Hcautoodder Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og hjælp fra start til slut 👌 Fil hele tiden god information i processen med at købe ny bil. Kan klart anbefale HC Auto i forbindelse med bilskift. Maibritt og Henrik

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe kæmpe skulderklap til værkfører for at kæmpe min sag mod en træls forhandler og for at klemme vores bil ind i et ellers presset program! Man kan mærke at Henrik M. gerne vil hjælpe og går op i... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

20 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Klar anbefaling

Maibritt og Henrik

25 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg synes det er utrolig dårlig…

Jeg synes det er utrolig dårlig kundeservice. Jeg havde booket en tid til en prøvetur kl 16. Da jeg kører ind på pladsen 15.55, kan jeg se at bilen jeg skal prøve, køres ud af nogle andre. 16.20 da sælger endelig har tid til at tale med mig, undrer han sig over det er mig fordi han troede det var de andre der havde booket tiden. Da de så kommer tilbage kommer sælger og siger, at bilen er solgt. Det er sku dårlig stil. Der kunne i godt have holdt bilen til mig til den tid jeg havde booket, i og med at de var kørt to min før jeg kom, virker det bare som at i vil sælge hurtigst muligt. Men om de skulle vente fem min eller jeg.
Det synes jeg faktisk ikke er ok..

11 de setembro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

De er flinke der nede og det er en fin…

De er flinke der nede og det er en fin bil. Jeg giver kun 3 stjerner fordi vi aftalte af kileremmen skulle skiftes. Den er ikke skiftet da de vurderede det ikke var nødvendigt. Problemet er bare at jeg mener en aftale er en aftale og den skal skiftes. Ødelægger den rem smadre motoren da det er en dårlig konstruktion fra fabrikken. Og en ting er at det var en aftale en anden ting er at det er en post der koster 10-15000 kr! Og ford selv siger skift hvad 10. År men mekanikere siger hver 6-7 år....

12 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Imødekommende og hurtig ekspedition fra…

Imødekommende og hurtig ekspedition fra jeg prøvede bilen til jeg hentede den gik 5 dag 👍

17 de abril de 2026

Resposta da Hcautoodder

Hej Anne. Tillykke med din nye bil. Dejligt du oplevede os som imødekommende og vi kunne levere bilen hurtigt til dig. God aften herfra. HC Auto.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige købt en Opel Mokka og fik en…

Har lige købt en Opel Mokka og fik en fin behandling. Meget hjælpsom med at svare på spørgsmål, når jeg ringede, inden afhentning af bilen.
Fin oplevelse.

18 de maio de 2026

Resposta da Hcautoodder

Hej Birgitte. Tillykke med din nye fine Opel Mokka. Vi står klar hvis du har spørgsmål til alle bilens funktioner fremover. HC Auto.

God personlig service

1 de março de 2026

Resposta da Hcautoodder

Hej Pernille. Tak for den fine anmeldelse. Hos os er man ikke bare endnu en kunde i rækken. Vi gør vores bedste hver dag for at alle kunder får en god oplevelse med at komme her. HC Auto.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god service

Rigtig god service - dog med få mangler.

12 de maio de 2026

Resposta da Hcautoodder

Hej med dig. Tak for den fine anmeldelse. Hvis der er noget omkring mangler ringer du endeligt bare ind så vi kan få løst dette. HC Auto.

Virkelig god service

Virkelig god service, med svar på det vi var i tvivl om - hurtig handel

24 de abril de 2026

Hej Per. Tak for de venlige ord. Håber du er glad for den nye bil. HC Auto

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og flink sælger

Købte en bil ved Hc Auto og hentede min bil for en uges tid siden. Fandt desværre ud af at der sivede luft ud ved et at dækkene. Ringede til værkstedet og fik en tid dagen efter til at få det fikset.
Synes der har været god kundeservice og Thomas der solgte mig bilen var super flink og venlig. De gav mig også en god pris for min gamle bil, som de tog med i handlen.

30 de março de 2026

Resposta da Hcautoodder

Hej Cecile. Det var hyggeligt at møde dig og se hvor glad du blev for din nye fine bil. Vi håber at se dig herude om 1 år når bilen skal til service. HC Auto.

Tålmodig, tryg og fair

Jeg har købt min allerførste bil hos Henrik og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Meget imødekommende, tålmodig, fair og tryg service lige fra første opkald til endelig handel. Varmeste anbefaling herfra!

1 de março de 2026

Resposta da Hcautoodder

Hej Katrine. Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at din første bilhandel blev en god oplevelse. At købe sin første bil er noget helt særligt, og vi er glade for vi kunne være en del af den proces. HC Auto.

Kæmpe anbefaling

Jeg benytter mig af deres værksted .
Altid hurtig og professionel hjælp.
Jeg har stået med håret i postkassen tæt på lukketid, og stadig fået den hjælp jeg havde brug for!

kæmpe anbefaling!

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Hcautoodder

Hej Christina. Mange tak for din flotte anmeldelse og de positive ord om vores værksted. Vi er glade for du oplever os som både professionelle og hurtige. Tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. God dag. HC Auto.

Classificada 5 em 5 estrelas

Taknemmelig for at blive prioriteret i en travl tid.

God og professionel service med særligt godt kundefokus og forståelse for løsning/service i akut situation, selvom at der var MEGET travlt grundet nye regler for vinterdæk. TAK for at I lykkedes med at skabe plads i kalenderen med så kort varsel så jeg i løbet af få dage fik min bil kørende igen . Det er vi meget taknemmelige for. Vi ses :-)

12 de novembro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hej Søren. Tak for din fine anmeldelse-dejligt at høre at I blev hjulpet, også i en travl periode. HC Auto

Classificada 5 em 5 estrelas

God modtagelse og meget fint service

God modtagelse og meget fint service. Jeg synes at autoværkstedet har mange dygtige medarbejdere.

14 de novembro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hej Doreen. Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os. HC Auto.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte min første bil her Mokka-e

Købte min første bil her Mokka-e. Den er super skøn og kører fantastisk! Fik den bedste service og professionelle råd inden køb. Kan kun anbefale HC auto Odder hvis du skal have en god bil:-)

16 de novembro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hej Sofie. Tak for de pæne ord. Du fik lige den bil, der passede til dig. Det er fedt når det hele bare lykkedes. Stort tillykke med din nye bil. HC Auto.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste service og sødeste personale

Har for nyligt købt min 1. El-bil ved HC Auto. Der var ingen fejl eller mangler og fik den bedste service man kan ønske sig af det sødeste personale.

25 de outubro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hej Savannah. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre du er glad for bilen og vores service. Kør trygt... du er altid velkommen tilbage. HC Auto.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god betjening og forståelig…

Super god betjening og forståelig gennemgang af den nye bil meget tilfredsstillende

3 de dezembro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hvor er vi glade for du har taget dig tid til at anmelde os. Det betyder meget for os at du bliver sat ordentligt ind i bilens funktioner. Rigtig god køretur fremover. HC Auto.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ærlig og hjælpsom service – kan varmt anbefales

Jeg troede, jeg havde et problem med en af mine bagbremser pga. en mærkelig lyd, men det viste sig, at jeg havde mistet to bolte på venstre baghjul. HC Auto i Odder fandt hurtigt fejlen og hjalp mig med det samme – og de ville endda ikke have betaling for det. Super service og virkelig flinke folk! Kan varmt anbefales.

11 de novembro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hej Nikolaj. Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for vi kunne hjælpe dig....også selvom det var ub denne gang (smiler). Din tilfredshed er det vigtigste for os. Du er meget velkommen herude igen. God dag. HC Auto

Classificada 5 em 5 estrelas

Ville egentlig gerne have givet flere stjerner

Ville egentlig gerne have givet mere end fem stjerner. Vi bøvlede med elektriske fejl, som udløste, først manglende bremselys, så konstant bremselys og en bremsekontakt der brændte af tre gange. Det viste sig, at de pærer vi havde fået sat i, var forkerte. HC fin bilen ind to gange inden de lokaliserede og fandt fejlen. Vi blev presset ind i en hel fuld kalender og selvom det tog en del tid at finde fejlen, slap vi ret billigt.

7 de novembro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hej Michael. Tak for de flotte ord. Vi er glade for vi kunne løse opgaven, så I blev tilfredse. Vi håber at se Jer herude igen næste gang bilen skal til service os. HC Auto.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi valgte at tage ud til HC Auto,da de…

Vi valgte at tage ud til HC Auto,da de havde et stort udvalg af Opel Mokka el biler.Vi blev straks mødt af en meget venlig sælger Henrik,han er helt ned på jorden og den service vi fik den dag var helt i toppen .Vi var ikke i tvivl om,at her skal vi handle.Vi købte en Mokka og er super glade for bilen.Kan varmt anbefale stedet.Kunne man give mere end 5 stjerner,havde vi gjort det.

11 de setembro de 2025

Resposta da Hcautoodder

Hej Ina. Mange tak for din fine anmeldelse. Henrik blev glad for de pæne ord om ham. Glad for du netop påpeger vi er nede på jorden. Dette er netop en af vores værdier her i forretningen. Slutteligt tillykke med Jeres nye fine Opel Mokka. HC Auto

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais