Mitt första besök i butiken. Trevligt att gå omkring och få inspiration. Många fina produkter. Mitt ärende var att köpa nya bäddmadrasser och det gjorde vi. Fick mycket bra hjälp av trevlig persona... Ver mais
Deras Mistral hyllor är överprisade och av IKEA kvalitet. Informationen var att de levererades kompletta och ihopskruvade. Stommen var ihopskruvad. Alla luckor, små handtag (som måste skruvas försikti... Ver mais
Jag har fått superbra hjälp av personalen i både butik och under mailkontakt! De sätter kunden i centrum & hjälpte snabbt och enkelt till när leveransen strulade! Kommer absolut rekommendera deras möb... Ver mais
Personalen på Ilvas sängavdelning i Helsingborg var väldigt hjälpsamma men ändå inte påträngande. De gav tips och jag kände mig aldrig tvingad att köpa en säng trots alla mina frågor, vilket sedan avg... Ver mais
Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.
Nornegatan 1, 21586, Malmö, Suécia
Snabb leverans,bra info inför leverans,mycket nöjd med beställningen

Resposta da ILVA Sverige
Bra service. Det jag ville ha fanns i lager. Enkelt att hämta varan. Prisvärt med kvalitet.

Servicen var jättebra.
Trevlig och uppmärksam personal.
Bra produktsortiment.

Resposta da ILVA Sverige
I had a great experience picking up my order; the person there was extremely kind and helpful.
The chairs I bought are beautiful and seem to be very qualitative.

Mycket trevligt bemötande från personal & speciellt butikschef Frida

Resposta da ILVA Sverige
Jätte trevligt bemötande av säljaren i affären.

Resposta da ILVA Sverige
Kundservice lätt att nå och fick bra information inför mitt online-köp.
Snyggt skåp i bra kvalitet.

Resposta da ILVA Sverige
Otroligt bra service, både vid köp och vid hämtning av våra möbler.

Resposta da ILVA Sverige
Har beställt en matta sedan 2 veckor och jag har inte fått det ännu.
Med vänlig hälsning, Mariwan

Resposta da ILVA Sverige
Underbar, och trevlig Man som hjälpte oss såå mycket tacksam med bara soffa

Resposta da ILVA Sverige
Mitt första besök i butiken. Trevligt att gå omkring och få inspiration.
Många fina produkter.
Mitt ärende var att köpa nya bäddmadrasser och det gjorde vi.
Fick mycket bra hjälp av trevlig personal att välja rätt produkt, så jag ser fram emot att få hem madrassen och få använda den

Resposta da ILVA Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.