Iva Bleiswijk B.V. Occasion Center Opiniões 2

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de carros usados
  2. Mercado Auto
  3. Concessionário auto

Wie zijn wij? IVA Bleiswijk B.V. opgericht in 1996, is al 25 jaar een begrip in de Automotive wereld. IVA is een autobedrijf met een gemiddelde voorraad van 250 auto's. Wij beschikken over een unieke voorraad van jong gebruikte auto's met lage kilometerstanden, die wij doormiddel van ons brede netwerk in de branche kunnen inkopen. Maar daar blijft het niet bij. Sinds kort hebben wij onze voorraad uitgebreid met splinternieuwe auto's die nog helemaal in het plastic zitten en vers uit de fabriek komen. U kunt bij ons de eerste eigenaar worden van deze auto's. Wij zijn van oorsprong een autogroothandel die veel zaken doet met andere bedrijven, maar denk nou niet dat u als particulier niet welkom bent bij ons. Onze auto's staan netjes opgesteld bij ons op het terrein zodat u op uw gemak de auto's kan bekijken en vergelijken. Mocht u een vraag hebben, geen enkel probleem, wij staan graag voor u klaar. Met een oppervlakte van 12.000 m2 is er bij ons genoeg te bekijken zowel binnen als buiten. Onze dagelijks wisselende voorraad bestaat zowel uit personenauto’s als bedrijfswagens. Wij leveren standaard onze auto’s rijklaar af zonder extra bijkomende kosten met 12 maanden BOVAG garantie. Heeft u een inruil auto? Geen probleem, wij ruilen uw huidige auto graag in. Wij verwelkomen u graag bij IVA Bleiswijk!

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Opel Corsa

Onlangs een mooie Opel Corsa gekocht bij IVA Bleiswijk en ik ben supertevreden. Ze verkopen echt prachtige auto’s en het personeel is vriendelijk en professioneel. Ik ben erg fijn geholpen door Jacolien, die alles duidelijk uitlegde en goed meedacht. De hele ervaring voelde vertrouwd en prettig. Zeker een aanrader!

12 de dezembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

IVA houdt een worst voor en je vertrekt met een kater!

IVA adverteert met een nette Mercedes GLA, waarbij ik voorstel mijn BMW in te willen ruilen. Op basis van diverse foto's en een toelichting wordt er een inruilprijs verstrekt, die ver onder de taxatiewaarde en diverse andere biedingen ligt. Als ik dat kenbaar maak, wordt mij toegezegd, dat een bezoek ter plaatse wellicht een beter bod oplevert. Het 'lokkertje' werkt en ik vertrek vol goede moed naar Bleiswijk, een reis van circa één uur.

Toch wordt er ter plaatse wederom een bod gedaan, dat ver onder de taxatiewaarde ligt en bij vermelding hiervan wordt slechts de eigen auto aangeprezen en laat de verkoper geen enkele onderhandelingsruimte toe. Het gebeurt niet dikwijls, dat ik mijzelf door een mooi verhaal en een verdekte toezegging laat leiden, maar IVA is daar toch in geslaagd! Voor mij de eerste en tevens de laatste keer dat ik dit bedrijf heb bezocht.

15 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.