Hattemanden Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i tvivl, hvilken hat jeg skulle bestille Men efter flere mails med tålmodige og venlige svar, var det nemt at beslutte mig Fik sendt indlæg , da hat var lidt for stor Så 5 🌟 🌟🌟🌟🌟p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og hurtig levering. Fik ombytte min for stort købte hat til passende størrelse på kun to dag, og endda inden at jeg havde nået at sende den forkerte størrelse retur.

Informações sobre a empresa

1. Loja de chapéus e bonés
  2. Loja de roupa
  3. Loja de acessórios de moda
  4. Loja de roupas para ocasiões formais
  5. Loja de chapéus
  6. Loja de vestuário western

Escrito pela empresa

Hattemanden - Danmarks hattebutik siden 1988 Hattemanden er en familiedrevet hattebutik i hjertet af Kolding, grundlagt i 1988 af Svend Erik "Pepino" Kjær. I dag drives butikken videre af næste generation, som med samme kærlighed til kvalitetshåndværk forsyner danskerne med hatte til enhver lejlighed, hverdag som fest. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af klassiske og moderne hatte: fedora, sixpence, flat cap, newsboy, panama, bowler, trilby, pork pie, cowboyhatte, jagthatte, alpehuer og børnekasketter. Vi fører anerkendte brands og lægger vægt på ægte materialer som uld, filt, læder og håndvævet strå — hatte der holder i mange år, ikke bare en sæson. Fysisk butik i Kolding. Besøg os på Søndergade 13A, hvor du kan prøve hatte, få personlig rådgivning om pasform og stil, og en kop kaffe på huset. Vi ved, at en hat skal sidde rigtigt — derfor er prøvning i butikken altid værd at tage med. Online med gratis fragt i hele Danmark. Kan du ikke komme forbi butikken, sender vi gratis til hele landet med Shipmondo. Vi tilbyder 14 dages returret, så du trygt kan bestille hjem og prøve i fred og ro. Betaling med Dankort, MobilePay, Apple Pay og Google Pay. Kontakt: 50 47 45 06 · hattemanden@hattemanden.dk · hattemanden.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Service

Jeg var i tvivl, hvilken hat jeg skulle bestille
Fik sendt indlæg , da hat var lidt for stor
Så 5 🌟 🌟🌟🌟🌟plus
Med venlig hilsen
N Madsen

29 de junho de 2026

Resposta da Hattemanden

Dejligt det endte godt 😊 og tak for de fine stjerner.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Jeg var i tvivl om størrelsen på en Panama hat, som jeg gerne ville købe, og ringede derfor til Kim, som var meget venlig og hjælpsom med at finde den rigtige størrelse. Han lovede hurtig levering, og hatten kom præcis som aftalt. Fin kvalitet, god service og en meget positiv købsoplevelse.

23 de junho de 2026

Resposta da Hattemanden

Vi er så glade for at du er glad :) Tusind tak for de flotte stjerner.

Classificada 4 em 5 estrelas

Akurat

Hurtig og forholdsvis nem

2 de junho de 2026

Resposta da Hattemanden

Tak for stjernerne - det betyder meget for os. Vi sigter efter 5 næste gang :)

Classificada 4 em 5 estrelas

God service omend lidt rodet

25 de abril de 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for de fire stjerner og din feedback. Vi husker jeres besøg godt.

Det er dejligt at høre, at du var glad for servicen. Vi tager med os, at det kan løbe mere glat næste gang, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen i Søndergade.

Mange hilsner
Hattemanden

Hattemanden

Én af de der butikker som bare ikke findes mere. Har alt i hatte - og alt det man bare ikke ved at man mangler 😊

12 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle bruge en Derby hat til…

Jeg skulle bruge en Derby hat til derbyet den 2 august og så den skønneste hat 👒 hos hattemanden. Desværre viste det sig den var udsolgt, men hattemanden, gav ikke op :-) han kontaktede leverandøren der fortalte de havde en hat tilbage af den type jeg søgte. Hatten blev sendt afsted med det samme.
Det er virkelig god service og jeg giver 5 stjerne 🌟🌟🌟🌟🌟
Kan kun anbefale Hattemanden.

22 de julho de 2025

God service

Jeg fik lavet en aftale med hattemanden, om at besøge butikken uden for normalt åbningstid.
Stort udvalg af alt lige fra sjove til elegante hatte. Enestående service.

10 de março de 2025

Jeg letter på hatten...

Mage til god og personlig service skal man lede længe efter.
Tak til Kim for hurtig reaktion og hjælp i forbindelse med min online-bestilling.
Jeg håber snart at få lejlighed til at handle hos dig igen.

Bedste hilsner
Jenny

7 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais