Hotel Marina Opiniões 284

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft et super dejligt ophold i dejlig omgivelser og ligeledes dejlig strand på den anden side af Strandvejen. Super lækkert hotel med skøn mad, dejlig spa og ikke mindst fleksibelt og servicemin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et rigtig fint/hyggeligt hotel med god betjening, god mad og med gode wellness muligheder. Beliggende med fine vandreture ved strand/havn og by. Opholdet var booket gennem VO-Danmark, som også give... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende Vi har været her før og blev fortalt at da vi købte gavekort gennem VO at der var blevet opgraderet gevaldigt. Der må vi sige det var det overhovedet ikke. Et slidt hotel og slidte værelser... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hotel
  2. Aluguer de salas de reuniões e conferências
  3. Salão de eventos
  4. Restaurante

Escrito pela empresa

Velkommen til Hotel Marina i Grenaa – med masser af maritim stemning, wellness, afslapning og en beliggenhed tæt på natur, strand og by. Når hverdagens stress og ansvar bliver for meget, kan Hotel Marina tilbyde afstresning af sjæl og krop. Her kan du få opladet din energi ved et af vores mange spændende ophold. Hotellet er tæt på skov og strand, har en dejlig wellness-afdeling og er klar til at forkæle dig med dejlige retter fra restauranten. Hotel Marina er det helt rigtige valg til et afslappende weekendophold, en golftur med spa og wellness, eller en dejlig familieferie. Ud over spændende ophold, skaber vi også de perfekte rammer for livets fester, erhvervsmøder og de store konferencer. Som gæst på Hotel Marina har du fri adgang til vores faciliteter; slap af i vores wellness faciliteter og fine værelser, oplev naturen eller gå en til vandet, og gå ikke glip af det spændende byliv i Grenaa, byen med den eminente maritime stemning. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenaa havn og med direkte udsigt over Kattegat og tæt adgang til en række af Danmarks bedste badestrande. Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenaa.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Booking omgivelser personalet

Super lækkert hotel med skøn mad, dejlig spa og ikke mindst fleksibelt og servicemindet personale.

21 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været på hotel Marina via

Jeg har været på hotel Marina via. Et ophold jeg har købt igennem vo danmark. Det vi rigtig fint, god mad og super fin service. Jeg har derfor bestilt inu et ophold, som jeg ser frem til at bruge
Hilsen Andreas

20 de abril de 2025

For vildt!

Jeg er 54 år.

Jeg har altid kunne spise dessert. ALTID.

Vi skulle have haft 3 retters menu.

Vi starter med lækker laks. Her er vi ude i en fint meget lækker forret.

Smagte for vildt.

Så kom vores steak, altså en hel ko på en tallerken....EN HEL KO.....

Jeg gik igang, men som de fleste nok har gættet, jeg må kapitolere på halvvejs.

Det smagte virkelig godt, som i ubeskrivelig godt...

Og så var der snak om dessert.

Måtte takke pænt nej tak....for første gang I mine 54 år, måtte jeg sig pænt nej tak til dessert.

Tak for en uforglemmelig aften.

Det var for vildt.

Tak af hjertet tak

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem fantastisk oplevelse.

Vi er lige hjemkommet fra et to-dages ophols på Hotel Marina, Grenå. Vi var ikke overraskede - har været der en gang tidligere. Personalet generelt - meget venlige og ikke på en påtaget professionel måde. De er helt ligetil, nede på jorden og meget lette at snakke med. Maden - var fantastisk - bl.a. fik vi oksekød begge dage - foruden 3 x forretter og 3 x dessert. Pænt anrettet. Vi ved der er flere værelsestyper, men vi fik et stort værelse med udgang til terrasse. Dejligt at kunne sidde udenfor og nyde solen. Et helt igennem dejligt ophold som varmt kan anbefales.

9 de abril de 2026

Tur til Hotel Marina Grenå

Har besøgt Hotel Marina og fået den allerbedste oplevelse, skønt værelse og dejlig med, der er et rigtig dejligt område til gåture og meget hyggeligt område til bade og svømme. Vi glæder os til at vende tilbage, og blive betjent af skønt personale.
De bedste hilsner Pia

8 de abril de 2025

Super hoteloplevelse

Beliggende med fine vandreture ved strand/havn og by.
Opholdet var booket gennem VO-Danmark, som også giver god service.
Vh. Hanne

11 de setembro de 2025

Anita, Helena og Ines gør forskellen

”Vi ser frem til jeres besøg”, er det klare budskab fra de 3 gæve molboer og livsglade kaptajner i receptionen på Hotel Marina – Kystvejen i Grenå – der er hovedstaden på den yderste del af ”næsen” i Jylland.

Vi er kommet på 2 dages Spa ophold i provinsen, der ude østpå, hvor næste skridt er våde fødder i Kattegat. Ikke et sted mange københavnere opsøger, som min yngste datter så indiskret spurgte: ”Hvad laver i dog der?”.

Jamen hvorfor ikke. Naturen er en kæmpe oplevelse i sig selv derude på Djursland, Hotel Marina ligger midt i skoven med de store vidder og Kattegat lige foran.

Vi havde valgt spa, velvidende at vi nu var i provinsen og ikke i en af de europæiske metropoler. Spa på jysk indbefatter sauna, dampbad og 2 bassiner, sammen med en fin udsigt til stedet græsbelagte atriumgård. Som tilkøb kunne du få massage, både oppe og nede og en helkrops tur, også dyppet i olie.

Kulinarisk blev vi budt en 7-retters middag, 3 forretter på et bræt i hotellets restaurant Agua. Smagte dejligt – om end det gav mening at suppen blev ledsaget af en teske, det var 3 smagsprøver. Hovedretten var jysk, altså rødt kød, hvor desserten var 3 små – men smagsfyldte søde oplevelser.

Grenå Havn er næsten nærmeste nabo og et besøg værdigt, stadig en industrihavn med rimelig meget aktivitet. Her faldt vi ind på restauranten på Grenå Hotel, indtog lækkert smørrebrød til en fin pris og en meget fornem service.

Jo, turen til Grenå var de 2 dage værd, prisen er absolut spiselig. Ja, det er lige før jeg opfordrer min yngste datter til at tage et lignende ophold sammen med kæresten. Hvem ved?

30 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg nød et weekendophold med min…

Jeg nød et weekendophold med min kæreste på Hotel Marina i Grenå.
Booking og check-in forløb uden problemer. Værelset i stueplan havde nem adgang fra parkeringspladsen, så vi ikke skulle bære vores bagage ret langt. Værelset var rent, rummeligt og roligt og havde en dejlig terrasse, som vi nød at sidde på. Sengen var meget god, og vi sov rigtig godt.
Vi brugte både swimmingpoolen (spa) og fitnessfaciliteterne flere gange under opholdet. Det er en god måde at vågne på med en morgendukkert.
Aftensmad var en 7-retters menu og var meget god. Den omfattende morgenbuffet gav en god start på dagen.
Personalet var meget venligt, høfligt og serviceminded. Det var vores første gang i Grenå, så vores kendskab til området var begrænset. Personalet besvarede nemt vores spørgsmål om lokale seværdigheder. Deres anbefaling var Kattegatcentret, som er et besøg værd.
Alt i alt nød vi virkelig vores weekendophold. Det var god værdi for de gavekort, der blev købt gennem VO Danmark.
Jerry

28 de novembro de 2025

Vores ophold på Hotel Marina

Vi har flere gange boet på hotel Marina.
Hotellets personale har altid leveret en god service og værelser og faciliteter har været gode.
Vi kan varmt anbefale hotellet til andre.

10 de outubro de 2025

Virkelig hyggeligt hotel

Jeg har været på det her hotel to gange. Og jeg må bare sige at det har været så hyggeligt vær gang. Det er et mega hyggeligt hotel, med virkelig godt personale. Tjenerne er virkelig søde og det føltes rart at være her. Virkelig god stemning. Flotte værelser og fantastisk mad, smagte rigtig godt!😋

27 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Dejligt ophold på Hotel Marina!

Dejligt ophold på Hotel Marina!
Et hotel af lidt ældre dato, men fine faciliteter til en overkommelig pris.
Ungerne hyggede sig i hvert fald, så vi andre kunne tage den helt med ro og nyde den gode service. Et yderst imødekommende personale
Tak for en afslappende og uformel atmosfære.

18 de fevereiro de 2026

Godt sted!

Min familie og jeg havde et virkelig dejligt ophold købt gennem VO Danmark på Marina Hotel i Grenå og begge kan varmt anbefales til andre!
Hotellet har en fantastisk beliggenhed tæt på både strand og havn. Gode muligheder for både at gå en tur i naturen men også se Grenå by.
Vi boede på familie værelse og det var pænt, rent og komfortabelt. Et man virkelig kunne slappe af efter en dag med oplevelser i området.
Personalet fortjener særlig ros – de var utroligt venlige, imødekommende og hjælpsomme under hele opholdet. Man følte sig velkommen fra start til slut.
Både aftensmaden og morgenmaden var også en positiv oplevelse! Friskt og godt!
Alt i alt en rigtig god oplevelse med både VO Danmark og Marina Hotel som vi helt sikkert vil bruge igen hvis lejligheden byder sig.

9 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Der er et dejligt poolområde med sauna…

Der er et dejligt poolområde med sauna og et legeværelse til børn. Personalet var søde. Jeg lagde også mærke til det fine kunsthåndværk rundt omkring, som giver stedet lidt ekstra charme.
Maden var god, og de tog fint hensyn til min allergi, som jeg havde nævnt på forhånd.
Værelserne var rene.
Derudover ligger Kattegatcentret lige i nærheden, og det er helt klart også et besøg værd, hvis man er i området.
Jeg benyttede opholdet via et gavekort fra VO Danmark, og alt fungerede super nemt og helt problemfrit.
Alt i alt et ophold, jeg gerne gentager

4 de dezembro de 2025

Anmeldelse af hotelophold

Anmeldelse af hotelophold

Vores ophold på hotellet var desværre en skuffende oplevelse.

Morgenmadsbuffeten var tæt på uspiselig. Baconen var brændt, scrambled eggs var slatne, brødet var så hårdt som sten, og pandekagerne havde en gummiagtig konsistens. Det eneste der egentlig fungerede var de blødkogte æg.

Værelserne er meget slidte og utætte – det føltes næsten som om vinduerne stod åbne, fordi det trak så meget. Generelt fremstår hele hotellet gammelt og meget slidt.

Vi havde også set frem til hotellets 7-retters menu, som man forventer er noget særligt. Desværre var den meget ligegyldig og på ingen måde en oplevelse, der lever op til forventningerne.

Personalet bestod primært af meget unge mennesker, som tydeligt ikke har fået ordentlig oplæring i deres arbejde. Det virker mere som et ledelsesproblem end deres egen skyld.

Det mest positive ved opholdet var den store og gode parkeringsplads.

Alt i alt en skuffende oplevelse, og et hotel der trænger til både en renovering og bedre ledelse.

13 de março de 2026

Skuffende

Skuffende
Vi har været her før og blev fortalt at da vi købte gavekort gennem VO at der var blevet opgraderet gevaldigt. Der må vi sige det var det overhovedet ikke. Et slidt hotel og slidte værelser. En ekstrem dårlig morgenmad begge dage. Tørt og kedeligt og faktisk virkede det som at både æg og bacon var blevet glemt i ovnen den ene dag. Mangel på service på personale. Vi kommer der ikke igen.

15 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais