Først 5 stjerner til Trine fra supporten. Trine har virkelig holdt mig i hånden, med stor tålmodighed og forståelse for mine mange spørgsmål undervejs. Dernæst 5 stjerner til Ernesto Aviles. Er... Ver mais
A empresa respondeu
Very happy with this cleaning! She did the livingroom/kitchen, bathroom and bedroom. Everything looks really clean — the fridge, microwave, stove inside and outside, sink, shower, toilet and mirrors.
A empresa respondeu
Happy Helper er Danmarks største platform for privat rengøring. Vi bringer rengøring hjem til dig på en let og overskuelig måde.
Escrito pela empresa

Happy Helper forsikrer dig og din Helper

Prags Blvd. 49, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Happy Helper. Deres app har ikke virket de sidste 2 dage, og jeg har flere gange forsøgt at annullere min rengøring uden held. Samtidig har deres telefonlinje heller ikke været tilgængelig, så det har været umuligt at komme i kontakt med kundeservice.
Det er meget frustrerende, når man forsøger at aflyse en service og ikke får nogen mulighed for det. Jeg ønsker selvfølgelig ikke at blive opkrævet for en rengøring, jeg hverken har fået eller ønsket.
Meget skuffende oplevelse, og kundeservicen har ikke levet op til forventningerne.
Min happy helper gjorde et rigtigt godt arbejde og var rigtigt sød! Meget tilfreds

Resposta da Happy Helper
Helt fin oplevelse. Happy helper service teamet virker meget venlige og professionelle når man booker rengøring.

Resposta da Happy Helper
Havde bestilt en hovedrengøring på 4 timer. Jeg blev ringet op, om jeg ville have ovnen rengjort. Dette takkede jeg nej til og kan så se, at jeg kun har fået gjort rent i 3 timer. Havde jeg vidst, at jeg alligevel skulle betale, havde jeg selvfølgelig sagt ja til dette.
Blandingsbatteri kunne være bedre rengjort.

Resposta da Happy Helper
My cleaner was fantastic, on time and extremely thorough. I’ve booked with this service 2 times and have been very satisfied.

Resposta da Happy Helper
En flittig og dygtig ‘hjælper’ med stor sans for (rengørings-)detaljerne! Super!

Resposta da Happy Helper
Dejlig nemt at book rengøring hos Happy Helper og servicen er god hvis noget skal ændres eller lignende. Vi har brugt dem længe.

Resposta da Happy Helper
Kom til tiden og gjorde perfekt rent og udnyttede den tid, der var afsat.

Resposta da Happy Helper
Happy Helper makes it a lot easier to find a cleaner who is legally registered to work in Denmark and includes insurance. Very happy to use this service provider.

Resposta da Happy Helper
God service og gode resultater, men jeg har prøvet at få fat i kundeservice på mail uden held - det er lidt ærgerligt.

Resposta da Happy Helper
Payment system doesn't work properly, the cleaners suggest going off the platform after first visit; hence actually just a machine for generating non-taxed, unreported work

Resposta da Happy Helper
Meget sød personlighed, som desværre havde angst for hunde. Lovetta gjorde et godt stykke arbejde på vores bopæl, som er meget ryddeligt og i meget god stand. Hun har glemt nogle småting, men det er jo også svært at komme i forskellige boliger fra tid til anden, og vi har et hus på 250 kvm. Jeg har selv været inde for ordne det resterende - dog mangler jeg nogle spejle. Det må blive i morgen - men hjertelig tak for denne gang
Med venlig hilsen Susanne

Resposta da Happy Helper
Meget grundig rengøring af flink og behagelig rengørings hjælp .Vil gerne bruge Happyhelper en anden gang .

Resposta da Happy Helper
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.