Bestiller et oliefilter men der kommer…
Bestiller et oliefilter men der kommer et fuelfilter
Hjertmans Bådudstyr er en af Nordens førende bådtilbehørskæder. Vi fokuserer på sejlbåds- og motorbådsejere, men vores sortiment er også velegnet til campister, autocampere og campingvognsejere. Vi har en bred vifte af over 10.000 forskelligt bådudstyr, vi har alt fra GPS-plottere, redningsveste, bådplejeartikler, motordele, gummibåde, SUP'er, fortøjninger, båd og bundmalinger: Kort sagt alt udstyr du bruger på vandet eller autocamper såsom porcelæn, toiletter, vandvarmere, solpaneler og batterier. Hjertmans Bådudstyr består af 11 butikker og webshops i både Sverige og Danmark.
Suécia
Bestiller et oliefilter men der kommer et fuelfilter
Formidabel service–Theis reddede dagen.
Jeg stod med en hasteopgave på en større lystbåd og manglede vitale reservedele til driften. Selvom jeg først fik bestilt sent, ydede Theis fra Hjertmans en fuldstændig fænomenal indsats.Da fragtmanden allerede havde afhentet dagens pakker kl. 17:00, tog Theis affære på eget initiativ. Han pakkede lynhurtigt varerne og løb personligt over til den nærmeste pakkeboks, fordi han vidste, at de blev afhentet senere der. 👊🏻Takket være hans dedikation modtog vi delene allerede næste dag. Det betød, at båden kom i drift med det samme, og min kunde var ovenud tilfreds.Jeg kan varmt anbefale Hjertmans – her får man service langt ud over det sædvanlige!
God hjemmeside og mange Volvo D2–55 dele.
Hurtig levering, dog lidt dyr fragt, men det ved man jo inden bestillingen afgives.
Har fået en kanon flot betjening, hjælp og levering express fra Hjertmans i ÅRHUS. Kæmpe fornøjelse og glæder mig til at vende tilbage.
Bestilte noget på hjemmesiden til afhentning i butikken i Århus, min mand bestilte noget andet uafhængig fra mig, Leveringstiden var angivet til at være 1-3 dage. Jeg var flere gang i butikken for at spørge efter begge ordre hvor jeg fik at vide at det var der om få dage og i hvert fald inden vores sommerferie. Min ordre ankom nu efter knap 2 måneder fra bestillingsdato, min mands er stadigvæk ikke kommet og vi har nu annulleret den og bestiller et andet sted. Fra medarbejderne i butikken modtog vi hverken en forklaring eller beklagelse af købsforløbet. Det er en fin butik men jeg vil fraråde at bestille “click og hent” medmindre man har tid til at vente på varen i flere måneder.
Fremragende rådgivning og service!
Kommer helt sikkert igen 👍
Ufatteligt at Hjertmans ikke kan stoppe den automatik der linker til deres danske hjemmeside, min båd ligger i Sverige Limhamn ***** super service derfor er det logisk at gøre min indkøb og afhentning der. Forøvrigt tager det en krig inden man modtager sine v
varer naturligvis fordi meget af dem ligger på lager i Sverige.
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Hjertmans.
Hjertmans.dk skiller sig ud ved at deres ansatte faktisk er sejlere.
Uanset om du er en erfaren sejler eller en nybegynder, kan jeg varmt anbefale Hjertmans, som din go-to kilde for viden om særligt de mere tekniske dele. Og de kan skaffe den der dims til din Volvo Penta, eller dit gamle skødespil etc.
Desværre laang leveringstid selvom varen er på lager i Kolding forretningen da de sender alle varer fra Sverige. Dermed også dyr porto som Sverige jo er velkendt for at have.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.