Inlearn Norway AS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

I walked straight into B1 summer intensive with no prior learning of A1 or A2 just a little reading and duolingo. But Siri! Bless her soul. Siri took time to tailor the lessons according to our diff... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Really happy with this course, I cant believe how much I could learn in just 4 months. I am always sceptical about language courses as Im a huge fan of self-studying, but now I know why I was missing... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola de línguas

Escrito pela empresa

Inlearn Norway AS is a Norwegian language school officially approved by the Norwegian Directorate for Higher Education and Skills. Our school offers Norwegian language courses online and on site for professional individuals and companies. Our tailor made solutions help our learners strengthen their skills in Norwegian communication.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er veldig godt kurset. Tusen takk!

Fordi det er et godt planlagt kurs. Har en god plattform og nettressurser for lærende og svært kvalifiserte lærere. Tusen takk for alt!

17 de março de 2023

Resposta da Inlearn Norway AS

Takk for din flott tilbakemelding! Det var veldig hyggelig å ha deg på kursene våre!

Classificada 3 em 5 estrelas

Я не смог принять участия ни в одном уроке !Очень интересные домашние задания...на…

Очень интересные домашние задания...на этом всё - так как ссылка не работала , и я так и не смог присоединиться к урокам. Я писал об этом на почту школы , и отправлял скриншот с ,,доказательством,, что не работает ! Но получил ответ что у всех работает и у меня должно работать ! Никакой больше помощи

17 de março de 2023

Resposta da Inlearn Norway AS

Hi Alexandru, thank you for your review. We send all the instructions in advance on how to join the class and we provide the best assistance to all students. Everyone in your class connected to the lessons successfully by following the step by step sent with images and instructions so I am afraid that everything was working correctly. I will be happy to show you how to connect with an online meeting if you would like to. Please check your email in a few minutes.
Thank you,
Rita

Classificada 5 em 5 estrelas

Et norskkurs du kan anbefale til venner.

Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å lære norsk. Kurset var strukturert og de viktigste temaene ble dekket. Jeg likte Bazaar-plattformen, der vi studerte og fullførte oppgaver. Vi hadde en god og erfaren lærer. Det var også tilleggsmateriell for å studere. Jeg likte det og fikk resultatet. Jeg vil anbefale deg til vennene mine og fortsette å studere med deg.

16 de março de 2023

Resposta da Inlearn Norway AS

Så hyggelig å høre at du likte norskkurset ditt! Vi gleder oss å se deg igjen i fremtiden!

Norskkurs

Jeg likte treningen veldig godt. Læreren Maria Danilkina forklarte alt veldig tydelig og kompetent. Tusen takk til skolen din for denne muligheten.

16 de março de 2023

Resposta da Inlearn Norway AS

Tusen takk for hyggelige ord! Vi håper å se deg snart igjen

Veldig bra

god presentasjon av stoffet. Jeg likte kurset. ser frem til neste nivå

28 de dezembro de 2022

Resposta da Inlearn Norway AS

Veldig hyggelig! Vi er glad å se hvor mye du har lært på kursene våre, vi håper å se deg igjen snart.

Svar fra en deltaker fra gruppe А2

Muntlige klasser er ikke særlig godt organisert. Det er så mange mennesker. Vanlige klasser i gruppe A2 er veldig interessante og nyttige. Takk så mye for det!)

24 de fevereiro de 2023

Norsk A1-kurs

Jeg trives veldig godt i norsktimene med Maria. Takk for dette kurset.

20 de fevereiro de 2023

Resposta da Inlearn Norway AS

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Det har vært en glede å ha deg hos oss :)

Classificada 5 em 5 estrelas

En gjennomarbeidet og vakkert designet…

En gjennomarbeidet og vakkert designet side, tilgjengelig og oversiktlig kommunikasjon på mail med arrangørene, påminnelser om møter og å finne måter å gjennomføre mange timer på og øke antall timer for kommunikasjon på norsk!

2 de fevereiro de 2023

Resposta da Inlearn Norway AS

Vi setter pris på din tilbakemelding, takk for at du valgte oss til å lære norsk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bare tatt norskkurs i en måned

Jeg har bare tatt norskkurs i en måned, og jeg kan allerede snakke og forstå litt norsk. Kurset er veldig gjennomtenkt og lærer Maria forklarer alt i detalj.

26 de dezembro de 2022

Resposta da Inlearn Norway AS

Takk for så hyggelig tilbakemelding! Fortsett med det gode arbeidet!

Classificada 4 em 5 estrelas

for mye grammatikk på en gang

Dette er min egen erfaring og kun mine evner. Kurset er bra, men det er bedre å ta det med et gjennomsnittlig norsk vokabular. For det er mye grammatikk i starten og du må bøye eller lage konstruksjoner av setninger med ord du ikke kan ennå. Det er litt vanskelig og du går deg vill fordi du jobber med et språk du ikke kan, som om du er blind. Derfor lærer jeg også ordene i appen, bare for å forstå meningen med øvelsene.

1 de fevereiro de 2023

Engaging learning experience

Settled in Oslo in December 2022 and I was struggling to learn Norwegian. Teacher Aleksandra helped staying focused and motivated to learn the language, even when I was really tired after a long day of work. Thank you, it was a great course.

16 de outubro de 2022

Resposta da Inlearn Norway AS

Dear Tiago, thank you for sharing your experience with us. We hope to see you again soon!

Récemment installé en Norvège

Récemment installé en Norvège, j'ai décidé de suivre des cours de norvégien en ligne, Inlearn m'a beaucoup aidé, c'est des formules aussi bien pour les débutants que pour les initiés, bref je le conseille a tous ceux qui veulent s'améliorer dans cette langue du nord ;-)

20 de novembro de 2022

Resposta da Inlearn Norway AS

Dear Hmad, thank you for sharing your experience with us. We hope to see you again very soon.

Effektiv opplæring

Utrolig god kommunikasjon med kundeservice!
Selvstudier er veldig effektive og tidsbesparende.
Anbefales.

16 de novembro de 2022

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Det har vært en glede å ha deg hos oss!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais