Herning Dyrehospital Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en dejlig oplevelse. Super søde personer, hele vejen igennem huset, professionelle, og utrolig omsorgsfulde for mennesker og ikke mindst vores dyr. Vibeke tog godt i mod mig og min... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Man bliver mødt med stor empati.

I altid tager mine bekymringer seriøst og i har alle en tydelig stor kærlighed for dyr, både store og små. I gør en oprigtig indsats for at give dyrene et langt og godt liv, og jeg har oplevet flere gange at i lige har gået den sidste ekstra mil, som f.eks. at ringe, et par dage efter besøget, bare lige for at høre om mit dyr er okay igen. Specielt Susanne har altid ydet en rigtig god og empatisk service, både på tlf og i klinikken.

28 de setembro de 2026

Fantastisk klinik

Helt suverænt og venligt personale- man kommer som ejer i 2. række, fordi dyrene har al opmærksomheden. Og det er faktisk helt ok 😉

10 de agosto de 2026

Akut henvendelse

Vi blev taget så godt imod af rart og kompetente medarbejdere, de var så søde ved vores lille hund og tog sig god tid til konsultationen på trods af at det ikke er vores faste dyrlæge på nuværende tidspunkt
Vil varmt anbefale Herning Dyrehospital

2 de julho de 2026

Meget venlig og prof.

Meget venlig modtagelse og en professionel behandling. Dyrlægerne giver en grundig og ærlig vurdering, deler deres observationer og kommer med gode råd og konkrete anbefalinger til, hvordan vi bedst sikrer, at vores skønne hund fortsat trives og har det godt.

1 de julho de 2026

Bedste dyrelæge i området

Bedste dyrelæge i området. Bum.

Jespers' kompetente lune, de søde veterinærsygeplejersker. Venlighed og tid til kunder / hunde. De unge piger som er imødekommende, rolige og søde ;-)

Det kunne andre dyrelæger i området lære noget af ;-)

9 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Brugt herning dyrehospital tidligere ca…

Brugt herning dyrehospital tidligere ca år 2011-12 til daværende schæfer. Kan ikke huske præcis hvornår , men Buller var vild med at komme og få fys , og knap så vild med løbebånd 😅 mener fys hed Karina dengang og hun var fantastisk til Buller.
Nu har vi valgt herning dyrehospital igen, da Daisy, min nuværende schæfer, er glad for dyrlæge Ellen. Fik idag klippet negle af tror jeg en sød pige som hed Hanne, og Daisy slikkede hende gevaldigt i hovedet . Så tænker at hun er godkendt. 😀

3 de junho de 2026

Akut kejsersnit. God oplevelse

Jeg kom til med det samme da min førstegangsfødende hund, havde problemer. De udførte et akut kejsersnit og både mor og hvalp havde det fint efter fødslen. Undervejs kom veterinær sygeplejersken med billeder og video, af mor og baby hvalp. De forklarede meget grundigt om forløbet. Bedste dyrlæge jeg har været hos. Er opdrætter igennem 23 år, af Shetland Sheepdog. Sødeste personale og fantastisk service.

9 de março de 2026

Meget tilfreds

Meget tilfreds
Altid venlige, altid gode til at forklare hvad og hvordan. Bare generelt en god atmosfære.

10 de março de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais