2,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

I got my Siemens coffee Mashine…

I got my Siemens coffee Mashine repaired tv-show place. They charged me with 4000 dkk despite Mashine was still on guarantee. We paid, got machine back. But the same mistake appeared again, which means that machine wasn’t repaired. We sent it back and received message that we need to pay 1500 dkk more! They want us to pay more, despite they didn’t repair the machine! Extremely unprofessional! I am so disappointed that I want my money back and buy machine of a different brand, not to deal with this ever again!

10 de novembro de 2025

SERIØS DÅRLIG KUNDESERVICE

SERIØS DÅRLIG KUNDESERVICE !

Jeg ringede tilfældigt til firmaet fordi min vaskemaskine ikke virkede. Der rendte vand ud af den og den ville ikke tørre tøjet. Det en Samsung vaske/tørretumbler 3 år gammel.

Ejer selv kommer forbi, sviner maskinen til og trykker på en knap for at tømme maskinen for vand. Mødet tager 10-15 minutter max! Efter vandet er ude smutter ham og siger jeg ligeså godt kan smide den ud hvorefter han vil sende mig et tilbud på 2 nye maskiner….

Jeg er så tæt på at gøre det, men venter heldigvis få dage efter og får ordnet filteret igen og bum… maskinen virker uden problemer.

Jeg klager over prisen på regningen da det fremgår at firmaet skulle ha lavet et service på maskinen. DET HAR DE IKKE ! Han har kigget, snakket og forsøgt mersalg!

Jeg nægter at betale for forkert råd og ikke mindst ubrugelig. Alle de ting maskinen skulle fejle kan jeg ikke få øje på, og fik efterfølgende en vvs’er ud for at tjekke. Det var nogle rør
Der sad skævt bagved maskinen.

Har tilbudt at betale noget af regningen for besøget og kørsel, men 750kr for 5min uden den korrekte hjælp, det er på ingen måde okay!!!!!!

Så jeg kan på ingen måde anbefale firmaet. Det er dårlig rådgivet og mange penge for ingen hjælp, og jeg føler der er fuld fokus på mersalg!

16 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel vejledning

Professionel vejledning, super pris på ny opvaskemaskine og levering samme dag, inden for en halv time.
Tilsluttede selv maskinen, efter en grundig vejledning af René selv.
Alt i alt en god oplevelse.
Den bedste anbefaling herfra.

4 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

levere virkelig dårlig service over for deres kunder.

Historik:

Første gang:
Det hele startede med at vores køleskab isnede på bagvæggen hvortil de kom og skiftede det, men der var blevet lovet at de skulle komme to mennesker det var ikke tilfældet da der kun kom 1 person. Og han vil ikke stå for at tage køleskabet ned og på plads igen. Og der skulle vi sætte en halv dag af til at de skulle komme for enten kommer de mellem 8-12 eller 12-16. Det kan vi ikke da vi arbejder.

Anden gang:
Begyndte det nye køleskab at isne samme sted på bagvæggen, igen var der blevet lovet at der kom 2 personer men igen kun 1 person og de ville endnu engang ikke stå for at tage køleskabet ned og op igen. Og endnu engang skulle vi sætte en halv dag af til det.

de er enedige, de overholder holder ikke aftaler .

levere virkelig dårlig service over for deres kunder.

29 de setembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais