Fantastisk modtagelse hos vores 4mdr. Gamle hvalp. Spise straks hele måltidet op. 🐶 Dosering skal jeg dog træne lidt i, da flasken synes hurtigt at give for meget, hvis fordelt på alle måltider pr.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Første men bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved hundefoder! Jeg bestilte min hunds foder i går ved middagstid og modtag pakken i dag ved middagstid! Det virkelig god stil 💪💪
Hurtig levering, dag til dag af kvalitetsfoder Har brugt dem som leverandør i manga år. Altid i orden og til forventet tid.
Hurtig levering og en rigtig god pris Jeg syntes denne butik fortjener lidt god omtale. Jeg var i hvert fald super tilfreds med både prisen og leveringstiden på de 2x17 kg hundefoder jeg bestilte.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hundefoder.dk - køb hundefoder billigt online. Danmarks største udvalg af KVALITETS-foder fra mærker som Acana, Orijen, ZiwiPeak, Essential, Wolfsblut oma.
Informações de contacto
Dinamarca
- www.hundefoder.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering allerede dagen efter…
Hurtig levering allerede dagen efter ordren blev lagt 🙌🎉
Nemt at bestille og varen kom hurtigt.
Hurtig levering, dag til dag af kvalitetsfoder
Har brugt dem som leverandør i manga år. Altid i orden og til forventet tid.
Alt i orden
Godt udvalg i kvalitetsfoder og kosttilskud, venlig kommunikation og hurtig levering.
Det er det bedste der er sket for min…
Det er det bedste der er sket for min hund, nu vil hun spise igen 😊😊
Første men bestemt ikke sidste gang jeg…
Hurtig levering til døren
Hurtig levering til døren. Gode priser.
Lynhurtig levering
Super Service 👍
Fantastisk modtagelse hos vores 4mdr
Dosering skal jeg dog træne lidt i, da flasken synes hurtigt at give for meget, hvis fordelt på alle måltider pr. Dag!😊
Hurtig levering og god pris
Alt ok
Alt ok, synes dog det ér negativt, at der ikke gives fri fragt ved en given pris som langt de fleste andre
De bestilte varer var på lager, og hurtig levering
De havde det antal poser hundeguf på lager, som jeg bestilte og fik leveret varerne hurtigt.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.