Hirtshals Apotek Opiniões 11

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Hirtshals Apotek, manglende service.

Jeg har en aftale med Hirtshals Apotek om at de har den medicin jeg får på lager, hvilket så har misset de sidste 3 afhentninger.
For at undgå dette er jeg blevet bedt om at kontakte dem inden jeg skal bruge medicinen så vi er sikre på at det er på lager, hvilket jeg gjorde idag.
Da jeg forklarede mit ærinde og udfordringen ved ikke at kunne få medicinen ved forrige besøg fik jeg så idag kontraordre af deres indkøbsansvarlige, da man jo ikke kunne reservere medicin der ikke er udskrevet. Lidt i vildrede forklarede jeg at jeg havde lavet den forrige aftale med ejeren, da de jo ved jeg kommer ind hver fjerde uge, lige efter lægebesøget, da jeg får nogen til at køre mig, for jeg må ikke selv køre bil.
Ekspedienten hviske nedladende at jeg jo bare kunne handle et andet sted, velvidende at det jo ikke er en mulighed, da de er der eneste apotek i byen.
Føj for for en elendig behandling af syge mennesker. Service er der virkelig intet af i den butik.

24 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ja service kan jeg ikke sige de er…

Ja service kan jeg ikke sige de er skarp i , jeg var nede og skulle hente en næse spray og parkerings pladsen var fyldt op så jeg parkere på et område tæt på indgangen.
Da jeg så kommer ind i en kunde tom butik og går til skranken, bliver jeg mødt af en parkeringsvagt klædt som en apoteker, hun spurgte mig ol det var mig der holdte der ude og jeg siger at der var ingen tomme pladser så ja , hvortil hun mumler ja så kunne man jo holde længere væk og så gå her hen …. Mine hæle drejede og ude var jeg. Jeg vil ikke finde mig i at blive talt til på sådan en måde og i øvrigt kan jeg ikke se min parkering er hendes problem .

13 de outubro de 2022

NUL STJERNER

NUL STJERNER kan man åbenbart ikke give, så jeg giver hermed apoteket én stjerne. Vi må siges at være storkunder, da min mand er kronisk syg, og vi har gang på gang oplevet dårlig service. I dag var det dog dråben, da vi har fået noget forkert medicin til vores hund p.g.a. fejl i recepten - og ikke kan få pengene retur. Måske er dette noget lovmæssigt, jeg føler mig bare igen-igen dårligt behandlet af apotekets personale!

2 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så skønt at komme på Sindal…

Det er så skønt at komme på Sindal Apotek. Der er altid et glad og behageligt personale, som står klar til at hjælpe.
Man kan se, at personalet passer godt på hinanden, når der til tider kommer ubehagelige kunder, som gør alt for at chikanere, hvis ikke de får deres vilje.
Vil til alle tider handle der og benytte det fantastiske personale

26 de novembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Handler aldrig på Sindal Apotek igen!

Jeg har handlet for sidste gang på Sindal Apotek. Min mand og jeg har oplevet chikane fra en ansat på apoteket gentagne gange, og vi har forsøgt at få apotekeren i tale - uden held. I stedet er vi blevet bedt om at handle et andet sted. Det skulle gerne være muligt at hente sin medicin på det lokale apotek uden at føle sig udstillet, overhøre en højlydt privat samtale af personlig karakter ( som involverede min mand) ude i kunderummet, og opleve unødig ventetid, da en enkelt ansat ikke vil betjene min mand og jeg. Jeg handler fremover på et apotek, hvor der er er professionel tilgang til det at betjene kunder.

10 de novembro de 2020

Dårlig service

Dårlig service. Jeg har idag været på Hirtshals apotek. Der er kø og jeg trækker et nummer og venter på at det bliver min tur. Da det endelig er min tur, bliver hende der er efter mig vinket frem ( hun er i kittel fra hjemmeplejen ) ekspeditricen mener at når hun nok er på arbejde har hun mere travlt end jeg har...hvor hun så end ved det fra. Hun ved ikke hvor vigtig den medicin jeg skal hente er. Jeg vælger derefter at forlade apoteket, så kan jeg så køre til Hjørring i stedet.. jeg har ofte benyttet apoteket i Hirtshals, men er nok sidste gang..

26 de janeiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe hjælp

Min rejseledsager og jeg skulle i forbindelse med en tur til Færøerne og Island overnatte på en af byens (Hirtshals) hoteller.
De havde vasket deres gulv på badeværelset i noget, så det var spejlglat, hvorfor jeg faldt lige ned på knæskallen - og min balance fejler ellers ikke noget. Det gjorde helt vildt ondt :((
På byens apotek fik jeg dog den mest fantastiske behandling:
Jeg kom ud bag ved så de kunne finde det rette størrelse støttebind.
Jeg fik noget smertestillende creme og en masse trøst...taaaak :)
Jeg fik samtidig af vide af en af de ansatte, at det de vasker
gulvet i på pågældende hotel, også får de ansatte der udfører gulvvasken til at falde (hende her havde arbejdet der i to år!)
Så jeg blev, modsat på hotellet, hvor jeg blev ret svinsk behandlet (og de kendte ikke noget til glatte gulve) taget godt vare på på Apoteket.
1000 TAK for omsorgen, trøsten og opbakningen, I søde mennesker på Hirtshals apotek!! Det hjalp på min videre færd :)
Jeg kunne jo lige se i ånden at ferien nu var ødelagt.

17 de dezembro de 2014
Classificada 3 em 5 estrelas

okay apotek

nu arbejder jeg i en brugs hvor vi får apoteker vare fra hirtshals apotek, varerne er ofte med til tiden. men det sker også at de ikke komme og så står kunderne og bliver sure på os og vi skal til at ringe til apoteket, jeg oplever også at det er de forkerte vare kunderne få men så er det ikke værer end at vi sender det retur og så kan kunden få de rigtige vare. så alt i alt et okay apotek, dog fejler de lidt for ofte.

22 de março de 2012

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais