Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Ver mais
prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Ver mais
Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Ver mais
Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Ver mais
WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.
Bredabaan 60, 2990, Wuustwezel, Bélgica
Prima prijs-kwaliteit. Vriendelijke bediening.
Zeer vriendelijke bediening
Mooi aanbod
Goede pellits, en kwalitafief ook goed.
Aardige mensen. Top
Supervriendelijke ontvangst. Uitleg over de kwaliteit van het product én stooktips voor ons, wat wil je nog meer?
Erg fijn om hiernaar toe te rijden. En schappelijke prijzen!
Goede service vriendelijke mensen en goede bediening super en eerlijke prijs top.

Resposta da WOODcom
Top hout voor m’n haardje ; steeds vriendelijke bediening

Resposta da WOODcom
Zeer vriendelijke mensen, goed advies en service! Wij komen terug

Resposta da WOODcom
Groot assortiment pellets en brandhout. Ook voor uw bbq kolen en pellets kunt u terecht.

Resposta da WOODcom
We hebben afgelopen december hier openhaardhout gekocht. Fijn geholpen. Het hout brandt geweldig. Dus nu weer terug om nieuw te halen en gelijk aarde en boomschors gekocht.

Resposta da WOODcom
zeer goed geholpen en goede prijs

Resposta da WOODcom
Een fijn bedrijf, goede kwaliteit pelletkorrels, goed geholpen en goede uitleg

Resposta da WOODcom
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.