Holland Wheels Opiniões 8

TrustScore: 3.5 em 5

8 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Een vreemde ervaring.

Een vreemde ervaring. Ik wilde een aangepaste fiets kopen, maar dan kwam de garantie te vervallen. Holland Wheels beroept zich erop dat ze alle fietsen kunnen aanpassen. De belangrijkste aanpassing was dat ik een Y kabel liet monteren, waarbij de cut-off van de Bafang motor bij remmen instand bleef. Holland Wheels kon die splitter niet leveren. Een korte zoektocht op internet leverde zo'n Y splitter op. ( 16 euro). Eén remhendel kon daardoor komen te vervallen. Ik heb de y splitter, in feite een remkabel die zich splitst in twee kabels,gekocht. Holland Wheels beschouwde dat als een cruciale modificatie, waardoor de garantie kwam te vervallen. Ik moest daarvoor tekenen. Toen heb ik de koopovereenkomst maar ontbonden. Dezelfde fiets is overigens ook te koop bij Lacros in Schijndel. Da's wat dichterbij voor mij.Ik heb overigens nog nooit meegemaakt dat een remkabel vervangen een cruciale
aantasting van de type goedkeuring betekent.

14 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Werden met een open blik ontvangen

Werden met een open blik ontvangen. Na de info werd serieus naar onze zoek tocht naar een lage instap e bike beloond met heel veel goede informatie.
Ook het uitproberen werd super begeleid. Ook een e bike gekocht
Helemaal top voor iedereen aan te bevelen.
Annemarie en Bram

25 de abril de 2026

Lacros Ambling A400 vouwfietsen

Gisteren onze Lacros Ambling A400 vouwfietsen opgehaald. Fred en Susan nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige uitleg en de gastvrijheid. Wij raden iedereen aan als ze ook vouwfietsen willen aanschaffen naar Holland Wheels in Twello te gaan. Daar wordt je heel hartelijk ontvangen, en alle tijd genomen voor goede uitleg. Fred en Susan bedankt . Vriendelijk groeten van Gerrit en Henny

22 de fevereiro de 2026

Goede service na aankoop

2,5 jaar geleden elektrische fietsen gekocht en ze geven nog steeds een goede service! Ze zijn erg behulpzaam, zodat we nog lang plezier kunnen hebben van de elektrische fietsen.
Helemaal TOP!!

20 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zoektocht naar 2 nieuwe elektrische…

Zoektocht naar 2 nieuwe elektrische vouwfietsen begonnen bij de lokale fietshandelaren, die hadden niks fatsoenlijks staan, en hadden ook niet écht de tijd voor ons. Daarna gaan zoeken bij de bekende webwinkels, na heel veel reviews gelezen te hebben terecht gekomen bij de ANWB test site, daar kwamen de Sketch elektrische vouwfietsen van Holland-Wheels zeer goed uit de test.
Daarna eens gaan neuzen op de website en zag dat ik een afspraak moest maken voor een bezoekje bij de producent in Twello, bij Apeldoorn.
Na enige aarzeling toch maar een afspraak gemaakt, Fred vond voor ons op korte termijn nog gelukkig een plekje.
Eenmaal aangekomen in Twello (autorit van 1,5 uur) werden wij heel hartelijk ontvangen met een heerlijk bakje koffie.
Daarna begrepen wij ook waarom wij een afspraak moesten maken, vanwege het zeer persoonlijke advies, ze nemen alle tijd voor je, en stellen je vragen waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Toen al merkten wij dat we, dat we te maken hadden met vakmensen.
Rustig een proefrit gemaakt op 2 optionele fietsen (wat een aanbod staat daar zeg, door de bomen…)
Na de proefrit wisten we al meteen dat dit de perfecte fietsen voor ons waren.
De fietsen worden compleet naar onze wensen afgeleverd.
Bij ophalen van de fietsen dezelfde persoonlijke en hartelijke ontvangst, weer lekkere koffie en een babbeltje ondanks dat er alweer diverse klanten binnenkwamen.
De fietsen hebben er inmiddels al diverse kilometers opzitten, en spijt..? Ja.. dat we niet veel eerder naar ze zijn gegaan !
Freddy en Susann hartstikke bedankt!

6 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Untrustworthy Business practices- feedback

On 30th april, I recieved an email from the Owner of Holland W heels, threatening to call my employer and complain about my review, if I do and not remove my review: Untrustworthy Business Practices

Well I did tell him to go ahead and call my employer.
I also challenge him to refute the accusations on my previous review

If he is that trustworthy, then I challenge him to reply to the initial complaint

30 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.