Ina Scherl-skraedderi Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, top arbejde og meget søde og imødekommende damer man bliver mødt af.
Kommer klart igen.

3 de maio de 2025

ALDRIG GÅ TIL INA

Jeg havde købt en brudekjole ved Lilly tilbage i januar. Vel vidende at jeg ventede mig. Derfor valgte jeg også en vente kjole. Ved Lilly snakker vi om små justeringer som stropper og længde på kjolen. Jeg vælger at kontakte Ina da det er hende Lilly anbefaler.
Da jeg ringer og bestiller tid er Ina meget venlig og imødekommende.

Da jeg kommer ind til min tid virker Ina stresset. Viser mig et omklædningsrum og beder mig om selv lige at skifte til kjolen hvor hun så går lidt til og fra.

Da jeg får kjolen på er der en fold under brystet grundet min mave er blevet rund i toppen. Vi snakker om hvordan den kan rettes ud og hvad jeg selv siger bliver der ikke lyttet til. Ina vil ændre hele ryg stykket i kjolen. Jeg spørger inden jeg går hvad jeg kan forvente at det vil koste. Ina siger at det er svært lige at prissætte og at det jo kommer an på hvor meget hun skal gøre ved kjolen. Jeg insisterer på at høre et bud på en pris da det jo er penge jeg skal have på min konto når jeg henter kjolen. Ina får svaret højest 3500kr og at det er højt sat så jeg kan blive positivt overrasket.

Min kjole bliver hængende ved Ina.
Jeg har efterfølgende en dårlig fornemmelse af min oplevelse og syntes at 3500kr er alt for meget.

Jeg kontakter Lilly da jeg bare er rigtigt ærgerlig over situationen. De rådgiver mig til at hente min kjole og komme tilbage til Lilly med den så vi kunne finde en løsning.

Jeg køre derfor ind og henter min kjole ved Ina. Hun havde svært ved at finde min kjole. Virkede forvirret. Kunne slet ikke forstå at jeg ville have min kjole udleveret og gjorde det meget klart at jeg selvfølgelig skulle komme tilbage til hende med den nye kjole hvis jeg endte med at få den byttet til en anden.
Ina var absolut ikke venlig og jeg havde ikke lyst til at diskutere med hende i butikken da jeg havde min lille søn med. Så jeg tog min kjole og kørte hjem og havde derfor stadig 2 nye tider ved hende.

Jeg finder en helt ny kjole ved Lilly. Jeg bliver vejledt i at det ville være helt forkert at sy hele ryggen om på kjolen da det blot handlede om at kjolen var blevet et nummer for lille.

Jeg ved allerede at jeg aldrig ville tage tilbage til Ina men da jeg har et bryllup lige om hjørnet og en hel masse at tænke på så glemte jeg at ringe og aflyse min tid ved Ina.

Ina ringer derfor til mig. Siger at jeg ikke er kommet til den aftalte tid. Det beklager jeg meget og siger at det har jeg simpelthen glemt at aflyse da jeg ikke længere havde brug for hende hjælp. Jeg siger også at den næste tid jeg har jo selvfølgelig også bare skal annulleres. Så blev Ina sur. Hun siger vredt “det gør man bare ikke” “mange andre kunne have haft min tid” og meget mere. Ina siger jeg skal betale for den time jeg har været inde ved hende. Det har nok nærmest været 15 min jeg var ved hende og det eneste hun gjorde var at sætte 2 nåle i stropperne på min kjole. Jeg spørger derfor hvad det koster og Ina svare 450kr. Ina siger at jeg bare lige kan sende dem på MobilePay imens vi snakker sammen. Dette gør jeg da jeg egentligt bare ikke gider mere bøvl med hende. Da jeg har overført pengene bliver Ina meget ubehagelig. Snakker ikke pænt til mig. Skælder mig ud og bliver rigtigt vred.
Jeg siger igen at jeg har sagt at det beklagede jeg og nu havde jeg jo betalt. Så lagde jeg på.

ALDRIG GÅ TIL INA

26 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Tager meget mere for hendes arbejde end aftalt pris

Hej
Jeg fik lavet en udvidelse af en gallakjole inde hos Ina, kjolen kostede 1200kr men ville ikke bruge ret meget mere, så da vi aftalte en pris på imellem 300-500kr, synes jeg det var ok. Da jeg så kom få at aftjente kjolen ville de have 1000kr og ikke længe de aftalte 300-500kr. Da jeg fortalte hende at det ikke var det vi har aftalt sagde hun at hun også havde Strøget den hvilket jeg ikke havde bedt om og det er derfor blev 1000kr. Og så skriver jeg efter dårlige kundeservice har hun nu nægtet at give mig det eller sætte prisen ned og har endt med at betale de 1000 kr. Efter dårlig kundeservice endte jeg med at betale de 1000kr. Da hun ikke var til at snakke med.
Det kan ikke anbefale sig at få lavet Sine ting inde hos hende prismæssigt.

11 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis man kunne give minus i stjerner!!!!!!

Hvis jeg bare kunne give minus i stjerner. I foråret 2023 kommer jeg ind i Ina’s forretning med min brudekjole. Jeg har købt min brudekjole hos Lilly og får her anbefalet Ina og vælger hende pga deres anbefaling. Da jeg kommer i butikken bliver jeg taget imod med en ret vattet velkomst. Det var tydeligt at mærke, at man skulle være en del af deres klub for at få en imødekommende behandling/velkomst.
Under prøvningen af brudekjolen er Ina ikke lyttende til mine ønsker. Hun afviser alt hvad jeg siger og da jeg beder om hendes anbefaling har hun ingen. Samtidig har hun travlt med at kommentere negativt på andre kunder og deres valg af tøj og kropstype. Jeg står der i min brudekjole og føler at situationen bliver mere og mere ubehagelig, men ignorerer det, da jeg tror og nok håber på at det er hendes mangel på sprogforståelse.

Vi aftaler at jeg skal komme igen til en ekstra prøvningen, pga personlige årsager hvor min krop muligvis vil ændre sig, så det får betydning for hvordan kjolen skal syes. Jeg ringer ind og ændre denne tid, da jeg ikke kunne alligevel og får samtidig bekræftet at hun ikke syer i kjolen inden jeg har prøvet den igen. Imellemtiden har jeg besluttet mig for at sælge kjolen, da jeg ikke kommer til at kunne passe den, da jeg er i lykkelige omstændigheder. Da jeg kommer til den ekstra prøvning viser det sig at Ina har brudt ALLE aftaler. Hun har lagt kun kjole op og har syet den op i overdel. Samt sat de nykøbte indlæg i brystet og samtidig klippet i dem. Da jeg italesætter det hun har gjort og ridser vores aftale op, benægter hun. Ins siger også at jeg udeblev fra sidste aftale (den jeg ringede og lavede om). Ina viser at det ikke fremgår i hendes kalender og jeg italesætter at det problem ligger udelukkende hos hende. Hun nægter at udlevere min kjole inden jeg betaler 1500,- for et stykke arbejde hun ikke skulle lave. Jeg var indstillet på at give et symbolsk beløb eller en “beklager ulejligheden” gave. Men at betale så mange penge, for så dårlig behandling og et stykke arbejde hun ikke skulle og samtidig selv havde bekræftede at hun ikke skulle.

Da jeg endelig får den ud af hænderne på Ina og får den prøvet hjemme er kjolen lagt alt, alt, alt for langt op. Den går mig til over anklerne og brystindlæggende sidder lige under kravebenet (der sidder mit bryst bestemt ikke). Jeg er 160 høj og jeg har nu ingen mulighed for at kunne sælge min kjole eller brystindlæggende. For mig har Ina ødelagt min kjole til 8000,- og brystindlæg til 500,-

Pga denne oplevede vælger jeg at kontakte Lilly og opfordrer dem til at stoppe med at anbefale hende og at de bør kigge på Trustpilot. De tager min oplevelse med videre til personalet i deres butikker.

Så kære kvinder der står og skal vælge en skrædder ifb med deres bryllup. Vælg ikke Ina!! Du bliver behandlet dårligt, står som tilskuer til at et voksent menneske bagtaler/mobber andre, du får skylden for at hun ikke har styr på sin kalender, du får ødelagt dine ting og skal samtidig betale for det, mm.
Det hele ender med at jeg må ud og finde en helt ny brudekjole få måneder inden mit bryllup

30 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service.
Jeg skal snart giftes og skulle have mine bukser og selve jakken få kortet. Afleverede mine ting for 1,5 uge siden og fik dem igen i dag og de er blevet perfekt!
Takker for en god service! Nu er jeg klar til brylluppet 😊

6 de junho de 2024

Jeg havde 2 bluser med.

Jeg havde 2 bluser med.. en sort der fik blå tråd og en blå bluse med en elastik, der skulle syes ind i stoffet, men sat udenpå.. 200kr kontant for det .... de er ligeglad med, at det ikke var lavet ok, så når de kan, så kan alle være skrædder.. er en del utilfreds, men troede da de kunne finde ud af det, ellers må de jo erkende, at de ikke kan.

23 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste service man kan få

Den bedste service man kan få. Så flot arbejde og fair priser. Er så glad for jeg valgte hende! Glæder mig sådan til at skulle have kjolen på! Brudekjolen skulle lægges op, rettes til i ryggen og knapper. Alt ser smukt ud!
Kæmpe tak til Ina! ❤️

20 de janeiro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Fik syet et hvidt stykke S-tog under…

Fik syet et hvidt stykke S-tog under min brudekjole. Desværre blev det ikke syntes på indersiden mellem kjolen og forret. Der blev brugt et Hvidts stykke stof hvilket hør at det kan ses igennem/ som ina sagde jeg havde ikke et hudfarvet stykke stof. For det andet var stoffet skævt hvilket var meget uheldigt når det kan ses igennem kjolen. Jeg måtte betale for at få det sat i selvom det var nødt til at blive fjernet igen, meget dyr. Måtte betale 3500kr for at få min kjole fittet. Kjolen havde kostet 2500kr. Ærgeligt at hun ikke var professionel nok

18 de setembro de 2023

En skrædder der virker 👌

Efter flere mislykkede forsøg ved en skrædder kæde blev jeg henvist til Ina i Kolding med mit jakkesæt. Hun rystede på hovedet også sagde det skulle hun nok få lavet inden jeg skulle bruge sættet

1 de setembro de 2023

BETAL EKSTRA FOR FORNÆRMELSER

Jeg havde købt en brudekjole hos de sødeste piger i Lilly i Vejle, som får én til at føle sig som den smukkeste kvinde i verden. Der var kun én af den kjole jeg forelskede mig i. Den var en cm for lille, men der var 1-2 cm som kunne lægges ud hos en skrædder, så det var så fint. Det skulle ikke komme imellem mig og min drømmekjole.

Så kommer jeg til Ina Scherl, som ellers bruger mit første møde hos hende på, at sige den er minimum 5 cm for lille. Jeg havde tabt mig et kilo siden jeg købte kjolen, hvor den kun manglede én cm?

Nå, det viste sig, at den stadig kun var 1 cm for lille, hun havde jo slet ikke lukket kjolen ordentligt. Flot. Tak for det største chok. Nåede da lige at gå i panik.

Jeg beder hende sy den, den cm ud, som de havde informeret mig om i kjolebutikken der lå klar til udlæggelse i kjolen.

Ina mener ikke, at hun vil sy den ud "hvis" jeg nu taber mig mere, så den ikke bliver for løs, men i stedet vil hun tage 1-2 cm af lynlåsen øverst, så det ikke betød noget om jeg tabte mig eller ej, for det var kun det stykke som ikke kunne lukkes. Fint nok, hun må vide bedst tænkte jeg.

Imens jeg står der i kjolen, giver hun udtryk for, at jeg skal tabe mig og siger flere gange jeg er for tyk til kjolen. "Det kan du sagtens nå". Men ... Hvem siger en voksen kvinde på 32 år, som vejer i 50'erne, har lyst til at tabe sig mere, hvis kjolen ellers kan tilrettes? Det i hvert fald ikke op til hende, at pådutte mig det.

Hun taler nedladende og hånligt om andre kunder. Altså, om deres vægt og hvordan de så ud i deres kjoler med den vægt de nu havde. Er det ikke meningen, at hun skal få en kommende brud til at føle sig smuk, i stedet for at fortælle hvor fed hun er? Det kommer ikke hende ved og det kommer da slet ikke mig ved, at høre om andre kunder.

Første besøg er heldigvis slut.

Så får jeg et opkald d. 8 maj, dagen før jeg skal hente kjolen som jeg afleverede hos dem i marts måned.

Hun kan ikke lige huske hvad hun skal med det stof der ligger ved kjolen. Hun kunne åbenbart ikke se, at det bare var et slør. Jeg spørger hende hvad prisen bliver, nu hvor hun alligevel var i røret. Hun havde fortalt mig ved første møde, at den dyreste kjoleændring hun havde lavet, kostede 2700 og det havde hun brugt mange dage på. Hun fortæller mig, at det ved hun ikke, for hun er IKKE BEGYNDT endnu. Hun ringede 8 maj kl. 12.30. Men jeg kunne sagtens hente d. 9 maj som aftalt.

Da jeg kommer 9 maj, var det noget af en oplevelse. Første møde var ingenting ved siden af.

Kjoleændringerne, som var minimale da den jo ikke engang skulle lægges ud kom til at koste 3100, fordi hun havde "brugt SÅ lang tid på den". Øhm, hun var ikke startet dagen før og den blev meget dyre end hun havde givet udtryk for.

Men oplevelsen.... Den må jeg have betalt den ekstra høje pris for.

Hun starter med at bede mig hoppe i kjolen. Hun har taget lidt af lynlåsen og da den lille lås over lynlåsen var lukket, så lukkede lynlåsen helt perfekt og kjolen passede så smukt.

Men ikke ifølge Ina. Sådan forløber samtalen...

Ina: hvornår skal du giftes?
Mig: næste måned?
Ina: laver sådan en lyd (uha...).
Mig: hvorfor?
Ina: du kan jo nå at tage meget på inden da?
Mig: Nå, men det gør jeg ikke. Jeg har ikke taget på det seneste år.

Senere da jeg er inde og tage tøj på, siger hun til min svigerinde:

Ja, hun skal bare ikke spise noget før på hendes bryllupsdag. Først den dag må hun spise igen.

Jeg er sådan helt forarget og siger så, at hvis en kvinde der vejer i 50'erne er så svær at komme i en kjole som hun mener (trods kjolen passede fint), så gad jeg da godt se hvordan alle andre ville finde en kjole? Tænker umiddelbart at jeg vejer noget mindre end gennemsnittet? Jeg forstod ikke helt hendes problem?

Da vi så har betalt og jeg skal ud af døren, siger hun:

Og held og lykke med babyen.

Jeg tænkte først min svigerinde måtte have fortalt om hendes baby derhjemme, men nej. Hun kigger på mig. Jeg spørger hende hvad hun mener og hun siger så: Ja, ved du hvornår du har termin? Mig: Øhm, nej... Jeg er ikke gravid. Hende: Nå..... Det troede jeg godt nok...

TAK FOR DET. JEG ER MOR TIL TO.

Var den latterlige høje pris for det hun havde lavet ved kjolen? Så har jeg virkelig ikke fået meget for pengene.

Var det for fornærmelser? Så tror jeg nærmest det var en god handel.. Wow, en ringe oplevelse.

Aldrig brug hende. Hun får alle brude til at føle sig grimme og fede og taler om andre brude og nedgøre dem til nye kunder. FØJ!

Er du klar over, hvad du gør ved kvinder? Hvordan du puster til tidligere spiseforstyrrelser + opfordre til nye? Tak for det.

Tør ikke tænke på de konfirmander og unge der kommer med deres galakjoler, skal hører på sådan en fornærmende og krænkende adfærd og måske ende med at blive spiseforstyrret pga. dig og din adfærd.

9 de maio de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais