I var fleksible, hjælpsomme, omsorgsfulde og støttende for både vores hund og os, da han pludselig blev syg og skulle herfra. Af hjertet TAK.
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Din dyrlæge på Amager - Hjørnegårdens dyreklinik på Amager
Informações de contacto
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, Dinamarca
- www.hjoernegaardens.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Kompetent og omsorgsfuld behandling af…
Kompetent og omsorgsfuld behandling af vores syge hvalp.
TAK til jer alle
Altid så søde både overfor os og vores…
Altid så søde både overfor os og vores dyr

Rigtig søde og omsorgsfulde ansatte
Rigtig søde og omsorgsfulde ansatte

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Personalet satte stor stolthed i samt…
Personalet satte stor stolthed i samt gav sig ekstra god tid til at klippe Lucca så pænt som muligt, selvom han er en hvalp på knap 7 mdr og dårligt kan sidde stille 😊

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
skulle sige farvel til min kat igennem…
skulle sige farvel til min kat igennem næsten 19 år
blev mødt med stor omsorg og rolighed, det blev et meget fint farvel helt på mine præmisser
Så de fineste anbefalinger herfra

Den bedste dyrlæge
Den bedste dyrlæge, har aldrig mødt så dygtige, venlige og omsorgsfulde personale og læge. Kunne ikke ønske en bedre behandling, er mere end tilfreds. Så til alle her skal i gå hen hvis jeres dyr skal til dyrlægen.
Tak for jer 🥰 hilsen Ullas mor

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Altid god og professionel behandling

Rigtig sødt personale og grundig dyrlæge
Rigtig sødt personale og grundig dyrlæge

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Min cavaler på 5 år skulle ha klippet…
Min cavaler på 5 år skulle ha klippet negle og ordnet analkiirtler. Vi blev mødt med et smil og han snakkede meget blidt og kærlig til min hund Der var ingen ventetid

Professionel og tryg behandling
Jeg har netop besøgt Hjørnegårdens Dyreklinik, og det var en rigtig god oplevelse. Man mærker tydeligt, at de prioriterer både faglighed og tryghed højt. Jeg følte mig meget velkommen, og vigtigst af alt blev der taget rigtig godt hånd om mit kæledyr. Jeg vil uden tøven give dem 10 ud af 10 og anbefale dem til alle, jeg kender.

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Søde, venlige og professionelle.
Både de personer jeg talte med i telefonen, samt mødte på klinikken var søde, venlige og professionelle. Vores 19 år gamle familiemedlem, Kama, fik akutte kramper, grundet hjerneblødning, og det var desværre tid for hende at drage videre. Hun sov ind i en afslappende og venlig atmosfære. Tusind tak for den måde I er på.

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Hvikelig en god dyrelæge selvom jeg…
Hvikelig en god dyrelæge selvom jeg ventede en 1/2 time ekstra . Det var lidt træls

Altid god
Altid god , venlig, menneskelig og hurtig behandling

Meget tilfreds med hjemmeaflivninger
Jeg har to gange haft Marianne på besøg, for at aflive en af mine katte. Begge gange er jeg blevet mødt af et helt fantastisk menneske, fuldt med empati, ro og stort overskud. Det sidste farvel er aldrig sjovt, men hjemmeaflivning af Marianne fra Hjørnegårdens Dyreklinik har kan kun anbefales.

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Alle ansatte er Nærværende og…
Alle ansatte er Nærværende og omsorgsfulde. Der er altid hurtig tid ved akutte problemer og man er helt tryg ved at aflevere sine dyr.

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Et godt og trygt sted at komme med min…
Et godt og trygt sted at komme med min hund.

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Uroligt sødt og kompetent personale
Uroligt sødt og kompetent personale, vi følte at vores lille Thorkild var i de bedste hænder

God stemning
The area you have chosen to comment on is: Andet - (skriv gerne hvad)
Your comment was: Dyrlægens kompetence og frontpersonalets modtagelse. Vores kat virkede ok.

God behandling
Rigtig god og sød behandling af min lille hund.

Resposta da Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.