JE BolegetojOpiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god og hurtig service! Personale der er venlig og imødekomne og hurtig levering helt fra Holland ! Kan varmt anbefales til andre!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon hurtig afsendelse og ekspedition af bestilte varer. Vi bestilte tirsdag den 11 om formiddagen og varen blev overleveret til fragtfirma samme dag. Meget sent onsdag den 12 faktisk klokken 23:57 s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg talte med Jan over flere gange og hver gang var han venlig og gav en formidabel kundeservice, jeg var i tvivl om jeg skulle købe en Berg Favorit eller en Berg Champion... Jeg følte ikke Jan ta... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har nu i 14 dage forsøgt flere gange både på mail og telefon at kontakte Je-Bo Legetøj - men INGEN svarer. Jeg afventer STADIG afslutning på en reklamation, som jeg anmeldte 3/8 dvs. f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Her finder du kvalitetsprodukter fra som f.eks. BERGToys, Axi, Step2, Exit, Rollytoys og Little.Tikes. Vi sælger legeredskaber til både private, erhverv og institutioner. Vores hovedmål er at yde en hurtig levering, god service og de helt rigtige priser.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Professionelt

Jeg har købt en Berg trampolin med sikkerhedsnet. Nu ca. efter 3 mdr. brug, opdagede vi at en syning i nettet til indgangen var gået i stykker. Jeg tog et billede og sendte det til Je-Bolegetøj, som dagen efter svarede tilbage at de ville sende et nyt sikkerhedsnet til os.
Det er sgu´ god kundepleje.

29 de julho de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en Berg Champion trampolin, og den kom dagen efter.
Da vi havde lidt problemer omkring samling af sikkerhedsnet, hvor nogen af stængerne blev bøjet mere end godt var, og da min søn senere hen syntes, at han skulle hænge sig i dem, var der nogen stænger, der knækkede. Jeg skrev til Je-bo med en forespørgsel på reservedele, og de sendte nogle nye stænger kvit og frit. Tak for god service!!!

14 de junho de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

Købte en trampolin af mærket BERG Champion Inground hos Je-bo legetøj.
Forud for mit køb ringede jeg med et par spørgsmål.
Fik en god rådgivning omkring valget.
Dagen efter jeg bestilte, var trampolinen allerede leveret.
Nu glæder vi os til at få den samlet. :-)

5 de junho de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Grundig og tålmodig kundeservice, super levering og priser

Jeg følte ikke Jan talte noget op i pris, jeg valgte Champion alene ud fra de data keg kunne finde på nettet, længere garantier, bedre stel osv...

Klart 5 stjerner,,,,levering 1 dag fra bestilling ,,,,,super behagelig handel

14 de maio de 2014

hurtig levering-god information

Bestilte en trampolin der p.t var udsolgt. Hurtig svar på mail om bestilling var godkendt og hurtig svar om forventet leveringuge da den jo var udsolgt(2 uger). Blev leveret efter 1 uge. Meget let at samle og god instruktion. God oplevelse.

20 de maio de 2013
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering - og lækkert produkt

Synes Je-bo fortjener flere anmeldelser. Var selv inde og tjekke på trustpilot inden køb af deres nedgravede trampolin Exit.
Hurtig levering - dvs. 1 dag. Alle dele var til stede ved montering - og super produkt.
Kunne helt sikkert finde på at købe hos dem igen.

25 de abril de 2013

Super-duper

Alletiders sted at købe fra, mega hurtig med leveringen og troværdige, jeg var tilfældigvis ikke hjemme da pakken kom, men de valgte at køre forbi dagen efter i stedet for at sende den retur, hvilket jeg synes er alletiders service.
Søde folk at snakke med når man ringer ind til dem, og hurtige til at skaffe de varer de ikke lige har på lager. Det kan kun anbefales at købe derfra.

25 de março de 2013
Classificada 5 em 5 estrelas

Et godt sted at købe Berg trampoliner

Da vi skulle købe vores Berg trampolin var JE-BO de bedste at handle med. De svarer typisk på spørgsmål indenfor samme dag via email.
Leveringen var superhurtig (2 dage) og uden beregning.

Vi vil helt sikkert bruge JE-BO legetøj en anden gang.

23 de abril de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais