Hotel Baltic Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kone og jeg havde et 2-dages ophold inkluderende morgenmad og aftenmenu. Det var en af de bedste investeringer vi længe har gjort. Værtsparret - Birgit og Søren - er et par utrolige rare og o... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Forventningen var høj til indløsning af et gavekort til morgenmad på Hotel Baltic. Men trods bestilling pr. telefon dagen før, vidste ingen på hotellet, at vi kom! Selve morgenmaden var en katas... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde bestilt buffet ud af huset, bestående af 8 retter inkl. dessert. Alt var særdeles veltilberedt og yderst velsmagende. Specielt skal fremhæves den grillede oksefilet og de svampefarserede ungh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop været 8 personer på golfophold med overnatning på hotel Baltic. Vi fik en super god modtagelse. Først efterfølgende fik vi af vide at der havde været en misforståelse vedr. datoen fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk modtagelse, betjening samt lækkert mad.

Efter en lang gåtur på Gendarmstien kom vi til Hotel Baltic, hvor vi blev modtaget af den rareste “Krofatter” der bare ville gøre det bedste for os. Tilbød os frikadeller med nye kartofler og spidskål, dette var så velsmagende at vi alle tre nu ligger på vores senge, da vi har spist for meget. Betjeningen i restauranten var til et 13 tal, sød, venlig og serviceminded ung pige. Dette sted kan på det kraftigste anbefales.

18 de agosto de 2022

Konfirmation og overnatning

Vi holdt vores søns konfirmation på Hotel Baltic, med overnatning. VI; og alle vores gæster var mere end tilfredse. Rammerne, maden, personalet.. husets vin; ALT var bare i top. De bedste anbefalinger til stedet fra os.

19 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var til kæmpe brunch på Hotel…

Vi var til kæmpe brunch på Hotel Baltic. Det var helt igennem en god oplevelse. Der er kælet for detaljen og selv om det er et fint sted, er der stadig plads til alle.
God oplevelse, og tak til Kirsten for invitationen til din 50 års fødselsdag

4 de maio de 2022

Super aften på Hotel Baltic

Familien arrangerede en surprice middag, hvor Birgit og Søren lagde stor vægt på overraskelsen.
Vi fik en super behandling med lækker middag og dejlig betjening.
Der var stor rummelighed til vores børnebørn
Vi ser frem til at besøge jer igen
Med venlig hilsen
Rita og Henning

3 de maio de 2022

Lækkert hotel - Lækkert mad

Lækkert hotel lige ned til vandet. Lækkert mad, god service og betjening. Var inviteret til fødselsdag på hotellet. Sød, venlig og imødekommende personale, pænt og rent på hotellet. Helt klart et besøg værd ⭐⭐⭐⭐⭐

1 de maio de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Kan kun anbefales!

Vi var på Hotel Baltic på weekend sammen med børn og svigerbørn. Virkelig skøn oplevelse, dejlige værelser, særdeles god og venlig betjening samt dejlig mad. Og beliggenheden er jo uovertruffen! Vi kommer igen. Kan kun anbefales 😊

23 de junho de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Det store kolde bord

Vi var 4 personer som skulle spise sammen og vi havde valgt Hotel Baltic. Forretterne var OK, vi havde bestilt svampe med bacon og gedeost og pighvar suppe. Desværre var suppen for salt, hvilket dræbte den ellers milde smag af fisk. Til hovedret fik vi røget unghanebryst, rødspætte og boeuf bearnaise. Alle retter var kolde. Unghanebrystet var tørt som en mundfuld kartoffelmel og fisken var udover at være kold oven i købet overtilberedt og smattet. Garnituren var uden tvivl lavet for lang tid i forvejen og fremstod derfor temmelig uinteressant. Alt i alt en noget skuffende oplevelse. Det er synd når nu rammerne og beliggenheden er så gode. Betjeningen var sød og venlig. Vi kommer nok desværre ikke igen.

15 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Kokken kan noget helt særligt

Kokken kan noget helt særligt. Han kan nemlig trylle med maden. Stor udsøgt fornøjelse på et meget højt niveau. Absolut alle pengene værd ( og så er det ikke engang fordi det var dyrt).
Hotellet ligger i smukke omgivelser. Værelserne er flotte og personalet er søde og imødekommende. Hvis man vil være god ved sin gane og sig selv, så anbefales en aften og nat her.

4 de setembro de 2020

Gennemført oplevelse

Charmerende sted, smuk beliggenhed, gode store og lyse værelser, venlig betjening - og med mad og vin i topkvalitet til fornuftige priser.
Ikke sidste gang min mand og jeg skal på ophold der.

4 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel betjening i dejlige…

Professionel betjening i dejlige omgivelser
Var forbi for at få lidt at spise i bistroen; inden vi skulle videre til et andet møde.
Fik en professionel behandling og rejemadderne var over standard.
Har aldrig været her før; men overvejer bestemt at holde weekend i de ny-renoverede fasciliteter .
Torben Lindberg

15 de outubro de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Professionel betjening i dejlige omgivelser

Fik en professionel behandling og rejemadderne var over standard.
Torben Lindberg

30 de agosto de 2018

Super ophold

Super ophold, alt ok, betjening søde og venlige, dejlig mad og vine , gode værelser, ok morgenmad
Vi kommer igen og håber andre får mulighed for at opleve det samme

7 de dezembro de 2015

På fallittens rand?

Hotel Baltic i Høruphav har 2 ting at byde på: en dejlig beliggenhed og god mad.
Alt andet er under al kritik!
Gamle bygninger i forfald. Mulighed for opgradering til suite som var en halvt møbleret lejlighed med en seng som var så blød, at kroppen lå som en flitsbue. Direkte elendig service – eks. havde vi en time inden aftensmaden, og satte os i en anden restaurant. Her blev vi til nød betjent én gang i den time – til trods for at personale rendte frem og tilbage på gangen, og nemt kunne have forespurgt om vi ønskede mere.
Selve personalet – og dets behandling af gæsterne – er et kapitel for sig. Lad mig først starte med den tjener som først betjente os i førnævnte ”vente-restaurant”. Høj, tynd, mørkhåret fyr som havde den mest dovne og ligeglade tilgang til gæsterne. Ekstremt arrogant. Så var linjen lagt.
Senere under middagen, viste det sig at det var hotellets parodi af en vintjener/sommelier som elskede at høre sig selv fortælle om hvad han havde lært på sit sidste kursus. Igen arrogance i særklasse – og uden noget at have det i. Det kendskab han havde til vin (og andet) har de fleste, som kender til kvalitet.
Det andet personale var flinke – men alt andet end uddannede og servicemindede. Om det var dikteret fra ledelsen vides ikke.
Det hele ”toppede” til morgenmaden, hvor vi igen sammen med de andre gæster, blev præsenteret for en amatøragtig tilgang til servicefaget: min kone havde bestilt glutenfrit brød – det havde de ikke mere af. Så der ville gå 10-15 minutter inden de havde fået fat i noget. Herefter blev brødet serveret: ikke skåret – og ikke optøet. Imens spurgte et andet bord, om der var mere mælk? Nej – det havde de ikke! Så dvs. at de ikke kunne få mælk i kaffen! Til trods for at der ligger indkøbsmuligheder 1,5 minut derfra!
Andre gæster spurgte om der var flere rundstykker? Nej – det var der ikke!
Utroligt, at man kan slippe afsted med at behandle gæster på denne måde, at man ansætter så destruktivt et personale, at man bekymrer sig så lidt om sin forretning.
At maden var god, er et faktum. Men det kom på ingen måde til sin ret, med de omgivelser som her er beskrevet. Synd.

3 de novembro de 2015

Skuffende

Selve morgenmaden var en katastrofe. Til 2 voksne fik vi serveret en platte med 2 små skiver skæreost, lidt tunmousse, lidt tun med løg, 2 skiver Monzarella ost og 3 skiver tomat, lidt våd skinke og en mindre skål røræg, der var f.eks. ingen blødkogte æg, ekstra oste, pålæg, bacon eller wienerbrød. "Rundstykkerne" var optøede frostboller og de var våde!
Ialt en meget skuffende oplevelse!

24 de agosto de 2015

Super ophold

Vi har nydt et to dages ophold på hotellet. Fik ved ankomsten anvist det skønneste værelse hvor alt var perfekt. Personalet og betjening var helt i top. Vi fik udsøgt middag begge dage serveret af den mest sympatiske tjener. Helt i gennem en stor oplevelse. Vi vender gerne tilbage.

15 de abril de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende. (Ingen gnidninger)

Fine lokaler, og sød tjener, som dog burde vaske rygefingre inden hun kommer ind og betjener, det er desværre det eneste positive.
Vi får noget brød i starten, som er fint, nybagt, derefter går det ned af bakke. Det er forholdsvis dyrt at spise der, og man burde tro der var en hvis standard. Vi bestiller en salat, som bliver serveret i et skål som ligner noget der er købt i Tiger, derefter pommes frites, som bliver serveret i en pose som ligner noget man får fish n chips i i England. Okse mørbraden bliver serveret alene på en tallerken. Vi bestilte medium bøf. Min var medium/rå, min kærestes var rå, med en sene i. Rødvins saucen som vi bestilte til, var desværre uden smag, ikke tilsmagt, og fedtet som om den var nogle dage gammel. Desværre var det er dårlig oplevelse. Der er plads til nogle forbedringer. Også ansatte/bestyrer/ejer som underholder et selskab, skal gøre op med sig selv om de er på arbejde eller ej, da de er ansigt udadtil. Dertil menes at der sad et par, plus to som havde noget med stedet at gøre, dirigerede med de andre ansatte, plus gik bag baren efter menukort etc.
Det skal siges at vi normalt ikke er smålige, men det her var for galt.

6 de março de 2015

Super

Super beliggenhed, super service og super mad.
Beliggenheden kan ikke være bedre eller mere børnevenligt.
Pga, begrænset menukort var der afslag på de normale priser og der blev ikke sparet på hverken vinen eller yderligere portioner.
Glimrende mad og vine dertil.
Vi kommer helt sikkert igen.

17 de julho de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais