Bij elke verkoop komt toch weer hetzelfde naar voren dat er altijd iets aan de auto mankeert. Daarbij gaven ze in eerste instantie 2000 euro minder dan vooraf afgesproken. De afhandeling verloopt ve... Ver mais
Ik was in het begin een beetje sceptisch. Echter ben ik zeer goed en vriendelijk geholpen. Zowel door een medewerker van ikwilvanmijnautoaf, maar ook door de dealer die de auto heeft opgehaald.
Om eerlijk te zijn? Een soort van onwerkelijk hoe eenvoudig en vlot de verkoop is gegaan. Het koppelen met een koper was binnen een half uur geregeld en de afhandeling en ophalen van de auto ging prob... Ver mais
Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.
Josink Maatweg 43, 7545 PS, Enschede, Holanda
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Goed contact, niet dwingend. De prijs werd uiteindelijk lager, maar daar kon ik mij in vinden. Ik wist alleen niet dat er kosten aan verbonden waren, is niet expliciet gezegd. Maar voor niets gaat de zon op!

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Alles prima en snel geregeld! Super goede service en reageren snel, adequaat en servicegericht op e-mails.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Dit speelde op een zondagmorgen toen ik de gegevens/foto's had ingediend en het meteen werd opgepikt. Na een paar overleggesprekken kwam er tegen de middag een deal met een koper tot stand waarmee wij konden leven. Alle betrokkenen deden water bij de wijn.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Na uploaden fotos nooit meer contact opgenomen. Na een week zelf maar contact opgenomen te hebben werd ik teruggebeld met de boodschap dat mijn auto niet zoveel meer waard is als ik ervoor wil hebben.
Ik had dit graag eerder gehoord, dan had ik mijn auto ook op andere plekken uit kunnen zetten, hij is namelijk heus meer waard.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Slechte communicatie. En mijn aanvraag(aangeboden auto) is niet verder opgepakt en gewoon verwijderd

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Heel snel en het ging allemaal heel makkelijk.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Service is snel en vriendelijk, de laatste ster zou ik geven als het contract ook bindend zou zijn voor de koper, Die heeft er bij mijn vader (80jr) €350 vanaf gehaald.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Komen hún afspraken na! Allemaal netjes afgehandeld allemaal!

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Aan de hand van de telefonisch overeengekomen afspraken zou er na het accepteren van het bod op locatie niet meer onderhandeld worden. Dit was wel het geval. Hierdoor heb ik een ander bod afgeslagen en aanzienlijk geld verloren. Dicht in de buurt van valse voorwendselen en daardoor ook zeer ontevreden.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Goede 'duidelijke communicatie Telefonisch en via e-mail.
Vriendelijke en rustige contacten.
Service was prima.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Goed telefonische ondersteuning mbt de verkoop. Duidelijke afspraken die goed werden nagekomen door de kopende partij. Snel en met een goed gevoel geregeld

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Snel persoonlijk contact en opvolging. Vlot en netjes afgehandeld. Heel fijn dat wij er verder geen zorgen om hadden.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Alles precies zo gegaan als afgesproken was. Een zeer vriendelijke behulpzame chauffeur die ter plekke alles tot in de puntjes geregeld heeft.

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Er werd heel snel contact opgenomen en alles werd duidelijk uitgelegd en ik kon snel een afspraak maken

Resposta da ikwilvanmijnautoaf®
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.