Zoals altijd een snelle levering! Wij bestellen al ruim 4 jaar bij Hayes Brothers, omdat onze hond van 7 jaar oud, in het verleden spijsverterings problemen had. Hij eet met smaak de geperste... Ver mais

Aan de hand van de test op de website keuze gemaakt voor bepaalde brokken, snelle verzending en erg fijne brokken! Bruno, m’n labrador van 8 jaar, doet het goed op zowel de adult als de senior krokant... Ver mais
Rivium Quadrant 2, 2909LC, Capelle aan den IJssel , Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Snelle levering en goede uitleg bij het product.
Het is voor mijn hond goed voer.
De bestellingen zijn snel binnen.
4 sterren geef ik omdat ik het jammer vind dat ze geen spullen hebben tegen vlooien en teken.

Resposta da Hayes Brothers
Het zijn goede broken maar 1 min puntje de bezorgers als wij niet thuis zijn geven zij het af bij af geef punt maar ze doen geen berichtje achter laten daarom wachten wij steeds te lang min punt voor de bezorgers

Resposta da Hayes Brothers
Altijd snel geleverd,hond vind dit de beste korrels ooit,geen last meer van allergieën

Resposta da Hayes Brothers
Duidelijke site. Vlotte afhandeling. Snelle levering. Goed product. Aanrader.

Resposta da Hayes Brothers
Brokjes online bestellen bij een voor mij onbekend bedrijf was wat spannend, maar onze kat werd ziek van alles. De sensitive brokjes gaan goed. Hij spuugt niet meer zo vaak en ziet er goed uit. De prijs valt in verhouding tot voer voor de gevoelige kat van bekende merken, heel erg mee.

Resposta da Hayes Brothers
De levering was echt supersnel. Voor elk verschillend product kreeg ik een mailtje over het gebruik ervan. Dit vond ik wel heel correct.

Resposta da Hayes Brothers
De honden hebben nog niet van de brok gegeten maar denk dat ze geen probleem mee hebben zal nog vermelden

Snel en goed geleverd.
Onze hond heeft ze graag en heeft geen last van winderigheid meer.

Resposta da Hayes Brothers
Snelle levering en mijn hond vind de brokjes superlekker. Gemengd met het oude merk maar die laat hij liggen😜.

Resposta da Hayes Brothers
Mijn 2 Flatcoated retrievers doen het supergoed op deze brok.
Snelle levering.
Blije honden.

Resposta da Hayes Brothers
Hayes Brothers... Mooi bedrijf wat altijd meedenkt met jouw situatie. Prijs kwaliteit is dan ook nog eens het beste van alles wat ik ooit gehad heb aan brokken. Kortom smakelijke goede brokken voor de hond, makkelijk bestellen en snel leveren voor de beste prijs !!!

Resposta da Hayes Brothers
Het was weer een goede ervaring al heel veel met jullie.hays brothers prima . Niet duur en heel goed voer . Ger en Heleen de Liefde

Resposta da Hayes Brothers
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.