Inofec Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Goede informatie aan de telefoon en zeer vriendelijk te woord gestaan. Meubelen worden gratis bezorgd, op de juiste plek gezet (ook trap op) en verpakkingsmater... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk en behulpzaam toen ik belde met vragen omtrent een A1 tekenladekast. Wilde graag zeker weten of de lades eruit kunnen en het blad er eventueel af kan zodat ik het hier door het trapgat naa... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Inofec doet precies wat ze beloven te doen. De kasten worden gemonteerd achtergelaten. Je kan makkelijk onderdelen bij bestellen, waarbij wordt opgelet of je wel het goede bij bestelt, gelet op het ar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee archiefkasten besteld met twee extra legborden. Aflevering en montage ging goed en snel. Twee legborden waren niet het juiste formaat, maar dit werd snel opgelost. Mooie en degelijke kasten. Nade... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de mobiliário de escritório
  6. Loja de mobiliário para escritório usado

Sobre Inofec

Ontdek Inofec!

Bij Inofec transformeren we ruimtes met ons uitgebreide assortiment aan kantoormeubelen, gericht op het creëren van inspirerende werkomgevingen voor bedrijven, onderwijsinstellingen, zorgsectoren, overheidsorganisaties, horeca en verenigingen in Nederland.

Onze aanpak is uniek - Naast het voeren van de bekende Nederlandse of Europese merken, ontwerpen, produceren en distribueren wij onze eigen meubellijnen, waarmee we efficiëntie, stijl en comfort naadloos combineren.

Website inofec

Geniet van gratis bezorging (voor bestellingen boven €500, excl. btw), inclusief professionele montage en 2 jaar garantie op al onze producten.

Kies voor Inofec en ervaar hoe wij met slimme oplossingen en persoonlijke service jouw ruimte transformeren.

Inspiratie opdoen?

Ja, we zijn zelf ook heel trots op ons werk. Met heel veel plezier verzorgen we de inrichting voor organisaties die het meeste uit hun ruimtes willen halen. Die niet alleen plekken willen creëren die functioneel zijn, maar ook mooi en inspirerend.

En we vertellen je daar ook heel graag over! Maar het is nog mooier om onze klanten voor ons te laten spreken. Daarom hebben we van een aantal van onze opdrachtgevers hun verhaal op het digitale papier gezet.

Via onderstaande button vind je onze referenties. Per sector ingedeeld, zodat je direct een casus vindt die overeenkomt met jouw situatie en jouw organisatie. Lees de ervaringen van onze klanten en de oplossingen en meubels die wij aan ze mochten leveren.

Referenties

Inofec Details

5 jaar garantie
Op alle kantoormeubelen ontvangt u 5 jaar garantie.
Gratis levering en montage
Uw kantoormeubelen worden kosteloos geleverd en gemonteerd. Tevens worden de kantoormeubelen in de juiste ruimte geplaatst.
Gratis advies en ontwerp
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een tekening en offerte op maat.

Gratis Bezorging & Montage

Gratis verzending, binnen 10 werkdagen gegarandeerd.

Gratis verzending, Alle bestellingen worden gratis bij u bezorgd! Gratis Professionele Montage, Alle meubelen worden door onze ervaren bezorgers in elkaar gezet. Meteen aan de slag, Het verpakkingsmateriaal nemen wij na installatie direct retour.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, levertijd ietwat lang maar vervolgens netjes op de plaats gezet, rommel opgeruimd... heel fijn!!!

26 de março de 2026

Resposta da Inofec

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel is verlopen en dat de levering en plaatsing netjes zijn uitgevoerd. Dank ook voor jouw begrip rondom de levertijd. Veel plezier met jouw aankoop!

Ik wordt ongevraagd benaderd

Ik wil niet meer benaderd worden. Ik heb hier geen toestemming voor gegeven

17 de março de 2026

Resposta da Inofec

Bedankt voor jouw bericht. Vervelend om te horen dat je deze reviewverzoek als ongevraagd hebt ervaren.

De uitnodiging wordt automatisch verstuurd na het plaatsen van een bestelling, ook als deze later wordt geannuleerd. Dat is uiteraard niet de bedoeling in jouw situatie.

We hebben dit direct voor je aangepast en zorgen ervoor dat je niet meer wordt benaderd. Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 1 em 5 estrelas

veel beloven en weinig geven!

veel beloven en weinig geven!
Vooral niet toegeven dat jullie allemaal alleen maar mooie verkooppraatjes hebben.
De monteurs vroegen wel om koffie, die kregen ze uiteraard ook van ons ondanks dat dat niet afgesproken was.
Kortom super service van Inofec.

16 de março de 2026

Resposta da Inofec

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring zo is verlopen. We hebben hierover inmiddels contact met je opgenomen om de situatie toe te lichten.

Bij levering van dit type ladekasten gelden specifieke voorwaarden rondom transport naar boven, die online bij de betreffende producten worden gecommuniceerd. In dit geval konden we hier helaas niet van afwijken.

We begrijpen dat dit niet het gewenste verloop was en vinden het jammer dat we hierin niet tot een andere uitkomst zijn gekomen.

Gastpresentatie Inofec

Inofec heeft vandaag voor de tweede keer een gastpresentatie aan onze studenten gegeven. Zij zijn deze periode bezig met hun opdracht Coworking en Inofec heeft aan hun kennis bijgedragen door hen de ins en outs van ergonomie en ergonomisch ontwerpen te vertellen tijdens een boeiende presentatie! Dank daarvoor!

20 de março de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Inofec

Bedankt voor jouw mooie woorden! Leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de studenten en hen mee te nemen in de wereld van ergonomie en werkplekontwerp. Graag tot een volgende keer!

Snelle plaatsing

Snelle plaatsing, goed en schoon achtergelaten

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Inofec

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat de plaatsing snel is verlopen en alles netjes is achtergelaten. Veel plezier met jouw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

De chauffeur was heel vriendelijk

De chauffeur was heel vriendelijk, was heel behulpzaam en op tijd.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Inofec

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen en dat onze chauffeur vriendelijk en behulpzaam was. Daar doen we het voor.

Verschrikkelijke bezorging.

Verschrikkelijke bezorging.
Eerste keer was de bezorger ziek, dus moest ik een week langer wachten. Blijkbaar hebben ze geen amdere bezorgers. Volgende afspraak waren ze mijn product vergeten. Dus nog een extra week vertraging.

5 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Inofec

Wat vervelend om te lezen dat de levering niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat het erg frustrerend is om langer te moeten wachten dan gepland, zeker als daar meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen.

Dat is niet het serviceniveau waar we naar streven. We nemen jouw ervaring serieus en bespreken dit intern met de betrokken afdelingen.

Mocht er nog iets zijn wat wij voor jou kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag mee naar een passende oplossing.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling en afspraken prima…

Bestelling en afspraken prima nagekomen. Bezorging netjes en op tijd.

21 de maio de 2025

Resposta da Inofec

Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de bezorging naar wens was. Veel plezier met jouw aankoop!

Top service en kwaliteit

Tafel van goede kwaliteit en uitstekende service

15 de maio de 2025

Resposta da Inofec

Bedankt voor jouw mooie woorden! Fijn om te horen dat de tafel in de smaak valt en dat de service als uitstekend is ervaren. Veel plezier met jouw aankoop!

Perfect

Goede klantenservice, gezellige bezorgers.

26 de março de 2025

Resposta da Inofec

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice én dat onze bezorgers voor een gezellige levering hebben gezorgd. Graag tot een volgende keer!

Thuiswerkplek leverancier!

Ik heb al vaker bij Inofec besteld, en altijd positieve ervaringen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en kwam altijd netjes aan. Bureaustoel en bureaus zijn goed gemonteerd, daar heb ik nog steeds veel plezier van. Voor een goede en mooie thuiswerkplek is Inofec voor mij de beste!

23 de fevereiro de 2025

Resposta da Inofec

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent en al meerdere keren positieve ervaringen met ons hebt gehad! We doen ons best om ook thuiswerkplekken comfortabel en stijlvol in te richten — super dat dit gewaardeerd wordt. Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Inofec bureau tafel

Op alle fronten waren service, afspraken en levering met montage van de tafel goed uitgevoerd.

13 de fevereiro de 2025

Resposta da Inofec

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen — van de service en afspraken tot de levering en montage van de bureautafel. We waarderen je vertrouwen en staan graag weer voor je klaar!

Top service

Goede communicatie over leveringen en ook vertragingen indien deze voorkomen. monteurs zijn vriendelijk en kundig en laten alles netjes achter.

30 de janeiro de 2025

Resposta da Inofec

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service, communicatie en de inzet van onze monteurs als positief hebt ervaren. We geven dit compliment graag door aan het team en staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!