ILVA Sverige Opiniões 6101

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mitt första besök i butiken. Trevligt att gå omkring och få inspiration. Många fina produkter. Mitt ärende var att köpa nya bäddmadrasser och det gjorde vi. Fick mycket bra hjälp av trevlig persona... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Deras Mistral hyllor är överprisade och av IKEA kvalitet. Informationen var att de levererades kompletta och ihopskruvade. Stommen var ihopskruvad. Alla luckor, små handtag (som måste skruvas försikti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har fått superbra hjälp av personalen i både butik och under mailkontakt! De sätter kunden i centrum & hjälpte snabbt och enkelt till när leveransen strulade! Kommer absolut rekommendera deras möb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Personalen på Ilvas sängavdelning i Helsingborg var väldigt hjälpsamma men ändå inte påträngande. De gav tips och jag kände mig aldrig tvingad att köpa en säng trots alla mina frågor, vilket sedan avg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

Informações de contacto

Allt fungerade

17 de abril de 2026

Hej Claes.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad bra att höra att allt fungerade smidigt.

Vi uppskattar din feedback och önskar dig en trevlig dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans,bra info inför…

Snabb leverans,bra info inför leverans,mycket nöjd med beställningen

30 de março de 2026

Hej Merlene,
Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du upplevde leveransen som snabb och att informationen inför leveransen var tydlig.
Det gläder oss verkligen att du är mycket nöjd med din beställning.

Vi vill att hela upplevelsen ska kännas smidig och trygg – från beställning till att produkten är på plats hemma hos dig.

Vi uppskattar all feedback vi får från våra kunder. På detta sätt kan vi fortsätta erbjuda god service och förbättra oss där möjligheten finns.

Önskar dig en fin helg!
Med vänliga hälsningar, Emmie / ILVA kundservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och bemötande.

9 de abril de 2026

Hej Roland,
Tack för ditt omdöme!

Vad glädjande att höra att du är nöjd med både service och bemötande.
Vi vill att varje kontakt med oss ska kännas enkel, varm och personlig.

Din återkoppling är värdefull och hjälper oss att fortsätta utveckla upplevelsen för våra kunder.

Önskar dig en fin helg!
Med vänliga hälsningar, Emmie / ILVA kundservice

Bra service

Bra service. Det jag ville ha fanns i lager. Enkelt att hämta varan. Prisvärt med kvalitet.

16 de abril de 2026

Hej Heléne.
Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du fick bra service, att varan fanns i lager och att upphämtningen fungerade smidigt.

Så roligt också att du upplever produkten som prisvärd med god kvalitet.

Ha en riktigt trevlig kväll.

Servicen var jättebra

Servicen var jättebra.
Trevlig och uppmärksam personal.
Bra produktsortiment.

11 de abril de 2026

Hej Christer

Vilket härligt omdöme – tack!

Att du kände dig uppmärksammad och fick en bra upplevelse tillsammans med ett inspirerande sortiment betyder mycket för oss.

Ha en fortsatt härlig dag!

Bra produkter

Bra produkter. Bra och trevligt bemötande

Hej Ann-Christin.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter och att du upplevde ett trevligt bemötande vid ditt besök hos oss. Det betyder mycket för oss att kunna leva upp till både kvalitet och service.

Du önskas en trevlig dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

I had a great experience picking up my…

I had a great experience picking up my order; the person there was extremely kind and helpful.
The chairs I bought are beautiful and seem to be very qualitative.

8 de abril de 2026

Hi Raphaelle.

Thank you for your positive review.

We’re very happy to hear that you had a great experience picking up your order and that our team member was kind and helpful. It’s also wonderful to know that you are pleased with your chairs and their quality.

We truly appreciate all feedback from our customers. It helps us continue to provide great service and improve wherever possible.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket trevligt bemötande från personal…

Mycket trevligt bemötande från personal & speciellt butikschef Frida

8 de abril de 2026

Hej Jan,

Tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i samband med ditt besök – det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen tillbaka & ha en fin dag!

Felicia / ILVA kundservice

Kristianstad

Supertrevlig personal jättefina möbler!

Hej Esme,

Tack för ditt fantastiska omdöme.

Vad härligt att höra att du upplevde vår personal trevlig och att du tycker om vårat utbud av möbler– det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker oss.

Varmt välkommen åter & ha en fin dag!

Felicia / ILVA kundservice

Trevlig bed mötande

Trevlig bed mötande

Hej.

Tack för ditt positiva omdöme.

Det är väldigt roligt att läsa att du upplevt ett trevligt bemötande i butiken och haft en bra helhetsupplevelse hos oss.
Din feedback betyder mycket för oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jätte trevligt bemötande av säljaren i…

Jätte trevligt bemötande av säljaren i affären.

Hej Anette.

Tack för ditt positiva omdöme.

Det gläder oss att du har haft en god upplevelse och att du fått ett jätte trevligt bemötande av vår säljare i butiken. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska få när de besöker oss.

Vi uppskattar all feedback som vi får från våra kunder. På detta sätt kan vi fortsätta med att erbjuda en god service samt att förbättra oss där möjligheten finns.

Jasmina/ ILVA Kundservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundservice lätt att nå och fick bra…

Kundservice lätt att nå och fick bra information inför mitt online-köp.
Snyggt skåp i bra kvalitet.

3 de abril de 2026

Hej Åsa.

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplevde vår kundservice som lätt att nå och att du fick bra information inför ditt köp.

Härligt också att du är nöjd med skåpet och kvaliteten – varmt välkommen tillbaka!

Otroligt bra service

Otroligt bra service, både vid köp och vid hämtning av våra möbler.

Hej.

Stort tack för din fina feedback!

Vi är väldigt glada att du upplevde servicen som genomgående bra, både vid köp och upphämtning.

Det betyder mycket för oss – varmt välkommen åter!

Classificada 2 em 5 estrelas

Har beställt en matta sedan 2 veckor…

Har beställt en matta sedan 2 veckor och jag har inte fått det ännu.

Med vänlig hälsning, Mariwan

Hej Mariwan.

Tack för ditt omdöme.

Vi har försökt nå dig via telefon för att höra mer om din upplevelse som ligger till grund för ditt omdöme. Utifrån din orderbekräftelse kan vi se att hemleverans är bokad till det datum som du själv valde vid beställningen på vår hemsida.

Om du har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@ilva.se eller 040-600 30 00, så hjälper vi dig gärna vidare.

Ha en fin dag och tack för ditt omdöme – det hjälper oss att bli bättre.

Bra service och bemötande

Bra service och bemötande. Fina möbler.

13 de abril de 2026

Hej Marie
Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen, bemötandet och våra möbler.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Underbar

Underbar, och trevlig Man som hjälpte oss såå mycket tacksam med bara soffa

Hej Maritza

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du fick så mycket hjälp och ett trevligt bemötande.

Så roligt att ni är nöjda med er soffa!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mitt första besök i butiken

Mitt första besök i butiken. Trevligt att gå omkring och få inspiration.
Många fina produkter.
Mitt ärende var att köpa nya bäddmadrasser och det gjorde vi.
Fick mycket bra hjälp av trevlig personal att välja rätt produkt, så jag ser fram emot att få hem madrassen och få använda den

28 de março de 2026

Hej Helene

Tack för ditt fina och utförliga omdöme!

Det gläder oss att höra att ditt första besök i butiken blev en trevlig upplevelse och att du fick inspiration.

Så roligt att ni dessutom fick bra hjälp med att välja rätt bäddmadrasser – vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med dem hemma.

Hej Birgitta.

Stort tack för din recension.

Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och vårt sortiment – vi lägger stor vikt vid att erbjuda både service och inspirerande möbler.

Välkommen tillbaka.

Jasmina/ILVA Kundservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.