Jakob Tømrerfirma A/S Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter flere dårlige oplevelser med håndværkere var det en stort lettelse at finde et seriøst og kompetent firma, som holder hvad de lover. Dygtige folk med sans for detaljer. Vi er meget tilfreds... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har benyttet Jakob Tømrer flere gange, senest til en ombygning i 2015 med etablering af bl.a. nye værelser, døre, vinduer og delvis flytning af et badeværelse. Vi har været glade for både kvalitet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Carpinteiro

Escrito pela empresa

Tømrerfirma med base i Østjylland som udfører alt indenfor tømrer arbejde og hovedentrepriser.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Skur i høj kvalitet

Da vi skulle have bygget et nyt skur, som gerne skulle falde ind i stilen med vores hus, var valget let. Vi havde tidligere set håndværket fra Jakob Tømrers projekter og var ikke i tvivl om, at de var de rigtige til opgaven.

De arbejdede effektivt, leverede flot håndværk og var samtidig rigtig gode til at rydde op og efterlade stedet pænt – også selvom de skulle komme igen dagen efter. Det giver en tryghed og et meget professionelt indtryk.

11 de agosto de 2025

Resposta da Jakob Tømrerfirma A/S

Kære Anette H, Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at I var glade for vores arbejde før, efter og under processen. Dbh Jakob Tømrerfirma A/S

5 stjerner håndværker!

Dygtige folk med sans for detaljer.
Vi er meget tilfredse med deres håndtering af opgaverne og sparring igennem hele forløbet.
De går virkelig op i kvalitet og timing. Dette arbejde overgik vores forventninger: Mange tak for at give mig tilliden til godt håndværk tilbage!

12 de maio de 2025

Kære Alejandro,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den.
Den sætter vi stor pris.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi sætter stor pris på din ros omkring vores faglighed, detaljesans og samarbejde – det er netop det vi hver dag stræber efter.
At vi har kunne leve op til og endda overgå dine forventninger, gør os rigtig stolte.

Endnu engang tak for din tillid – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået tømrerarbejde udført på…

Vi har fået tømrerarbejde udført på vores hus af Jakob tømrerfirma gennem de sidste 15 år. De kommer altid som lovet, holder dig løbende orienteret, og afslutter til tiden. Vi kan give Jakob Tømrerfirma vores bedste anbefalinger.
Mvh. Jeppe og Tina

15 de junho de 2024

Kære Tina & Jeppe,

Tusind tak for jeres rosende ord. Vi er glade for, at vi har kunne servicere jer tilfredsstillende gennem de sidste 15 år, og vi står gerne til rådighed fremover, hvis behovet skulle opstå.

Meget professionel oplevelse.

Vi har netop benyttet Jakob Tømrerfirma A/S til udskiftning af vores vinduer. Dette blev håndteret meget professionelt fra start til slut. God vejledning og rigtigt dygtige håndværkere. Alt i alt en meget god oplevelse. 5 stjerner herfra.

16 de maio de 2024

Kære Janni,
Tusind tak for din fine tilbagemelding og fordi du tog dig til at skrive.
Vi er meget glade for at høre at I er glade og tilfredse.
Vi giver din tilbagemelding videre til vores kollegaer som har været hos jer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tilfredshed med to mindre renoveringsopgaver.

Vi har 2 gange brugt Jakob Tømrerfirma til udskiftning af vinduer og karnap samt ny tagbelægning på skur og garage i vores gamle hus fra 1930. For nogle år siden og her i starten af 2024.
Begge gange har vi følt os rigtig godt behandlet: Rigtig god rådgivning og tilbud på arbejdet. Rigtig god kvalitet i det udførte arbejde. Imødekommende og venlige håndværkere, der helt accepterede at jeg undervejs interesserede mig for arbejdet, som det var behagelige at have besøg af og som tog sig tid til at forklare og vise og også havde tid til at rådgive mig med hensyn til min efterfølgende del af projekterne. Begge gange har prisen matchet tilbuddet præcist.

12 de fevereiro de 2024

Kære Niels,

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds, det er vigtigt for os.
Vi tillader os at give din anmeldelse videre til de involverede medarbejdere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jakob havde fået til opgave gennem…

Jakob havde fået til opgave gennem vores forsikringsselskab IF ang vores tag. Det blev taget sig af med yderst tilfredshed, og blev eksekveret yderst professionelt.
Kan absolut anbefales.
Hr Glad

15 de novembro de 2023

Kære Hr. Glad,
Tusind tak for de fine ord. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Vi tillader os at videregive din henvendelse, til vores medarbejdere der har været hos dig.
Mange hilsner og tak fra

Classificada 5 em 5 estrelas

Total renovering til UG, kryds og slange

Vi var så heldige, at få anbefalet Jakob Tømrer til en total renovering af lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus.

Vi ønskede at finde en partner, der kunne køre den totale entreprise for os, og helt fra starten brugte Jakob ekstremt meget tid på, at forstå vores ønsker og tanker for projektet, og rådgav os med hele sin faglighed og erfaring til nogle rigtigt gode endelige løsninger.

Jakob Tømrer stillede med et meget professionelt team af håndværkere, på tværs af faggrupper, og vores daglige kontakt fra Jakob Tømrer (Rasmus) var den største fornøjelse at arbejde sammen med.

Der var helt tiden styr på projektet, rækkefølgen af de forskellige håndværkeres indsatser, og helt igennem super eksekvering af planen fra start til slut.

Alle nødvendige ændringer i projektet (og det kommer i en total renovering) blev flagget med det samme af Jakob og team, og vi havde mulighed for at tage stilling til ændringer/løsninger.

Projektet blev afleveret til tiden og som aftalt helt overordnet, og vi kunne ikke være mere tilfredse.

Vi vil helt sikkert bruge Jakob Tømrer til fremtidige opgaver, og vi rekommanderer også firmaet til venner og bekendte, grundet den utroligt gode oplevelse det har været!

31 de outubro de 2023

Kære Malene
Mange tak for jeres fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at I har været tilfredse med vores indsats og det arbejde vi har udført.

Bedste tømrerfirma

Vi har haft JakobTømrer firma til at total renoverer vores hus af 2 omgange, og vi er mere end tilfreds.
De formår at få de forskellige håndværkere til at samarbejde på bedste vis, alle håndværkerne passer på materialerne, og har respekt for den værdi materialerne har,og undgår unyttig spild. Arbejdet udføres med sans for høj kvalitet, finish og detaljer. Og der er altid ryddet op efter dagens arbejde.
Vi har fået udført arbejdet uden aftale om fast pris, men med v8res erfaring med at Jakob står for ordentlighed, hvilket Jakob og han team til fulde har levet op til.
Vi vil på det varmeste anbefale Jakob tømrerfirma, og vi vil til en hver tid bruge dem igen.

10 de março de 2023

Kære Anne,
Tusind tak for jeres tilbagemelding. Det betyder meget for os, og vi vil lade de respektive tømrer vide, at I har være glade for deres arbejde. Mange hilsner fra Jakob Tømrerfirma A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har endnu engang brugt Jakob…

Vi har endnu engang brugt Jakob Tømrerfirma A/S i vores ejendomme og der er udført fantastisk flot arbejde af meget imødekommende tømrer. Udover det flotte arbejde, der er udført, så sætter vi utrolig stor pris på, at de kommer til tiden og ikke mindst ryddet op efter sig.
Det er der mange andre håndværkere, der kunne lære af.

26 de julho de 2023

Kære Gitte A.,
Vi takker mange gange for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at I har været tilfredse med vores arbejde. Vi tillader os at give beskeden videre til de tømrer I har haft besøg af.
Mange hilsner fra Jakob Tømrerfirma A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

I forbindelse med en vandskade på vores…

I forbindelse med en vandskade på vores tag, som medførte yderligere skader på gulv, skulle vi vælge en tømrer. Vi valgte at få 2 tilbud og valget faldt på Jakob Tømrerfirma som vi tilmed fik 2 gode uafhængige anbefalinger på.

Dette har vi aldrig fortrudt. Hurtig og effektivt arbejde med gode anbefalinger fra tømreren som vi ikke selv havde tænkt over. Vi kan ikke sætte fingeren på noget og har faktisk i forlængelse heraf, hyret dem til nok en lille opgave.

TAK

26 de junho de 2023

Kære Michael,
Tusind tak for din tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på. Vi er meget glade for at høre, at I har været tilfredse med vores arbejde og håndtering af opgaven. Vi er glade for at vi må lave yderligere en opgave for jer, og vil gøre vores bedste for at leve op til jeres forventninger. Mange hilsner fra Jakob Tømrerfirma A/S

Dumpet

Veludført arbejde af underleverandør, bogholderiet kunne måske godt trænge til lidt efteruddannelse

1 de janeiro de 2023

Kære Rikke Sørensen,
Vi er glade for at høre, at du har været glad for det arbejde vi har udført. Vi synes dog det er en lidt hård udmelding overfor vores ellers dygtige og søde bogholdere, som altid gør deres bedste for at servicere vores kunder. Du beder om at få udleveret interne bilag ml. leverandør og dit forsikringsselskab. Da vi ikke normalt udleverer disse bilag, tøvede vores bogholderi med at udlevering af disse, da de skulle undersøge med deres bagland først. Mange hilsner fra Jakob Tømrerfirma A/S

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk, de svindler og bidrager

Vi var så uheldig at få en forsikringsskade med et simple halvtag. Det har nu stået på i 9 månder. Kostede os 6500,- og forsikring 40.000,- for et sølle halvtag, som jeg for kun 5 år siden gav omkring 20.000,- for. Taget er utæt, samlingerne er ikke tæt hverken ved mure værket eller ved nogle skrue hullerne. I samlingerne, samler der sig vand og alt det har de forsøgt at lave om op til 4 gange. Det skal ydermere lige siges, at de svaret først når man havde fat i forsikringsselskabet. De blev så bildt ind, at vi ringede hele tiden og at de havde allerede en aftale med os. Da solen skinnede de sidste par måneder, gik vi i den tro at alt var i orden, men nu da regnen er tilbage, så har vi huller og vand sivende ned ad væggen igen. Det skal lige siges, at det er helt alm trapez tag, som man normal sætter en lærling til. De lyver og fusker og når de ikke kan finde ud af så simpelt et projekt og så til den pris, så vil jeg råde alle til at finde et andet sted. Dyb uprofessionel og urimelig overpris. Jeg kan nok godt kast hvid pil efter at de kommer og laver noget om, da de nu har fået deres penge.

Tak for svaret, noget hurtigere her inde, end normalt.
Vi har aldrig haft så utæt et halvtag før. Al det faglig tale har jeg ikke forstand på. jeg er glad for at det ikke var mit tag, eller hus som var overladt til jer. Information vedr indekningerne har ikke været til stede, det er første gang jeg læser om dem. Så hele vejen igennem dårlig service og løgne historier.

29 de junho de 2023

Hej JJ.

Vi beklager selvfølgelig, at sagen har stået på så længe. Dette skyldes flere faktorer. Bl.a. at der er kommet flere punkter på opgaven, på forskellige tidspunkter, og at vejret i længere tid, har spillet ind pga. frost og regn.

Vedrørende beløbet på kr. 6.500, som du oplyser, det har kostet dig, kan jeg oplyse dig, at de kr. 3.000 er din selvrisiko, som vi ”indkræver” for forsikringen. Det vil sige, at det ikke er penge Jakob Tømrerfirma får.

De resterende kr. 3.500 er for det ekstraarbejde, du selv har bestilt, og sagt ja til.

Det er korrekt, at vi flere gange har været nede ved dig for at tætne, da der er kommet vand ind gennem trapeztaget. Dog mest langs din facadevæg, der hvor trapezpladerne støder ind til. Rent forsikringsmæssigt, må man ikke forbedre det, der var. Det kunne ses, at der ikke havde være en inddækning før, og derfor er der heller ikke kommet inddækning på nu.

Det skal dog siges, at vi overtog opgaven fra ”din egen” tømrer, som du selv tog af opgaven. Derfor havde vi ikke set, hvordan det hele så ud, før vi overtog opgaven, og derfor var der flere gange, hvor vi spurgte ind til opbygningen, da det ikke gav mening.

Det viser sig efterfølgende, at taget ikke har været lavet sådan som du har oplyst os, og at du derfor har fået mere af forsikringen, end du har været berettiget til. Dette er forsikringen også opmærksom på nu.

At jeres husgavl og trapez ikke er tæt nu, der hvor de mødes, skyldes derfor, at der ikke var en inddækning før, og at vi derfor ikke kan montere en inddækning nu på forsikringens regning.

Vi havde et møde på jeres adresse, omkring 1. maj, hvor vi skulle gennemgå de fejl og mangler I havde fundet, så vi derefter kunne afslutte sagen. Dette fik vi gjort. At I derefter har haft yderligere punkter, er vi ikke blevet gjort bekendte med af jer. Det er ikke noget vi løber fra, og vi vil selvfølgelig få dette udbedret.

Nogen man kan stole på

I forbindelse med køb af en ældre murermestervilla gav Jakob sit besyv og blev dermed også vores valg af totalentreprenør - og vi har ikke fortrudt et øjeblik.
Udover at arbejdet er udført ordentlig, så er kommunikation og samarbejde helt i top.
Vi fik udført tømre- og murerarbejde, samt el og VVS, hvilket betød, at der var mange faggrupper involveret, men koordinering var god og Jakob Tømrerfirma tog ansvaret på sig, hvis noget ikke spillede. Udover man betaler for godt håndværk, så betaler med også for trygheden - en samarbejdspartner man kan stole på.
Vi er ikke et sekund i tvivl om, at vi skal i dialog med Jakob Tømre igen, når anden etape af renoveringen skal påbegynde.

19 de setembro de 2022

Hej Dijana

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på at du har taget dig tid til. :-)

Top kvalitet og service

I den første uge af 2023 skiftede Jakob Tømrerfirma A/S vinduer og døre i vores hus.
Mandag sidst på dagen ankom vinduer og døre til vores kantsten, tirsdag morgen klokken 7 gik to-mands holdet i gang, fredag var alle vinduer og døre skiftet, og mandag blev det udvendige fugearbejde afsluttet. Sådan.

Undervejs oplevede vi to top-professionelle og hensynsfulde håndværkere, som trods dage med udfordrende vejr fik arbejdet gjort og det i en kvalitet, som vi er meget tilfredse med. Også afdækning og sågar støvsugning undervejs var en del af servicen.

Forud for selve arbejdet var vi igennem en proces med flere møder hjemme hos os, hvor der blev lyttet opmærksomt til vores ønsker, og baseret på det kom vi i fællesskab frem til den endelige specifikation.

En helt igennem god oplevelse og et færdigt resultat som fuldt ud lever op til vores forventninger.
Vi kan derfor varmt anbefale Jakob Tømrerfirma A/S.

28 de janeiro de 2023

Hej Jes

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den vil vi tillade os at være meget stolte af. Tak!!

Fantastisk resultat

Vi benyttede Jakob Tømrerfirma A/S til udskiftning af tag.
Vi har kun haft positive oplevelser.
Alle aftaler overholdt 100%. Top professionel administration lige fra start med rigtig gode løsningsforslag og forberedelser under hele forløbet, samt to top professionelle tømrer Mads og Karl, som udførte 1 klasses arbejde og var meget lydhør over for vores ønsker.
Sammenlagt fik vi et resultat, som langt oversteg vores forventninger.
Vi har tidligere benyttet Jakob Tømrerfirma A/S til renovering af vores hus indvendig. Det var ligeledes en rigtig god oplevelse. Resultatet har vi nyt hver dag siden.
Så kun de bedste anbefalinger herfra.
Ulrik Nygård

31 de dezembro de 2021

Hej Ulrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på:-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Erfarende, dygtige og punktlige!

Vi har brugt Jakob Tømrerfirma til ombygning af flere omgange.
Et meget kompetent firma, som holder hvad de lover.
Dygtige folk med sans for detaljer.
Vi har været meget tilfredse med deres håndtering og sparring igennem hele forløbet.
En stor anbefaling herfra!

31 de agosto de 2022

Resposta da Jakob Tømrerfirma A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på:-)

Varmeste anbefaling / tilbygning

Varmeste anbefaling efter afsluttet projekt med en mindre tilbygning, så vi kunne få et ekstra børneværelse.
De holdte tidsplanen og alt blev super flot.
Vi fik Jakob Tømrerfirma anbefalet af nogen venner, og vi øsnker bestemt også at give en god anbefaling af virksomheden her på denne side.

Vh Michael Lange.

2 de setembro de 2022

Resposta da Jakob Tømrerfirma A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse Michael, det sætter vi stor pris på. :-)

Lidt mere end forventet…

Lidt mere end forventet…! Det er min oplevelse af det jeg får, når jeg bruger Jakob Tømrer. Jeg har brugt JT både privat og erhverv, hvor vi administrerer en række ejendomme. Altid en professionel, faglig og pragmatisk tilgang til opgaverne. Og så overholder de aftaler og deadlines. Jakob Tømrer får mine varmeste anbefalinger.

7 de outubro de 2022

Resposta da Jakob Tømrerfirma A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. :-)

Forsikrings sag.

Forsikrings sag.

Jacobs tømre bliver kaldt ud til vandskade.
Der var et hul i gulvet som ikke var tildækket korrekt, efter tømmerarbejdet, hvilket resultere i at min lille Hund som var drægtig falder i huldet efterfølgende, der går en lille hvalp (foster) til efter faldet. ( hvalpen er frosset ned, men Jacobs tømmer ønsker ikke at se skaden på hvalpen)
De ønsker ikke at dække omkostninger af hvalpen, da de mener at det nu er en godkendelse fra min side, om at pladen var som den skulle være.
Det er helt uacceptabelt at efterlade et arbejde sådan.

29 de agosto de 2022

Hej Tineke,

At din hund mister en hvalp er naturligvis meget ulykkeligt.

Vi gjorde os meget umage med at lave en god afdækning som du også godkendte. Netop fordi du har hunde i huset, spurgte vi dig til råds.

Har du en skriftlig udtalelse fra dyrlægen på, at der er sammenhæng mellem hundens fald og fødslen en uge senere? I så fald må du meget gerne sende den til os.

René Rasmussen
Byggeleder
Jakob Tømrerfirma A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais