Jacht & Outdoor bv Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch... Härkila vest besteld. oeps, verkeerde maat besteld. Email gestuurd, kreeg dezelfde avond, terwijl het de extra drukke dagen aan het einde van het jaar waren, nog een antwoord dat de aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, warmtebeeld kijken gekocht. Kan getest worden en Bas beschikt over de juiste kennis . Genoeg spul liggen om te vergelijken en helpt je ook daadwerkelijk met een juiste keuze maken. Vor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij het team van jacht en outdoor meerdere zaken aangeschaft zoals warmtebeeld kijker en nachtlicht voorzet. Uitstekend advies gehad over wat aan te schaffen en waarom. Leveringen zijn altijd snel en... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

55 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wilde al langere tijd een nachtkijker.

Ik wilde al langere tijd een nachtkijker aanschaffen. Omdat dit best een behoorlijke investering is eerst online wat gaan zoeken. Uiteraard als het om zulke bedragen en apparatuur gaat is het fijn als je het even door je handen kunt laten gaan en goede informatie bij de verkoper in kunt winnen. Uiterst vriendelijk geholpen bij Bas, ik mocht meteen een afspraak inplannen om één en ander te bekijken, ondanks alle Corona perikelen.

Zeer vlot en correct en uiterst vriendelijk geholpen. Hele bult aan informatie over allerlei verschillende kijkers ontvangen en uitgebreid mogen vasthouden, bekijken en mogen voelen. Dankzij Bas heb ik een juiste keuze weten te maken en ben ik ontzettend blij met mijn nachtzichtapparatuur! Als je goed geholpen wil worden bij deze investering zou ik zeker aanraden om een belletje naar Jacht en Outdoor te plegen. Kundige eigenaar met zeer veel informatie over de producten waardoor je een goede keuze kunt maken. Ook een eigenaar die je zeker niet het duurste van het duurste aan wil smeren.

Heel erg tevreden en ik kom zeker nog eens terug! Kijker ook compleet in doos ontvangen. Hartelijk dank voor de fijne en snelle service!

24 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Bij Bas een pulsar Nacht scope besteld…

Bij Bas een pulsar Nacht scope besteld snelle communicatie
Maar niet naar wens na herhaaldelijk mailen Google en zijn gsm achterhaalt en sms nou eindelijk respons en mocht retour maar weer geen respons over retour adres.wil je hier wat bestellen vlot antwoordt wil je wat retour sturen is het echter bijna onmogelijk.oke dan maar in de auto en er naartoe na lang stalken want dat werd het product geruild en gevraagd of de andere nachtkijker compleet was en nagekeken ja dat was ie en werd nog net niet de tent uit gekeken nou ja garage box niks winkel ofzo thuis bleek geen boekje geen oog mof en na mail uiteraard weer geen antwoordt
Ik zou het hier niemand aanraden kon geen praatje vanaf alleen boos stoer kijkende vent enorm jammer zijn spullen zijn mooi maar koop in het vervolg ergens anders
Sander

23 de dezembro de 2021

Op 16-11 een bestelling geplaatst

Op 16-11 een bestelling geplaatst. Helaas nog niets mogen ontvangen. Een aantal keren contact per email geweest waarbij de belofte is gedaan dat spullen snel geleverd zullen worden.... Nu alweer ruiim twee weken verder en nog geen teken van levering gehad. Vaak komt een antwoord op een mail pas na een aantal dagen. Ik hoop dat ik het mis heb maar ik ga er inmiddels vanuit dat ik mijn reeds betaalde bestelling niet meer zal ontvangen.
---
Vandaag op 14-12 mijn bestelling in goede order mogen ontvangen! Jammer dat er zoveel communicatie en zo'n lange wachttijd voor nodig was. Toch bedankt voor de correcte afhandeling.

10 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Op 6 november bij deze webshop…

Op 6 november bij deze webshop lokmiddel besteld. Vorige week nog niks ontvangen dus mail gestuurd. Mail word niet op gereageerd.
Staat wel op de website vermeld dat de levertijd iets langer kan zijn ivm stock, maar een levertijd van 3-4 weken?

30 de novembro de 2021

beste Jan,
ten eerste excuses. door de geboorte van mijn zoon loop ik wat achter. het lokmiddel is in bestelling en ik heb net je mail beantwoord.

Classificada 3 em 5 estrelas

webshop heeft wat communicatie verbetering nodig

Update,Inmiddels goed contact gehad, product is van de leverancier uit weer leverbaar geweest. Werd via de mail goed op de hoogte gehouden en heb excuses mogen ontvangen. En een uitleg waarom t zo lang heeft geduurd. Heb mijn 1 ster veranderd naar 3. Was ik meteen duidelijker te woord gestaan zouden het er 4 zijn geweest. Product voldoet aan de verwachting en werd goed verpakt geleverd. (OUDE REVIEW 6 weken geleden laarsjes besteld omdat ze voorradig waren op deze site. Blijkt dus niet op voorraad te zijn maar van een leverancier te komen. Mail wordt niet op gereageerd, via Facebook een bericht gestuurd en die is verwijderd. Communicatie is heel slecht. Kortom, als ik dit had geweten had ik geen 110 euro uitgegeven hier!)

23 de novembro de 2021

Geachte mevrouw,
het probleem zit hem in het feit dat door de corona veel type laarzen leverproblemen hebben. Zelf zijn wij ook deels door onze voorraden heen en de importeurs geven maar beperkte informatie omdat ze het ook niet weten. Het bericht op facebook is verwijderd omdat het op de homepage stond en dus onoverzichtelijk was.
Afhandeling van de order van 109 euro zal ik verder via de mail doen

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst , na maand nog niets geleverd.
Ze schrijven wel op hun site, dat de levertijd langer is dan normaal ivm geen stock
Twee maal een mail gestuurd, geen reactie😥.
Hopen dat ik mijn bestelling nog krijg of te wel mijn geld..

Word vervolgd

8 de março de 2021

geachte BM,
ik heb u ook al reeds via de normale email gecontacteerd. Zoals uitgelegd door de corona kampen wij met veel problemen van leveringen van specifieke leveranciers. Bij uw bestelling is dat het geval en hebben wij na lang zeuren inmiddels begrepen dat dit specifieke artikel voorlopig niet geleverd zal worden.
ik heb u al voorgesteld de order te annuleren en te crediteren.
ik hoor graag via de mail of u het daar mee eens bent.

Ook hier nogmaals onze excuses voor het ongemak

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Aigle laarzen besteld maar hoor niets. Heb geld teruggevraagd en dat zou overgeboekt worden .... helaas niets nog ontvangen. Je kan ze ook alleen mailen, daar word niet op gereageerd, via Messenger even contact gehad... nu weer niets.... slecht!

8 de março de 2021

geachte mevrouw,

Spijtig genoeg hebben wij door de Corona veel moeite met het verkrijgen van de Aigle laarzen.
Aigle heeft veel productie problemen en de importeur zit ook zonden. Dit zorgt er voor dat heel Nederland hier problemen door onder vindt en ook wij inmiddels door onze voorraden beginnen te raken.
Via via proberen wij zoveel mogelijk nog te krijgen, maar het nadeel daarbij is dat wij weinig duidelijkheid krijgen over wat we wanneer geleverd krijgen.
Probleem is dat door de drukte het ons niet goed lukt om iedereen goed op de hoogte te houden omdat wij dus vaak afhankelijk zijn van anderen.

Onze excuses daarvoor.

Wel heb ik net gezien dat uw laarzen onderweg zijn, dus ik hoop nog voor het weekend te kunnen leveren.

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet netjes.

Bij Jacht en outdoor Aigle iso laarzen gekocht met een gratis onderhoudsmiddel twv €15,00. Het onderhoudsmiddel heb ik niet gekregen, ook niet na 2 keer mailen. Op de mail wordt niet gereageerd.
Niet netjes.

23 de janeiro de 2021

Beste heer Hamstra,
Als het goed is heeft u de het onderhoudsmiddel ontvangen. Wij zaten tijdelijk zonder, mijn excuus hiervoor.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestaat deze shop wel? (update: ja)

Bestaat deze shop wel? Twee weken geleden laarzen besteld. Na een week eerste mailtje gestuurd; 'weten jullie wanneer laarzen arriveren?' Niks gehoord. Twee dagen geleden nog een mail eroverheen. Geen reactie. Ze hebben geen telefoonnummer. Ik vrees het ergste.
update (na 2 dgn): jachtenoutdoor stuurt mail met excuus voor late reactie. Product is niet te leveren in mijn maat. Ze beloven geld terug te storten. Ga ervan uit dat het nu is opgelost, anders natuurlijk nog een update.

17 de janeiro de 2021

geachte heer

ik zie nu pas uw review hier.
zoals u wellicht heeft gezien komen de meeste negatieve reviews van de laarzen. Ik hoop dat dit toch binnenkort tot het verleden zal horen.
Zoals toegezegd heb ik uw order geannuleerd en gecrediteerd. ik hoop dat alles goed is gegaan.

onze excuses voor het ongemak.