Leia as opiniões dos outros
Virkelig dejlig oplevelse - der var en vare de skulle lede efter og derfor blev jeg ringet op samme dag omkring de ville lede efter varen. Fik en mail meget kort tid efter at den var fundet o... Ver mais
A empresa respondeu
Min favorit webshop, stort udvalg til både rytter og hesten, fantastisk service og hurtig levering. Jeg er især glad for at handle deres Mervue produkter til min hest. Kæmpe anbefaling herfra. Bedste... Ver mais
A empresa respondeu
5 store stjerner og største anbefaling af Horselab.dk's helt suveræne, hurtige og meget personlige service. Jeg stod med en alvorligt syg hest og bestiller i webshoppen, noget der kan aflaste den... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Dansk webshop med dag til dag levering og top service. Kæmpe udvalg af udstyr til hest og rytter - plejeprodukter, fodertilskud, ridetøj, gjorde, hjelme etc
Informações de contacto
A. P. Møllers Allé 13 SYD, 2791, Dragør, Dinamarca
- kundeservice@horselab.dk
- www.horselab.dk
Fantastisk kundeservice og virkelige…
Fantastisk kundeservice og virkelige stort og godt udvalg af tilskudsprodukter til hesten. Jeg er KÆMPE fan af Veticalm Gold fra mervue,har prøvet mange andre beroligende produkter til min hest,men dette er klart det bedste!
Virkelige gode produkter og rigtig god…
Virkelige gode produkter og rigtig god kundeservice.
Er rigtig glad for at handle hos horselab

Hurtig og god betjening.
Hurtig og god betjening.
Varen blev sendt med det samme. Ikke sidste gang jeg har handlet her.

Resposta da Horselab ApS
Super god service og hurtig ekspedition
Gode råd og vejledning en meget positiv oplevelse 🌟🌟🌟🌟🌟

6 stjerners kundeservice
Stort udvalgt. God hjemmeside. Men, så fantastisk kundeservice og problemforståelse oplever man sjældent. Det hele var trygt og en rigtigt god oplevelse. Og oven i det, turbo levering. Tak.

Resposta da Horselab ApS
Virkelig god betjening og meget hurtig…
Virkelig god betjening og meget hurtig levering

Resposta da Horselab ApS
En fin service og fin vare
En fin service og fin vare, alt som det skal være😀💪

Resposta da Horselab ApS
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle med jer !! Nu har jeg købt tilskud til min hest de seneste par år hos jer. Der er altid hurtig levering og super service fra jeres side !

Resposta da Horselab ApS
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Go service og hurtig levering.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Go service og hurtig levering.
Har kun gode oplevelser med Horselab.

Resposta da Horselab ApS
Rigtig gode produkter og udstyr til…
Rigtig gode produkter og udstyr til hesten, rytteren og hunden.
Servicen er helt i top.

Resposta da Horselab ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.