India väla! Jag var där igår och är så nöjd med min piercing, fantastisk personal som utgår ifrån dina behov och vilja, lyhörda och trevliga. Dessutom en väldigt bra chef. Alltid varit lika nöjd nä... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag tycker att jag får en jättebra service varje gång jag har beställt/handlat! Sista beställningen som jag gjorde glömde jag mitt lägenhets nummer som blev löst på en gång utan konstigheter! Kommer d... Ver mais
10 av 10! Härligt bemötande, trevlig personal, kunniga piercare och man känner sig trygg i deras händer.. Hsr även beställt från deras hemsida, det är snabb leverans, fina smycken och fint inpacka... Ver mais
Informações sobre a empresa
Indiapiercing - Störst i Norden på piercing Vilka är vi på India piercing och smycken? India är en av Sveriges äldsta smyckes och studioverksamheter. Företaget grundades 1974 och idag jobbar endast med allergivänliga smycken i mycket hög kvalitet. Du hittar Sveriges största sortiment av örhängen i äkta silver i våra butiker. Dessutom ett utbud av piercingsmycken som är svårt att matcha. Om du söker vardagssmycket, smycket till Nobelmiddagen eller ett smycke som gör dig kung på stan då vänder du dig till vår erfarna butikspersonal som gärna hjälper dig! Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Självklart är våra piercingstudios godkända av miljönämnden. Du blir väl omhändertagen i en trygg klinisk miljö av våra erfarna bodypiercers. Butiker och studios har vunnit ett otal priser för både bästa studio och butik. Du är vår prio Nr 1. Vi är stolta att välkomna dig till oss!
Informações de contacto
Väla Centrum - Helsingborg & Triangelns köpcentrum - Malmö, 254 57 (Helsingborg) & 211 43 (Malmö), Helsingborg och Malmö, Suécia
- 010-3304080
- info@indiapiercing.se
- www.indiapiercing.se
Respondeu a 55% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snabba leveranser!
Mitt senaste köp har tagit väldigt lång…
Mitt senaste köp har tagit väldigt lång tid att levereras, då jag valde kort leveranstid…

Resposta da India Piercing & Smycken
Dålig service
Snabb leverans. Köpte tre smycken och ett var trasigt. Får ingen återkoppling på mail. Svarar inte på messenger heller då jag ställde en fråga där innan order. Upplever mycket bättre service från andra piercing affärer om det blir problem. Kommer inte handla av India mer trots bra priser och snabb leveranstid.

Resposta da India Piercing & Smycken
Älskar personalen här
Älskar personalen här! Otroligt varma, snälla, fina människor! Man känner sig så välkommen och trygg! Varma hälsningar
Emma
Fina smycken med bra kvalitet och…
Fina smycken med bra kvalitet och supersnabb leverans.
Väldigt bra och fina smycken supernöjd!!
Bra och uppskattad butik med trevlig…
Bra och uppskattad butik med trevlig personal. Bra priser och mycket att fynda
Bra och väldigt snabb leverans
1000 kr i onödan
Gjorde två st i öronen (helix, tragus) och det kostade mig 1000 spänn. Jag har piercat mig sen jag var 12 och har aldrig haft en så illa infektion i öronen innan. Var envis och gav det över nästan ett helt år, men det vägrade läka. Så nu har jag istället två väldigt synliga ärr. Kommer aldrig pierca mig här igen. Älskar dock fortfarande deras smycken och kommer inte sluta handla där.
Bokade piercing för min dotter i…
Bokade piercing för min dotter i öronen. Lyckades boka fel ställe i all röra men piercaren var enormt förstående, fixade tösens öron och kontaktade malmö om felbokningen. Jag är så tacksam pch dottern är jättenöjd. Tusen tack!
Indiapiercing
Önskar mer utbud av titanium smycken i guld!! Annars bra sida
Jätte fin navel piercing!
India väla
India väla!
Jag var där igår och är så nöjd med min piercing, fantastisk personal som utgår ifrån dina behov och vilja, lyhörda och trevliga. Dessutom en väldigt bra chef. Alltid varit lika nöjd när jag sätter mina fötter på India väla. Det blir fler piercings snart.
/ Erika 😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.