I have ordered a few times from Hydroponics.dk and their sister companies and have always had a quick and positive experience. I had an order fulfillment issue which was promptly resolved by their... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi er en kreds der handler fast her og vil gerne tilføje følgende anbefaling: Man får.: Personlig og kyndig betjening og service også m. rabat og bonus. Redelig og enkel forretningsgang.God kom... Ver mais
Jeg har haft bestil nogen varer for 2 måneder siden, som jeg ikke har modtaget endnu. Der er ikke styre på bestillinger og jeg har ikke ku modtage min penge tilbage, selvom jeg har ringet adskillig... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hydroponics of Denmark's hjemmside
Informações de contacto
Hovedgaden 12C - Nim, 8740, Brædstrup, Dinamarca
- support@hydroponics.dk
- www.hydroponics.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Very fast and kind customer service
I had an order fulfillment issue which was promptly resolved by their customer service team. I will certainly purchase from them again.
Fremragende service og kvik levering
Bestilte kl. 16, blev ringet op få minutter efter, og fik varen dagen efter – selvom butikken i Nim havde ferielukket. Problemet blev løst på under et kvarter.
Jeg har handlet her i 10+ år, og de skuffer aldrig. Ægte mennesker, ikke påtrængende mersalg, og altid ærlige svar. Hvis en vare mangler, får man straks et fair alternativ, refusion eller efterforsendelse.
Kan særligt anbefale deres nyttedyr og biocider som økologiske neem-olie til skadedyrsbekæmpelse – særligt nyttedyr er en life saver med langvarig effekt, og selvfølgelig miljøvenligt, skånsomt for planterne og sikkert at bruge til fødevarer.
Så det er intet mindre end fantastisk, at det nu fås i DK næsten altid uden ventetid, og uden at skulle overtale en eller anden "erhvervswebshop" til at sælge det til en som privat. For har man blot oplevet hvor stærkt en spindemideinficeret plante fra en planteskole kan spredes og ødelægge, så lærer man at inspicere nye planter ganske grundigt! Personligt bruger jeg neem som præventiv leaf spray på alt der ikke er dyrket fra frø, for den tørre sommerluft er desværre ren luksus for de frygtelige og næsten angstfremkaldende spindemider. Og så spreder de sig gerne hurtigere end klamydia på roskilde festival.
Lad være med at handle her! Vildledende billeder!
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos hydroponics.dk De billeder, der vises af varerne på hjemmesiden, stemmer IKKE overens med hvad man rent faktisk modtager!
Super god og hurtig service.
Super god og hurtig service.
Bestilte nogle underskåle hos dem, som jeg er glade for.
I første omgang var det en forkert str., men det blev meget hurtigt ordnet igen, og jeg fik hurtigt de rigtige.
Bestilte en vare
Bestilte en vare. Fik besked at den kunne hentes.
Men da jeg ankom, fik jeg at vide at den på mystisk vis ikke var der alligevel.
Jonas yder fantastisk service
Jonas yder fantastisk service! :) God oplevelse.
Alle de gange jeg har været i kontakt…
Alle de gange jeg har været i kontakt med firmaet, så har alle, unge som ældre medarbejdere, været fantastisk med råd,vejledning, osv
Kundeservice som i de gode gamle dage
Stedet at handle hvis du sætter pris på en behagelig tone i kundeservice og hvor der bliver taget tid til dig og din spørgsmål. Kan klart anbefales
Min helt egen forsømmelse.
Fik ikke pakken hentet inden for de 7 dage. (Var ikke klar over, at pakkerne ligger så kort tid hos Post Nord).
Mail-kontaktede Hydroponics, Brædstrup, for at høre, om den kunne gensendes. Fik omgående, som i straks, et meget venligt svar m. et løsningsforslag - som jeg ikke helt forstod, mailede igen. Overraskende var det at blive ringet op af min "mail-korrespondent". Løsning lå klar. Pakke gensendes uden udgifter for mig, den forsømmelige. Man skal aldrig underkende den personlige betjening/kontakt, hverken i fysiske butikker eller i netbutikker. Den kontakt, hvis den er god, gør at man bliver tilbagevendende kunde. Pakken var iøvr. på vej straks efter samtalens afslutning og var til afhentning dagen efter. Så fuld stjerne-række fra mig.
Servicen helt i top
Virkelig en fantastisk service de har, super hurtige og meget professionelle
Kan varmt anbefales
Har handlet her i mere end 10 år og HOD…
Har handlet her i mere end 10 år og HOD levere altid! Og der er altid en lille gave med og det r ikke noget alle butikker gør i... 10 stjerner her fra :)
Altid professionel og personlig…
Altid professionel og personlig betjening. Rigtig god service. Hurtig levering. Kan kun anbefales herfra.
Ret skal være ret..
Har lige modtaget en ordre jeg bestilte i lørdags, foruden mine bestilte varer, var der en lille ekstra ting som jeg blev rigtig glad for. Ret kal være ret, jeg har lavet et par dårlige anmeldelser pga betalingsmåder, dem fortryder jeg nu, da jeg nu kunne betale via bankoverførsel, der jo også er blevet nemt og billigt i dag. Varer på 4 dage hvoraf de ene var en søndag, så kan man ikke forlange mere, og når butikken er en af de få der stadig fører det mærke jeg har brugt i 12 år, jamen så er det bare prikken over i'et. Tak HOD!!
Kanon butik.
Kanon butik.. Virkelig god betjening af Christian, der dagligt er i butikken! Virkelig god rådgivning hvis man er i tvivl om hvordan et produkt skal bruges korrekt eller sammen med andre produkter. God beliggenhed lidt uden for byen og rigtig godt produkt udvalg. Kanon fedt at man lige kan have produktet i hånden inden man køber det. Har handlet der i mange år og altid været tilfreds! Hvis man er i tvivl om varen er på lager, kan man altid ringe og spørge. Han er ikke altid lige hurtig til at opdatere hjemmesiden :)
6 stjerner herfra.
Mvh Kjeld
Serviceminded og kvalitetsbevidst
Super forretning. Altid venlig betjening og tid til en snak om projektet.
Flinke dejlige menesker og en…
Flinke dejlige menesker og en fantastisk god service. 👍🏻😃
Gamle mand med røgsky
gammel arrogant mand der ryger joints i butikken ;( Alt for smart og ikke særlig service minded.
Ellers en fin butik med stort lager
Kan stærkt anbefales
Super professionel, hurtig og mange års erfaring! Kan stærkt anbefales! Har handlet ved HOD i mange år!
sidste gang at jeg handlede der
Kørte fra Randers idag for at hente jord. Skulle vente 30 min før indehaveren gad møde, og det er ikke første gang jeg prøver det. Og han havde absolut ikke travlt med at få betjene mig. Jordet som jeg skulle købe var udsoldt, og det kunne man ikke se nogen steder på hans internet siden. Og jeg kunne ikke få noget tilsvarende jord til samme pris.
Men han er jo heldivis ikke den ensete der sælger jord i dk. Finder et andet sted og smide mine penge....
Det burde være 5 stjerner, men...
...det bli'r kun til 4+ fordi der var knas med betalingsdelen på hjemmesiden. Til gengæld var der hurtig, venlig og effektiv hjælp da jeg ringede og mine varer kom så hurtigt det er muligt, faktisk en dag hurtigere end jeg regnede med.
Jeg har handlet med HOD i en del år og kan kun anbefale dem på det kraftigste.
Keep On Trucking ! ;o)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.