Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

IBF leverede mine bestilte fliser indenfor 2 dage. To paller blev sat på fortovet om morgenen. Da jeg havde fjernet fliserne fra pallerne og opdagede at den nederste flise på den ene palle var knækket... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet flere gange med IBF Ikast, IBF Horsens og IBF Netbutik. Jeg er blevet mødt med venlige og samarbejdsvillige medarbejdere hele vejen rundt. Jeg har fået leveret fyldte lastbiler og afhen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

En ting er den ringe kvalitet som fliserne leveres i, noget andet er den generelle ansvarsfraskrivelse, som IBF konstant benytter sig af. Flere sten er med meget stor farveforskel og flere havd... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviço de cromagem
  2. Fornecedor de materiais de construção
  3. Empresa de betão
  4. Fornecedor de betão
  5. Fornecedor de concreto pronto
  6. Fabricante de azulejos

Informação fornecida por diversas fontes externas

IBF er en af Danmarks førende producenter af betonprodukter - og har årligt over 125.000 leverancer rundt i landet. Vi har siden 1960 beskæftiget os med produktion, udvikling og salg af belægningssten, fliser, tagsten, afløb, fabriksbeton og specialløsninger. IBF er Beton til Tiden.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk fra IBF betonfliser – revner efter første vinter

I 2023 købte og lagde vi IBF betonfliser 60 × 30 × 8 cm i vores indkørsel, rundt om huset samt på terrassen. Fliserne er lagt korrekt og anvendt til almindeligt privat brug.
Allerede efter den første vinter begyndte flere fliser at knække og revne, hvilket tydeligt indikerer et kvalitetsproblem. Vi kontaktede Bauhaus, hvor fliserne er købt, og efter dialog med jer blev vi tilbudt 7 nye fliser som erstatning.
Den begrundelse, der blev givet, var, at fliserne er et naturmateriale, og at kalkårer i kombination med surt regnvand og frost kan medføre revner. Denne forklaring finder vi utilfredsstillende og uacceptabel. Det kan ikke være rimeligt, at fliser, som er markedsført og solgt til udendørs brug i det danske klima, ikke kan holde til almindelige vejrforhold i mere end 1–2 år.
Resultatet er, at vores nylagte belægning allerede fremstår grim og ujævn, og vi har brugt betydelig ekstra tid og penge på udskiftning – uden nogen garanti for, at de nye fliser ikke vil knække igen.
Vi er dybt skuffede over kvaliteten af IBF’s produkter og den manglende reelle løsning. Når man investerer mange penge i belægningssten, må man kunne forvente en holdbarhed, der rækker langt ud over få år.
Da sagen ikke er blevet løst tilfredsstillende, ser vi os nødsaget til at klage videre til relevante instanser og fraråder på det kraftigste andre forbrugere at købe fliser fra IBF.

22 de janeiro de 2025

Hej Alban

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores betonfliser. Vi kan dog ikke genkende den beskrevne problematik som et generelt kvalitetsproblem ved vores produkter, og vi oplever ikke normalt, at vores fliser revner eller knækker ved korrekt udførelse og almindelig privat brug.
For at kunne undersøge sagen nærmere beder vi dig derfor kontakte os direkte på webshop@ibf.dk med relevante oplysninger (ordrenummer, købsdato og evt. billeddokumentation).

Når vi har disse oplysninger, gennemgår vi gerne sagen nærmere.

IBF

Classificada 1 em 5 estrelas

Afviser klage trods tydelig billeddokumentation

Vi har fået leveret og lagt IBF 60x60 cm modulfliser i farven sort/antracit til to nybyggede naboejendomme i sommeren 2025.

Langt de fleste fliser fremstår markant for lyse til at kunne betegnes som sort/antracit - og er grå med en blålig nuance. Derudover er der vedvarende og markante forskelle i både farve og overfladestruktur, som gør belægningen visuelt meget uensartet. Dette er dokumenteret med billeder.

IBF har gennem hele mailkorrespondancen afvist problemstillingen med henvisning til at det bare er kalkudfældninger og så har de sendt en række branchevejledninger. De har tydeligvis ikke forholdt sig konkret til den fremsendte dokumentation, som klart viser at problemet ikke er kalkudfældninger. Sagen er afsluttet fra deres side uden noget tilbud om løsning eller kompensation.

Vi har mistet tilliden til IBF som leverandør og kommer ikke vælge dem igen.

10 de novembro de 2025

Hej Lotte
Vi har gennemgået de fremsendte billeder og vurderer, at der er tale om kalkudfældninger og naturlige variationer i betonens struktur.
Dette er almindelige og forventelige forhold ved betonfliser der kan forekomme og kan midlertidigt få fliserne til at fremstå lysere og mere uensartede.
Erfaring og gældende branchevejledninger viser, at kalkudfældninger aftager og forsvinder over tid, efterhånden som betonen modnes. Der er ikke tale om en produktfejl, men om en naturlig proces, som ikke påvirker flisernes kvalitet eller holdbarhed.

De bedste hilsner.

Dårlig kvalitetskontrol

Vi er ikke direkte kunde, men har fået udført en opgave med fliser fra jer. Vores leverandør er i dialog med jer, men vi har brug for I også hører vores frustration.

Vi hyrede et anlæg og belægningsfirma til en stor opgave i gårdhave og indkørsel.
Vi havde rigtig god sparring og valget faldt på IBF 90X120 fliser. Fulde af høje forventninger gik vi i gang med projektet.
IBF er lig med høj KVALITET, troede vi.

Da fliserne kom var de så nye at de næsten var taget direkte fra støbemaskinen og de kunne ikke løftes med sugekop da de ikke var færdighærdet.
Der måtte derfor fremskaffes andet materiel så fliserne kunne lægges med tang. Beskeden var også at der skulle gå 4 uger inden vi måtte køre på fliserne.
Der var rigtig mange fliser med fejl og huller i overflader så store som 2 kroner og flere revnede under arbejdet.
Hold nu op vi er skuffede.
Der er virkelig nogen der sover i kvalitets afdelingen, eller også handler det bare om tal og ikke faglig stolthed!
Projektet er færdigt og nu hvor de er tørret helt op efter mange dages regn, dukker der flere fejl op. Den stakkels ejer af anlægsfirmaet må nu køre ud til os igen med alt hans grej for at skifte fliser på 245 kg. stykket. Der kan ikke være meget tjent på dette projekt.
Vores indtryk er at han får en sludder for en sladder fra jer, men ikke noget vi ved med sikkerhed.

Sorry…. Men I får ikke positive tanker og anbefalinger herfra.

Dog skal det siges, at det giver et fedt udtryk med store fliser.

20 de outubro de 2025

Kære Winnie,
Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om jeres oplevelse.
Fliser bør altid tjekkes for fejl inden montering som en del af modtagelseskontrollen, hvor de herefter anses som accepteret.
Vi står naturligvis på mål for vores kvalitetskrav og ombytter altid fliser inden nedlægning, hvis de ikke lever op til dem.
For at vi kan undersøge sagen nærmere, må du meget gerne sende dine kontaktoplysninger samt adressen, hvor fliserne er leveret, til webshop@ibf.dk, så vi har mulighed for at se, hvad der er sket i denne sag.
IBF

Classificada 1 em 5 estrelas

Kvaliteten på de leverede Holmegårdssten var meget ringe.

Kvaliteten på de leverede Holmegårdssten var ringe.
Der var rigtig mange sten jeg måtte kasserer.
IBF var overhovet ikke imødekommende for at finde en løsning, og der måtte en tråd på 22 samtaler til inden jeg fik lov til selv at køre til Mørkøv og hente erstatnings sten for dem der var ubrugelige.
Deres sprogbrug i tråden var forretningsmæssigt korrekt; men der var ingen erkendelse af produktet ikke var i orden. (jeg kunne jo bare skære de dårlige sten til).

22 de agosto de 2025

Hej Niels.

Tak for din anmeldelse. For at kunne behandle sagen korrekt var vi nødt til at kommunikere frem og tilbage og modtage dokumentation for, at varerne ikke var i orden. Vi beklager, hvis processen har virket lang, men vi er glade for, at du i sidste ende fik udleveret dine erstatningssten.

Fantastisk service

Jeg har købt ca. 130 m2 fliser over 3 gange til udskiftning af eksisterende fliser. Det har været en rigtig god oplevelse. Afdelingen i Hedehusene har udvist utrolig fleksibilitet og fantastisk service. Hvis jeg skulle bruge flere fliser ville jeg ikke tøve med at handle der. Nu vil jeg nøjes med at sende dem en kærlig tanke, når jeg møder deres genkendelige lastbiler i trafikken. TAK! Laila Rasmussen 🙋‍♀️

30 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kvalitetschef anerkender ikke klager.

I november 2023 fik jeg anlagt en større indkørsel med grå 50 x 50 cm. fliser fra IBF. Der kunne allerede på det tidspunkt, ses en del misfarvninger og specielt 7 cm. striber på mange af fliserne, som helt tydeligt var noget mekanisk – f.eks. strøer mellem fliserne, fra tørringen ved støbning, som var lagt for tidligt imellem. Nogle af fliserne op til 10 % har en del orangefarvet lignende jernudtræk, som træder meget tydeligt frem og mange interesserede har spurgt ind til, hvad det er for nogle fliser, og om ikke jeg dog vil klage over disse!
Kort efter leveringen af fliserne og ved henvendelse til reklamationsafdelingen, bedyrede man dog, at alle disse farvede og stribede fliser, var helt normalt og overholdt alle standarder, samtidig med, at de refererer til nogle papirer på Beton Standarder. De sagde også, at det er et naturprodukt og misfarvningerne snart ville forsvinde med vejr og vind. Jeg kunne evt. feje dem med skarpt sand, hvilket ikke har hjulpet noget som helst.
Nu er der gået 2 år, og problemerne er kun blevet forøget, ligesom mange interesserede stadig spørger ind til, hvad det er for nogle grimme fliser jeg har fået leveret.
Efter mange skriv til en overordnet i reklamationsafdelingen lykkedes det endelig, at få vedkommende til, at besigtige min misfarvede, stribede indkørsel her efter 2 år, som jeg havde udbedt mig, flere gange, hvor han tilsyneladende ikke fandt det nødvendigt idet han havde sit papir med ” Beton Standarder”, som undertegnede har erfaret, at man ud fra disse er totalt prisgivet overfor klager. Kunne man forestille sig en " uvildig" til at vurdere problemet.
Da han kom til min adresse, var han straks totalt afvisende og kort for hovedet. Han gjorde i det hele taget et meget utiltalende indtryk, hvor det med det samme stod klart, at jeg som utilfreds kunde ikke har ret til, at fremsætte en klage og henviste endnu engang til ” Standardpapiret på Cementvarer” , som tilsyneladende kan fritage IBF for enhver fejl.
Som han sagde: ”Hvis du vil klage over produktet, spilder jeg min tid. Da jeg så gav udtryk for, at det var min intention, at klage, vendte han rundt på hælen og kørte sin vej. Både undertegnede og den involverede anlægsgartner stod måbende tilbage!
Tænk at et firma som IBF, kan have så arrogant et menneske, til et job, som kræver en vis konduite, indlevelse i problemet og diplomatisk sans. Det er bestemt ikke tilfældet med denne overordnede medarbejder, så jeg står nu med en stribet misfarvet indkørsel og jeg har aldrig set lignende andre steder og hvor alle stiller spørgsmål til, om jeg dog, vil finde mig i det!
Jeg vil kraftigt opfordrer til, at man straks frasorterer fliser med selv de mindste fejl, så de ikke bliver lagt fra start.

25 de setembro de 2025

Hej Kim
Tak fordi du har delt din oplevelse med os.
Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre god oplevelse i forbindelse med dine IBF 50 x 50 cm grå fliser – både i forhold til produktets udseende og den efterfølgende dialog med vores medarbejdere.

Vores betonfliser bliver produceret i henhold til gældende standarder (DS/EN 1339).
Da beton er et naturmateriale, kan der dog forekomme farvevariationer og udfældninger, som midlertidigt kan påvirke udseendet.
De orangefarvede pletter, du nævner, skyldes formentlig jernudtræk. Det kan se markant ud, men er som regel kun kosmetisk og har ingen betydning for flisernes holdbarhed.
Udfældninger på overfladen – uanset om det er kalk- eller brunudtræk – forsvinder normalt igen over tid.
Samtidig vil fliserne naturligt ændre udseende, når de påvirkes af sol, vind, vejr og årstidernes skiften.
Vi beklager, hvis besøget fra vores kvalitetsafdeling ikke levede op til dine forventninger.
Vi tager din feedback seriøst og bruger den aktivt til at forbedre både vores kommunikation og håndtering af reklamationer fremover.

Classificada 1 em 5 estrelas

En ting er den ringe kvalitet som…

Flere sten er der kommet masser af huller i hvor der har sat små sten efter 4 år og der kommer noget brunt ud træk på flere fliser og ingen reklamation i deres øjne. Det er 60x60 både 8cm og 6 cm. Vil fra råde alle til at købe dem. Vores nabo har samme filser bare fra RBR og de fejler intet og er 5 år gamle.

Første og sidste gang jeg køber noget derfra. Og pas på hvis I skal reklamere. Det bliver som jeg har oplevet og kan læse på trustpilot altid afvist.

19 de junho de 2025

Hej Daniel

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse – det forstår vi godt kan være frustrerende.
Beton er et naturmateriale, hvor farvevariationer og udfældninger som fx brunudfældning kan forekomme.
Det er helt naturligt og aftager som regel over tid, når fliserne påvirkes af vind og vejr.
Der er faste standarder i betonbranchen, som vi naturligvis overholder i vores produktion.
Vi ønsker på ingen måde at fraskrive os ansvar, hvis der reelt er et problem med vores produkter.
De bedste hilsner IBF

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais