Ikanobank Opiniões 13

Informações sobre a empresa

1. Banco
  2. Instituição financeira
  3. Serviços financeiros não bancários

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ikano Bank tilbyr kredittkort og forbrukslån for privatkunder, samt leasing, salgsfinansiering og innkjøpskort for bedrifter.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Helt ubrukelig kundeservice

Helt ubrukelig kundeservice. Er i full jobb, ingen betalingsanmerkninger og søker om IKEA-kort gjennom Ikano. Får avslag på "helhetsvurdering". Dette kan ikke kundeservice svare på hva er. Helhetsvurdering er helhetsvurdering sier de. Går automatisk. Ingen kan gå inn å endre noe. Ikke ville/kunne hva sjekke hva som var kriteriet som gjorde at det ble avslag.
Så når man tjener 600k+, ingen gjeld og vil kjøpe møbler på Ikea for 50k så er man tydeligvis ikke i målgruppen...... Skjønner ingenting og Ikano var ikke interessert i å oppklare noe.

27 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Noen hadde tatt lån i mitt navn,de…

Noen hadde tatt lån i mitt navn,de trodde meg ikke,politie har ikke kapasitet til svindlere så der for man ikke hjelp,fikset advokat og han fikset opp i dette og så nå 4 år etter på har jeg fått betalings anmerkning og det står enda jeg har lån hos dem :( så jeg anbefaler ikke denne banken,veldig uprofesjonelt av dem. Veldig trist når man ikke har vist om dette :(
Ikke trygg bank

8 de abril de 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Svarer ikke tross purringer. Kvaliteten på et kredittkort foretak avhenger av kundeservicen. Alle kan fakturere, men få av dem har god kundeservice når man trenger dem. Jeg avslutter mitt kundeforhold.

20 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Umulig å få kontakt med regnskapsmessig kompetanse

Kundetjenesten sperrer mulighet til å komme i kontakt med kompetent, ansvarlig person: Typisk at når ting går galt, da viser firmaet sitt sanne ansikt. Jeg fant via andre kanaler fram til daglig leder, men hun forsto heller ikke at det forventes at IKANO har kompetente økonomer (som jeg ba om kontakt med) Jeg fikk kun SMS og INGEN post- og hun sendte meg videre til leder for kundetjeneste: Hun var like lite kompetent til å vurdere regnskap, og forsvarte kundetjeneste sin udugelighet. Også her gjemmer ansatte seg uten navn: Er det fordi de skammer seg?

12 de fevereiro de 2024

Hold dere langt unna!

Dette er nok en av de verste kredittselskapene jeg har vært borti, og det er en del. American Express er vel det som kommer nærmest. Sykt høye renter, dårlig kundeservice som er vanskelig å nå og ikke minst null forståelse for situasjonen folk står i. Ingen hjelp for å unngå innkasso, så kravet kosta meg flerfoldige tusen ekstra. Skam dere, jævla tjuvsvensker!

14 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Banken skulle hatt 0 stjerner!

Fikk i dag sms fra Ikanobank om at jeg måtte logge meg på mine sider i banken for der lå det en "meget viktig melding til deg". Meldingen var at jeg hadde betalt varer fra IKEA 2 dager for sent og var derfor skyldig kr. 1,44 i renter som måtte betales omgående.
Hvis ikke ble det beregnet renter på de kr. 1,44 også. Grådighet tar tydeligvis overhånd. Dette må være verdens verste dritbank.

17 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Norges verste bank ,de driter i sine…

Norges verste bank ,de driter i sine kunder,svarer ikke på e-mails,når du er heldig og fått svar på tlf til Ikano bank .no etter 40 min i kø ,henviser de deg til kundeservise igjen,og de sender deg bare standar svar.Jeg bruker Ikanobank.no gjennom Ikea,var så uheldig og betale in 1000,- kr for mye,har holdt på nå og få Ikanobank.no til og ovetføre de til meg i ukevis,fremdeles ikke noe svar tilbake fra dem.Mitt råd er hvis du ikke trenger og bruke Ikano bank .no ,hold dere langt unna dem ..

31 de maio de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Det kan være lurt å styre unna denne…

Det kan være lurt å styre unna denne banken.

De gir deg et lånetilsagn og ber deg om å signere gjeldsbrev på summen, sammen med dette får du også en nedbetalingsplan.

Deretter begynner de å saksbehandle søknaden din, herunder be om skjermbilde (!!!) fra Gjeldsregisteret. De ber om å få dette tilsendt via usikret e-post.

Kundekonsulent opplyst på telefon at man måtte signere gjeldsbrev for at de skulle gjøre en videre saksbehandling. Dette er en ren løgn. Saksbehandling krever kundesamtykke og ikke gjeldsbrev.

Ikano kan tilby en veldig god (lav) rente, men du må påregne at nivået på saksbehandlingen og måten de møter deg er under enhver kritikk.

17 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

FY F….EN FOR EN DRITT BANK!

Fy F……n for en dritt bank. Folkens, når du beskjed fra sambla, du har søkt om refinansiering og Lar bankene konkurrere om deg, og sambla forteller at IKANO BANK vant denne runden med både rente og det behovet du hadde, så velger du dem naturligvis!!

Men så signerer du papirer og bruker masse tid med dem og de har store problemer med både linker og nettsider og signering osv.. så får du beskjed etter 2 uker med innskaffelse av papirer at dem trekker seg!

Vi gav dem personlige papirer, personlig koder, bankid innlogging sikkert 10 ganger hver, LØNNSLIPPER, skattemeldinger, alt for bare piss!!

Jeg har refinansiert mange ganger, og det er første gang jeg opplever at en bank trekker seg etter dem har vunnet deg som kunde!

Jeg anbefaler dere å holde lang avstand til ikano og sambla. De prøver å kopiere noe som ZENSUM HAR SUKSESS PÅ.

19 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Anbefaler ikke Ikano bank til…

Anbefaler ikke Ikano bank til bedriftslån. De skriver ut gjeldsbrev med høy rente og bruker Modhi til å kreve inn gjeld. De krever inn alt for høye beløp ved tvistesaker, og kommer du i forliksrådet anbefaler jeg deg å la dommeren avgjøre dom. Ikke et godt selskap, jobb heller med DLL eller noen som ikke er koblet mot inkassobyrå som er ren og svær svindel. De bruker tvangsfullbyrdelses loven 7-2 bokstav A til innkreving som gjør at du dessverre står helt uten rettigheter. Det er ren og skjær tragedie om ditt selskap skulle havne i uføre og du må prøve å komme til enighet med disse.

5 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefaler ikano bank

Dette er 2.gang på 2 år jeg har lånt peng av ikano bank. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler denne banken til alle! Jeg har kun hatt topp service og aldri noe tull! Terningkast 6!

21 de dezembro de 2021

Norges dårligste kundebehandling......

Ikano Bank i Norge står for utstedelse av feks Shell Mastercard og Ikano Visa.
Maken til kundebehandling skal du lete lenge etter.

At store firma som Shell og Lindex samarbeider med denne tullebanken - er helt utrolig.

21 de setembro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais