*** Zeer fijn autobedrijf
*** Zeer fijn autobedrijf! ***
Afgelopen zaterdag een beauty van een Polestar aangeschaft bij "Heel Holland Rijdt"
Bart is een ongelooflijk aardig persoon en klantvriendelijkheid staat bij hem zeer hoog in het vaandel. De "klik" was er vanaf het eerste moment. Geen enkele mate van opdringerigheid, geen verkoper in een te strak blauw pak, nee "doe maar lekker gewoon".
Een uitgebreide proefrit maken was geen enkel probleem, zodat ik het rijden met een electrische auto kon ervaren en alles rustig kon overwegen. Echt alles over de auto kon ik vragen en werd eerlijk en vakkundig beantwoord.
De staat van de aangeboden auto's is subliem en staan netjes schoon en verzorgd in de showroom.
Na een behoorlijk aantal bakjes koffie (met koek), de nodige leuke verhalen en een meer dan prima inruilbedrag voor mijn eigen auto heb besloten om de Polestar aan te schaffen.
Ik zal de komende tijd moeten ondervinden wat electrisch rijden allemaal gaat bieden, maar ik ben er zeker van dat het goedkomt met deze prachtige Polestar en bekijks zal ik zeker hebben!
Bart, hartelijk bedankt voor de fijne ervaring, de rust en begrip bij alle vragen die ik je stelde. Zoals ik eerder al aangaf geen te strak blauw pak maar vakkundig en menselijk, het boeket bloemen op de motorkap toen ik hem kwam ophalen maakte het plaatje helemaal rond
Over een poosje kom ik mijn ervaringen met de Polestar met je delen, zorg jij dan weer voor de koffie? (met koek 🙂)