4,0

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,0

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt arbejde og god opfølgning

Som altid har David og hans gode folk leveret et flot stykke arbejde, og også holdt godt styr på underentreprenørne der blev brugt til blik og tag. Der har været god dialog og rådgivning fra start til slut, og firmaet kan varmt anbefales.

28 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation og styring af projekt

Der var en god kommunikation og styring af projektet gennem hele processen fra den indledende dialog til det færdige resultat.
Håndværkerne vi mødte gennem projektet var venlige og udførte også et godt stykke arbejde.

16 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for flot udført arbejde

Vi har brugt David Harritz flere gange, og kan kun give de bedste anmeldelser. Arbejde af høj kvalitet, og meget behagelig at samarbejde med. Senest fik vi muret fliser i sildebensmønster på vægge i badeværelser og køkken. Fantastisk flot resultat. Tak for flot udført arbejde. Vi ses næste gang, vi har brug for hjælp.

3 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Høj kvalitet hver gang igennem 20 år.

Vi har igennem 20 år brugt David Harritz og hans dygtige folk til renovering af vores hus fra 1920’erne. Det har handlet om meget forskelligartede opgaver, blandt andet
- udgravning og fugtsikring af kælder
- klinker på kældergulv
- renovering af indervægge
- renovering af og oppudsning af skorsten
- gulv, afløb og klinker på badeværelse
- renovering af og oppudsning af ydermure
Senest fik vi i sidste uge væltet en væg mellem køkken og stue med tilhørende sikring af øvrige vægge og oppudsning af false mv. Igen levede firmaet op til vores høje forventninger. Aftaler og tilbudspriser blev punktligt overholdt, og arbejdet blev udført præcis som vi havde ønsket det.
Vi har således gennem årene oplevet et kontinuerligt meget højt håndværksmæssigt niveau.

8 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Overholder ikke sine aftaler

Jeg kan desværre ikke udtale mig om kvaliteten af arbejdet, for så langt kom det aldrig.
Det starter med en aftale om besigtigelse af opgaven. Der dukker firmaet ikke op til aftalt tid, men først 2 timer senere. Da jeg er taget på arbejde, og derfor ikke længere er hjemme, aftales en ny tid.
Den dukker de op til, men ender med at bruge halvdelen af tiden hos mig på at snakke i telefon med en anden i stedet for at koncentrere sig om min opgave.
Efter besigtigelse af opgaven aftales det at jeg vil modtage et tilbud hurtigst muligt. En uge senere ringer jeg for at høre hvornår jeg kan forvente at modtage tilbuddet, og får svaret at det vil foreligge i indeværende uge.
Da dette ikke sker kontakter jeg firmaet mandagen efter, for at høre om de overhovedet er interesseret i opgaven. Det får jeg svar på tirsdag, hvor jeg får at vide at tilbuddet vil foreligge ved udgangen af dagen tirsdag. Det dukker heller aldrig op, så nu sidder man og føler at man fuldstændigt har spildt sin tid.
Hvis man har travlt, eller der er opstået andre ting der gør at man ikke kan leve op til de aftaler man laver, så er det god skik lige at notificere om det, så man som kunde ved at man ikke er glemt.

Super uprofessionelt og meget dårlig service.

1 de março de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais