iRepairshop Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben daar gisteren langsgeweest om een nieuw screen te laten plaatsen op mijn Samsung S24 ultra en zonder dat ik hen had verwittigd vooraf hadden ze dot scherm op stock als ook de protector. Ongeloo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals steeds uitstekende services en prijzen. Gisteren alle oudere iPads vervangen door nieuwere modellen. Je krijgt een eerlijke prijs voor de oude toestellen en ook nog een extra korting als je mee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Via een vriend met dit bedrijf in contact gekomen. Een 2e hands ps4 gekocht die het uitstekend doet en klopt volgens de beschrijving. Wel een foute kabel mee gekregen. Via e-mail dit vermeld en dezelf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg tevreden van de service en vriendelijkheid naar de klant toe. Al enkele keren hier mijn refurbished IPhones hier gekocht en of laten herstellen en steeds tevreden van de services. Recent mij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Assistência técnica de informática
  3. Reparação de telefones
  4. Loja de computadores usados

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van refurbished apple producten. Verder kan u ook bij ons terecht voor alle herstellingen van iPhones, iPads, Macbook en andere apple producten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

157 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

irepair shop goeie service en producten!!

bij irepair is het altijd goeie service en altijd vriendelijk en berijkbaar ikzelf koop enkel nog in irepair shop omdat je voor je geld een prachtig toestel krijgt en de reparaties top het kan niet beter en accesoires top kwaliteid en voordelige prijs! en voor elke raad en daad staat koen en co parraat vriendelijke groeten Tim vercauteren

4 de outubro de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb bij hun een MacBook air besteld

Ik heb bij hun een MacBook air besteld. De service was zeker inorde , mijn pakketje werd ook snel geleverd. Het enige wat ik zeer spijtig vind is dat erbij stond dat er lichte gebruikssporen waren maar wanneer ik deze kreeg vond ik wel dat er heel duidelijke gebruikssporen waren , redelijk veel krassen aan de onderkant en grote aan de bovenkant van de MacBook er zijn ook kleine putjes in , de zijkant is ook ingedeukt op paar plaatsen.. toch wel jammer dat dit wordt gezien als lichte gebruikssporen terwijl er wel redelijk veel en duidelijke zijn.

23 de setembro de 2017

Goeie service

Al enkele producten gekocht, waaronder iphone 6 plus en iphone 6s, elke keer opnieuw een super service, vriendelijke behandeling,... Nog geen problemen gehad met niets!

TOP bedrijf! Zeker aan te raden!

17 de setembro de 2017

Top-service

Heel vriendelijke verkoper die een goeie en snelle service levert. Ook bij problemen helpt hij graag om het zo snel mogelijk op te lossen.

17 de setembro de 2017

Aanrader

Aanrader! Zeer flexibel en snelle service aan een correcte prijs.

15 de setembro de 2017

Goeie & vlotte service

Aankoop en levering verliepen vlot, maar daarna begon het al snel slechter, iphone blokkeert 20 keer per dag met flikkerend scherm en valt dan ook gemiddeld 5 keer uit, daar heb ik mee leren leven, maar ondertussen laadt hij ook niet meer zoals het hoort. Dus dan toch maar even contact opgenomen en ik mag de iphone gewoon terugsturen, om dan vervolgens een nieuwe te ontvangen!!

Ik kreeg heel snel antwoord, dus de service lijkt alvast heel goed te zitten. Benieuwd naar de verdere afloop, maar heb er een goed gevoel bij.

7 de setembro de 2017

Great service!

Phone arrived in time, with really good condition and with no problems so far. I sent an email about some -really- minimal schatches in the back part, inmediately offered compensation. I would definitely recommend! :D

2 de março de 2017

Resposta da iRepairshop

thanks for your good comment! :)

1 probleempje

Alles is perfect verlopen, ik had een macbook (nieuwstaat) besteld en toen ik het kreeg zag de macbook er gloednieuw uit. De ladder die ik kreeg werkt ook, maar na 15/20 min wordt hij super heet, wat echt vervelend is.

19 de fevereiro de 2017

Resposta da iRepairshop

Bedankt voor de recensie! Kan je uw probleempje even op mail vermelden? We zullen dan een nieuwe lader naar u toesturen ;)

goede service

een toestel dat mankementen vertoonde werd onmiddellijk vervangen door een nieuw exemplaar toen bleek dat het oorspronkelijke niet te herstellen was. top!

7 de outubro de 2016

Tevreden

Iphone was in zeer goede staat, werkt optimaal. Snelle verzending.

2 de outubro de 2016

Resposta da iRepairshop

Anne, bedankt voor uw leuke recensie!

Eind goed al goed

Iphone gekocht, geen probleem, correcte levering toestel werkt perfect
Macbook Air gekocht, problemen om toestel op te laden, na even over en zeer gemail werd een nieuwe oplader geleverd, alles werkt nu perfect.

2 de outubro de 2016

Resposta da iRepairshop

Sabine, bedankt voor je leuke recensie!

Bijna perfecte service!

Zeer tevreden van de service

Resposta da iRepairshop

Daar worden we blij van! ;) tot een volgende keer.

Krassen rond de camera.

De levering ging heel vlot. Enkel 1 probleem. Het toestel dat ik gekocht had was nieuwstaat. Doch zag ik aftekeningen (krassen) rond de camera achteraan van een hoesje.
Heb dit dan doorgemaild en onmiddellijk antwoord op gekregen met een voorstel. Ofwel een schadevergoeding of een nieuw toestel.
Prima service na verkoop.

Resposta da iRepairshop

David, bedankt voor de review! tot een volgende ;)

Uitstekend

correcte levering.
goede naverkoop service
kwaliteit producten perfect .

bedankt!