Leia as opiniões dos outros
We had a wonderful lunch of Danish ope. Sandwiches on rye bread. Each was meticulously prepared with fresh produce. Very tasty. Beer and wine excellent. Enjoyed a chat with the owner who is super prou... Ver mais
Spiste frokost og valgte "Sømandens favorit" som jeg bestemt ikke fortrød. Der blev serveret fisk af god kvalitet, som var veltillavet. Smagte virkeligt dejligt. Betjeningen var professionel. Opmærkso... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
I hjertet af det farverige og livelige Nyhavn ligger gastropubben, Hyttefadet. Her sættes den hyggelige stemning fra et traditionelt værtshus sammen med lækker og veltilberedt mad. Baseret på Danske traditioner servere Hyttefadet vores version af klassikere. Morgenmad: Vælg selv brunch med dansk aftryk Frokost: Smørrebrød, enkelt stykker og platter Aften: Danske klassikere med et moderne touch Live Musik: Fredag og Lørdag 22:30 - 01:30 - Kendte sange man kan synge med på. I Hyttefadet ønsker vi at alle gæster har en god oplevelse og vi gør en dyd ud af at gå den ekstra meter for at alle går herfra med et smil på læben.
Informações de contacto
Nyhavn 25, 1051, København K, Dinamarca
- 33120107
- booking@hyttefadet.dk
- www.hyttefadet.dk
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, havde bestilt bord i forvejen til indendørs servering, super mad hele vejen rundt, det er virkelig friske råvarer der bliver brugt, det kan man smage, og personalet og altid klar ved spørgsmål, absolut et sted vi kommer tilbage til.👍
Sikken en service og frokost- på en kold dag
Jeg har haft min kone og begge min forældre på 80 år med til kbh, for at give de vestjyske rødder smagen af københavn. Vi var forbi hyttefadet og fik deres frokost platte som virkelig var en smagsoplevelse. Alt hjemme rørt og lavet på bedste vis. Dertil var servicen helt i top - på en kold forårsdag havde en yngre kvinde det kolde overblik over udearealet og bordene indenfor - alt imens hun forsagt smilende varmede sig ved lidt kaffe. 10 ud af 5 stjerner.
Super lækker mad
Super lækker mad, meget hyggelig autentisk stemning,
Serveringen var i topform..
Den bedste gløgg og æbleskiver
I går fik mine veninder og jeg de bedste æbleskiver og gløgg - nogensinde!! Og i dag var jeg forbi igen til gløgg, selvfølgelig - og aftensmad. Vi valgte torsken fra aftenkortet og det var fantastik. Et stort, lækkert stykke med masser af små kartofler, ærter, bacon, kål og sauce, som smage himmelsk. Den største anbefalinger herfra! Sød og god betjening.
Fik den bedste moderne Tatar forret
Fik den bedste moderne Tatar forret. Jeg elsker Tatar og vælger det oftest hvis det er på menukortet. Denne version med revet Vesterhavsost, syltede løg og Boghvedekernerhar jeg aldrig prøvet men det var fantastisk. Et must
Selskabet fik desuden Cevishe til forret som tilgengæld var en tam omgang og mest virkede som kold agurkesuppe.
Sødt personale der forsøgte, men det bar for meget præg af travlhed og vi fik ikke et bord ude selvom vi havde reserveret +1 måned i forvejen og vi blev glemt da vi ønskede at bestille ekstra drikkevare.
Ville dig til hver en tid komme tilbage for Tatar forretten og det stegte flæsk.
Lækker mad
Maden er som sædvanlig i tip top. Betjeningen lige så. Altid et besøg værd. 👏👌🙌🌞
Fantastisk service
Fantastisk service, go mad og hyggelig stemning.
Og da det regnede da vi gik fik vi lov at låne en paraply 🧡
Vi kommer helt sikkert igen om ikke andet så for at aflevere paraplyen 😂
Kæmpe anbefaling herfra.
Søde tjenere men absurd dårlig kaffe og…
Søde tjenere men absurd dårlig kaffe og har seriøst aldrig fået serveret en så kedelig, smagsløs og intetsigende brunch. Vi havde ellers glædet os til en god brunch i Nyhavn, men blev slemt skuffet :-( Portionen var også alt for lille, vi var sultne, da vi gik derfra…
Super hyggeligt besøg hos Hyttefadet
Super hyggeligt besøg hos Hyttefadet. Fik lynhurtigt serveret en skøn Aperol i det dejlige solskin. Tjenerne var SÅ søde, friske og opmærksomme. Vi nød alle et lækkert Stjerneskud. Kan helt klart anbefale Hyttefadet, vi var heldige at få det sidste bord udenfor.
Der var masser af plads i restauranterne ved siden af, Hyttefadet var fyldt og det er jo altid et godt tegn👍😃
Super hurtig og god service
Virkelig god service. Glad, sjov, venlig tjener og mad og drinks helt i top.
Dejlig restaurant med en hyggelig og…
Dejlig restaurant med en hyggelig og varm atmosfære og stor ros til personalet for en yderst professionel opførsel og betjening. Et uheld med kødet kan ske, men så gælder det om at rette op på det. Det gjorde de til ug.
Flemming
Madforgiftning
Kødet i burgeren var nærmest råt og vi fik begge madforgiftning.
Tjeneren var alt for meget og prisen for dyr ift kvalitet.
Fuldstændig fantastisk service
Fuldstændig fantastisk service .
De er super søde og imødekommende.
Dette møder man ikke så tit .
Skøn mad og hurtig servering .
Klart min nye foretrukne restaurant i Nyhavn
Vi holdt en formidabel nytårsaften
Vi holdt en formidabel nytårsaften, med alt inkluderet. Betjeningen var i top ligesom mad og vine var af fineste kvalitet. Kort sagt her vil jeg meget gerne komme igen, og vil stærkt anbefale andre at prøve det 🤗 fem stjerner er kun en fattig angivelse af den oplevelse🎉🤗
Tak for super dejlig Nytårs fest 🎉
Tak for super dejlig Nytårs fest 🎉
Fantastisk mad og vine samt en rigtig god betjening. Hyttefadet er småt lokale men meget stemningsfyldt
Meget god mad og god betjening.
Meget god mad og god betjening.
De tager også godt hensyn til allergier det ved jeg da jeg er gluten allergier 😍
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening, søde tjenere og lækker mad!
Hyggeligste oplevelse
Jeg var ude og spise med min klasse på hyttefadet, og det var simpelthen så hyggeligt. Maden var rigtig god og medarbejderne var virkelig søde.
Hyttefadet kan klart anbefales herfra!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.