Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Waarom zou je nog jouw huis zelf verkopen als Henry Houser bestaat? - Geen zorgen over de verplichte documentatie die bij een verkoop horen - Reken op mooie (én eerlijke) fotografie - Publicite... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de service van Henry Houser. Hendrik -in ons geval- doet er alles aan om zowel koper als verkoper volledig te ontzorgen en een goed gevoel te geven bij de overdracht.

Informações sobre a empresa

1. Imobiliária

Henry Houser. Vastgoed, maar beter. Waarom beter? Omdat we mensen oprecht vooropzetten. Wij willen dat je vol vertrouwen en zonder stress je woning kan verkopen. Met straffe tools, knappe fotografie en slimme marketing. Zo zetten we jouw pand volop in de kijker. En dankzij onze realistische biedstrategie krijg je er de beste prijs voor.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

85 opiniões

enkel positieve feedback!

Henry Houser heeft zijn fee méér dan opgebracht. De inrichting, mooie fotografie, persoonlijke aanpak hebben de verkoop van mijn huis tot een aangename ervaring gemaakt. Het systeem klopt voor verkoper en koper. De koper heeft een juist inzicht in het aangeklede huis en de verkoper is volledig ontzorgd van alle rompslomp. Enkel positieve feedback!

2 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Waarom zelf je huis verkopen?

Waarom zou je nog jouw huis zelf verkopen als Henry Houser bestaat?
- Geen zorgen over de verplichte documentatie die bij een verkoop horen
- Reken op mooie (én eerlijke) fotografie
- Publiciteit om U tegen te zeggen; werkelijk iedereen heeft het gezien!
- Goede, professionele planning van de Homerun
- Eerlijke biedstrategie voor alle partijen
Kortom: als je slim bent, dan ga je met Hendrik en Eline in zee. We zouden Henry Houser aan iedereen aanraden!

2 de abril de 2026

Prima Service

Zeer tevreden over de service van Henry Houser.

27 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een zeer positieve ervaring…

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met makelaar Henry Houser. De samenwerking verliep super vlot en professioneel van begin tot eind. Wat ik vooral waardeerde, is dat hij geen gladde verkoper is en geen valse beloftes maakt. Hoewel je soms misschien geruststellende woorden zou willen horen, zorgt zijn eerlijke aanpak net voor transparantie – ook al brengt dat af en toe wat extra stress met zich mee. Kortom, een betrouwbare en professionele partner die ik zeker zou aanbevelen

24 de março de 2026

Zeer professioneel

Zeer professioneel, betrouwbaar en klantgericht. Alles verliep soepel en duidelijk, van bezichtigingen tot de uiteindelijke verkoop. Een makelaar die het verschil maakt. Absoluut een aanrader!

8 de março de 2026

Ons huis verkopen met Henry Houser

Ons huis verkopen met Henry Houser als makelaar was de beste keuze ooit. Met een klein hartje zijn we gestart maar algauw bleek dat we er niet alleen voor stonden. We werden volledig ontzorgd en hoefden ons over alle beslommeringen die hierbij kwamen kijken, geen zorgen te maken.
Bedankt aan het volledige team en heel in het bijzonder aan Hilde.
Linda Vanden Berghe

5 de novembro de 2025

Heel goede ervaring met Henry Houser

Wij kochten een huis via Henry Houser en waren erg tevreden. De homerun verliep heel goed; genoeg tijd om de woning te bekijken, ruimte om vragen te stellen, voldoende informatie... Ze zijn ook zeer goed bereikbaar. De makelaar had er ook voor gezorgd om van het tekenen van de compromis een leuk moment te maken.
Wij kunnen het alleen maar aanraden!

31 de agosto de 2025

Tevreden met een grote T

Tevreden met een grote T

Dit jaar al 2x mogen samenwerken met Henry Houser.
Zowel bij de aankoop van ons pand, als bij de verkoop van ons handelspand zijn we gecharmeerd door de correcte, efficiënte en vriendelijke aanpak van Hendrik en Elien.

Steeds to the point, er wordt een duidelijk kader geschetst waarbij je zowel als koper en als verkoper weet waarvoor je staat.
De panden worden prachtig in de kijker gezet door sfeervol beeldmateriaal en een persoonlijke beschrijving. Tijdens de ganse samenwerking staan Hendrik en Elien ter beschikking.

Heb je een pand te koop, overweeg dan zeker een samenwerking met HH.

Tevreden klanten, Kinsia & Fre

2 de outubro de 2025

House for Sale

We zijn holderdebolder in een nieuw avontuur gestapt en hebben plotseling besloten om ons leven om te gooien en een nieuw pand aan te kopen....

Maar dan komt de realiteit en moet je uiteraard nog je huidige huis/ thuis verkopen!

Als 02 commerciële dieren waren we niet volledig overtuigd van te verkopen met een makelaar....

Na een eerste kennismakingsgesprek met HH ( het was trouwens Hendrik zelf die hiervoor de moeite neemt) waren we toch overtuigd om met hen in zee te gaan!

Temeer ook door hun eerlijkheid/ transparantie omtrent het volledige proces!

Het proces zelf is vlekkeloos verlopen en ook gaan ze net altijd die extra Mile....of het nu gaat om in de avond nog eens terug te komen om extra foto's te nemen of om je mailtje te beantwoorden ( op minder vanzelfsprekende uren) ze staan altijd paraat!

Er worden zeker geen loze beloftes gemaakt en je krijgt ook emotioneel ondersteuning tijdens het volledige proces!

De Homerun zelf merk je eigenlijk niets van gezien je je huis vlekkeloos terug ontvangt!

En dan kom je uiteindelijk al tot de eventuele effectieve verkoop!

Het moment waarop je al dan niet te horen krijgt of je pand verkocht is....

Hierbij was ook Eline aanwezig en het doet deugd om te zien hoe ze je in deze korte periode ( weliswaar intensieve al zijn gaan beschouwen als deel van de HH familie!

Ook dit presenteren ze terug met heel veel respect voor iedere partij en handelen ze conform af!

We zijn zeker méér dan tevreden en ook ontroerd hoe ze tot in de puntjes alle details zowel zakelijk als persoonlijk afhandelen.

Voor ons is het een echte aanrader!

Sophie en Johan

23 de setembro de 2025

Bedankt Hendrik en Hilde

Bedankt Hendrik en Hilde,
Henry Houser was de beste keuze om tot een vlotte samenwerking te komen voor de verkoop van mijn Herenhuis! Jullie vakkennis ,uitgebreide bijstand ,prachtige voorstelling van mijn woning!! Echt zeer professioneel!! Zorgden ervoor dat een vlotte verkoop mogelijk was!!
Wij zeggen het zeker voort!!!
Bart en Linda,

26 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Huis van vertrouwen. Een gedreven immokantoor met professionele en menselijke kwaliteiten!

De ervaring met onze makelaar Henry Houser bij de verkoop van onze woning was bijzonder. Er was van bij het eerste contact een goede verstandhouding. De woning werd heel vlot verkocht. De aanpak was dan ook zoals we van een goed immokantoor hadden gehoopt: rustig, vriendelijk, nuchter, realistisch, doordacht, professioneel, betrouwbaar, stipt, vlot, alert, mooie eerlijke tekstuele en visuele vormgeving in de media, eigentijds met klasse en alles met een glimlach. Kortom een échte meevaller én aanrader. Heel tevreden.

10 de julho de 2025

Positieve ervaring

Wij hebben ons huis verkocht via Henry Houser en we kunnen alleen maar lovend spreken over onze ervaring. Vanaf het eerste gesprek kregen we een duidelijke en transparante uitleg, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden.
Wat ons opviel, was de professionele aanpak en het persoonlijke contact. We voelden ons volledig ondersteund van begin tot eind.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar die écht meedenkt met zijn klanten, kunnen wij Henry Houser van harte aanbevelen!

12 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Een zeer aangename en professionele samenwerking!

Beste Hendrik,
Wij willen je van harte bedanken voor de uitmuntende begeleiding bij de verkoop van onze woning / handelspand. Het betrof geen eenvoudige opdracht – een te renoveren handelshuis is nu eenmaal geen evidentie op de vastgoedmarkt – maar jij hebt dit traject met een uitzonderlijke professionaliteit aangepakt.
Dankzij jouw doorgedreven inzet, kennis van zaken en oog voor detail, heb je het pand op een bijzonder aantrekkelijke manier in de markt gezet. De professionele website en vooral de knappe 3D-simulaties hebben een groot verschil gemaakt. Ze gaven potentiële kopers een helder beeld van de mogelijkheden en hebben ongetwijfeld bijgedragen tot de vlotte verkoop.
We kijken met veel tevredenheid terug op de samenwerking en zullen je zonder aarzelen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en bekwame immomakelaar.
Met vriendelijke groeten,
Brigitte, Henri, Ann

20 de maio de 2025

Heel vlotte ervaring met Henry Houser

Heel vlotte ervaring met Henry Houser! Al van bij de start, voelden we ons volledig op ons gemak als verkoper van een woning. De structuur van Henry Houser is helder en een goeie leidraad gedurende de ganse verkoopperiode. De begeleiding gedurende het ganse traject is vriendelijk en warm, gemeend en betrokken - we hadden een heel warm gevoel!

2 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch resultaat. Competent en sympathiek team.

Gaandeweg de voorbereidingen groeide mijn enthousiasme en vertrouwen alleen maar. De daad bij het woord werd gaandeweg zeer tastbaar in dit no nonsens verhaal.
Het resultaat van de homerun mocht er méér dan wezen!
De strakke timing is dus fantastisch.
De nasmaak van de samenwerking met dit zeer competente en sympathieke team is zoet.
Jazeker, ik zou dezelfde keuze ongetwijfeld opnieuw maken.

1 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.