Hurtig afsendelse og gode produkter. Fedt med gratis vareprøver, så man kan se hvad der passer bedst til ens varer - det var grunden til, at jeg valgte at lægge en bestilling hos jer efterfølgende:)

Leia as opiniões dos outros
Super fine. Men gid I ville lave mærket med genbrugskassen med engelsk tekst, da jeg sender mange pakker ud af landet og det ville være fedt at sprede budskabet 🌸
Fast delivery, fair shipping price, good quality bags, smooth ordering process. Also very happy that I could order only 100 pieces instead of 300 or more. Very satisfied overall.
Virkelig nogle fine muligheder og kasser. Meget fair priser. Hurtig levering. Det helt særlige er den gode service man får ved Jakodan. Der er helt sikkert dygtige mennesker bag. Jeg kan på det varmes... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de materiais para embalagem
- Loja de embrulhos
- Loja de materiais para escritório
- Fornecedor de sacos de papel
- Fornecedor de sacos de plástico
- Grossista de artigos de papelaria
Sobre Jakodan A/S
Escrito pela empresa
Emballage til virksomheder – nemt, fleksibelt og til gode priser
Escrito pela empresa

- Jakodan.dk leverer emballage til virksomheder i alle størrelser. Hos os kan du købe små mængder, få hurtig levering og vælge emballage, der giver dine pakker et professionelt udtryk.
Informações de contacto
Essen 31, 6000, Kolding, Dinamarca
- jakodan@jakodan.dk
- www.jakodan.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Spændende produkter kombineret med…
Spændende produkter kombineret med rigtig god og venlig service
Good quality
Good quality, on time, first time to handle with them but not last time. Thank you :)
Hurtig levering og så lige lidt…
Hurtig levering og så lige lidt tiltrængt mundgodt. Tak for det.
Super fine
Hurtig afsendelse og gode produkter
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering. God hjælp ved opringning til kundeservice.
Bestilte 200 poser og kunne hente dem ved udleveringsstedet 2 dage senere
Altid let og hurtigt
Det er altid let og hurtigt at handle ved Jakodan, og jeg sætter pris på muligheden for selv at hente varerne kort tid efter bestillingen.
super hurtig levering
Super hurtig levering, produktet svarede til vores forventede kvalitet.
Good quality and fast delivery
Fast delivery, fair shipping price, good quality bags, smooth ordering process.
Also very happy that I could order only 100 pieces instead of 300 or more.
Very satisfied overall.
Lyn-hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.