Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en hvid maling. Malede et lille stykke for at se farveforskelle til den eksisterende maling . Det viste sig at maling er overhoved ikke dækkende malede samne sted 6 gange over uden den dæ... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne jeg give minus så fik den Butikken i Randers NV Jeg Skal jeg bruge 80 sten … jeg får af vide af de unge mennesker bag disken at dem skal jeg selv hente manuelt gennem butikken på vogn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Butikken fremstår ren, overskuelig og indbydende. Personalet er engageret og opsat på at hjælpe kunden. Ved altid, hvor et produkt findes eller følger med kunden hen til produktet. Det er muligt a... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne jeg give minus så fik den det !

Kunne jeg give minus så fik den

Butikken i Randers NV
Jeg Skal jeg bruge 80 sten … jeg får af vide af de unge mennesker bag disken at dem skal jeg selv hente manuelt gennem butikken på vogn … ikke engang en lift i gården vil hjælpe for det var jo ikke en palle jeg skulle have ..

Ingen service eller noget der ligner hjælp…

Kæmpe -000000000

Elendig butik HOLD UER LANGT VÆK FRA DET SKOD STED

4 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Uduelig hvid maling dårlig service i butik

Jeg købte en hvid maling. Malede et lille stykke for at se farveforskelle til den eksisterende maling . Det viste sig at maling er overhoved ikke dækkende malede samne sted 6 gange over uden den dækker.
Gik tilbage til købested Roskilde fortalte at malingen ikke dækkede, og vil bytte den evt mod mere betaling til en anden hvid maling. Fil at vide at den ikke kunne byttes , og jeg bare have gå i Silvan og købe et bedre kvalitet, da personalet oplyste det er hjem og fix lavpris og 3 rang vare..
Nu har jeg en maling der ikke dækker.
Det må være købeloven der må træde indt når en vare ikke er som de lover!

9 de abril de 2026

Elendig kundeservice

Kundeservice, ikke eksisterende. Personalet består av en gjeng med ungdommer som tydeligvis har hatt null opplæring, og som tydeligvis ikke er interessert i å tilegne seg kunnskap på egen hånd. De får lønna si uansett, så hvilken opplevelse kunden har, bryr ikke dem. De vet ikke hvilke varer jem&fix fører, hvor de står, eller hvordan de brukes. Vanlig høflighet, nope. Virker som de betrakter kundene som et irritasjonsmoment i arbeidstiden. De klumper seg sammen i en gjeng på 3-4 personer - ingen viser interesse for hverken kunden eller kassa. Så det er ubegripelig at de får solgt noe i det hele tatt. Siste gang jeg er der ihvertfall.

8 de abril de 2026

Jem och fix i Falköping

Sämsta bemötande. Hade åkt 9 mil för att köpa trädgårdsstolar. Fanns 6 stycken på hemsidan. Kommer fram och får höra att det är ju Andreas som ska ha dem och vi kan inte köpa dem. Säger bara OLAGLIGT!

2 de abril de 2026

Virkelig dårlig betjening

Virkelig dårlig betjening. Intet hjælp at hend. Køre på en handicap scooter og kun ik kom ud af den. Sag det men de pejet bare hvor ting var. Ca.. Virkelig dårlig.. Og betaling og pak ting.. Vil ik hjælpe med det. De vil hellere stå der og snak med deres venner der kom ind.. Skulle os spørg 3 gang om en pose fordi jeg kun ik nå ned og tag en selv. Det er bare ik ok hjem og fix på tomsgårdsvej kbh nv

28 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var i Maribo for at købe en…

Jeg var i Maribo for at købe en "billig" kapsav. Der bliver åbnet en ekstra kasse og på trods af kø bliver den lukket igen men jeg bliver alligevel stående for at spørge om ekstra klinger til saven. Jeg bliver ledt ned til en reol med forskellige sav skær. Så ringer jeg til kundeservice. Der konstateres at de ikke har ekstra klinger men hvis jeg køber saven og skriver til dem efterfølgende vil undersøge om de kan skaffe dem.

21 de março de 2026

Mega flabet betjening

Dårlig oplevelse ved Kolding Syd. Expedienten der fra starten virkede som om nogen havde pisset på hendes morgenmad ville ikke tage imod min 500kr seddel da den havde en lille revne. Da jeg påpegede at den er gyldig så længe den ikke er helt revet over ignorede hun mig og begyndte at betjene den næste. Da jeg sagde til hende st vi har en lovgivning der siger hun ikke må afvise mine kontanter medmindre der er tale om kopi'er sagde hun at hun ikke ville diskutere det og at jeg må bruge mine penge et andet sted.

Det er ikke første gang jeg får en dårlig behandling af samme kvinde. Så fra nu af bruger jeg mine penge et andet sted som hun også mente var bedst.

Hun var flabet hele vejen igennem og kiggede på mig som om jeg havde tjent mine penge ulovligt.

Hvis jeg var jer ville jeg skynde mig at kigge mig om efter nyt personale

22 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er interesseret i et LED lysstofrør…

Jeg er interesseret i et LED lysstofrør til ophæng. Ca 60 cm til omkring 95 kroner.
Til ophæng skal man tilkøbe nohle clips.
Fint nok.
Efter at have ledt i butikken, spørger jeg en ansat hvor jeg kan finde disse clips.
"Det er jeg ikke ansat til at vide noget om!" Er svaret.
Jeg forklarer, at uden disse er røret ubrugeligt, da der ikke er skruehuller. Der står udtrykkeligt i brugsanvisningen at disse ikke er inkluderet, hvorfor de naturligvis må ligge et andet sted på en hylde. Vedkommende svarer bare at det ved han ikke noget om på trods af at jeg kan vise ham manualen.
Imponerende mangel på almindelig høflig betjening.
Jeg drømte ikke om at få hjælp til varens beskaffenhed, blot en lokation på det nødvendige tilbehør!!

11 de fevereiro de 2026

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse. Pakke ikke afsendt efter 14 dage. Flere henvendelser de ikke svarer på. Kommer aldrig til at handle der igen.

26 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Sort på den gode måde!

Jeg har købt sort træmaling til et stort skab. Der stod "Ny Kvalitet" på bøtten.
Og dette skal jeg love for er korrekt. Det er længe siden, at jeg har arbejdet med så god og effektiv maling, der bare fungerer og er en sand fornøjelse.

26 de janeiro de 2026

Beskyldt for at stjæle

Jeg skulle bytte en vare til 40 kr. i Jem og fix på Jagtvej. Jeg havde kvittering med, men blev alligevel indirekte beskyldt for tyveri. Ekspedienten mente, at jeg “lige så godt kunne have taget varen fra hylden, mens den anden lå derhjemme”. Det er en både uprofessionel og smålig måde at behandle kunder på. En virkelig dårlig oplevelse.

22 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Verdens ringeste service …

Hvor er det dårlig service eller mangel på samme
Jeg køber et gulv i efteråret og ligger det sidste i december, men mangler en smule, det køber jeg så i butikken hvor jeg har købt det hele, men det passer ik sammen for nu har de lavet om i kliksystemet, jeg skriver er til dem at jeg gerne vil købe en pakke af det gamle system, men det kan ik lade sig gøre
Og på trods af at man i jem og fik ikke oplyser en kunder der køber en halv Palle gulv om at det udgår, så er der intet at komme efter
Så nu er jeg nød til at rive svarende til 4-5 pakker gulv op og købe nyt, fordi man ikke lige vil yde den service at fortælle at det man køber er en vare som udgår.
Når jeg skriver til kundeservice får jeg bare af vide at det er jo ik sikkert at personalet vidste det.
Det tror jeg på, for personalet ved aldrig noget som helst i jem
Og fix.
Verdens ringeste service :(

30 de dezembro de 2025

Jem og fix Helsingør

Jem og fix Helsingør

Ægel service, ingen på gulvet men 3 i kassen der står og hygger sig hysterisk over interne ting. 0 ord blev udvekslet under betalingen, intet hej, intet farvel, god aften eller glædelig jul. Kun højlydt latter og deres egne interesser. Så syntes jeg ikke at man er gammel nok til at have et arbejde…

7 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Brug af uduelige vognmænd.

Advarsel!
Havde bestilt et brændetårn i Jem og fix og det blev leveret i dag 02/12. 2025. Kl.12. 10 af
En udenlandsk chauffør som i øvrigt hverken kunne tale dansk eller køre lastbil .Han ville ikke bakke ind på vores gårdsplads . Det selvom vi har fået leveret brænde i ti år af andre vognmænd og det uden problemer. Nu står leveret brænde næsten 200 meter fra hvor det skulle stå så jeg ville kunne flække det.Vil lige indskyde at jeg er bruger af Rulator efter en blodprop. Indkørsel er ca 8 meter bred og ca. 40 meter lang.
Det er meget utilfredsstillende at Jem og Fix benytter sådanne firmaer. Så jeg vil foreslå at folk som skal bruge brænde benytter et andet sted at købe det.

2 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Tja en * var hvad det kunne blive til

Tja en * var hvad det kunne blive til, eftersom man ikke kan give 0!
Var i går i jem&fix for at købe 2kasser AA batterier. Kassemedarbejderen fortalte de ikke havde flere, men at de ville komme til aften eller næste morgen, og han ville råde mig til at vente til næste morgen for at være sikker, en rigtig venlig medarbejder!
Men så sluttede det positive, kommer til morgen og hylden er tom, henvender mig til kassemedarbejderen, som er en anden.
Han siger så at der ikke var nogen på pallen, og ville ikke se efter om de var på en anden palle, eller spørge en kollega, for som han sagde, når de ikke var på pallen havde de ikke fået dem. Spørger ham så hvornår de kunne komme, hans svar var det vidste han ikke, og ville ikke undersøge det.
Jeg kører fra forretningen, men et par minutter efter tænker jeg at jeg lige holder ind til siden og checker deres varebeholdning på deres hjemmeside, og kan se de har 120 kartoner, ringer dem op og får afvise de er der, da de har kørt pallen ind til ham.
Jeg kører tilbage til butikken ca 10 min efter jeg var der første gang, hvad ser jeg da jeg kommer ind i butikken…. Samme medarbejder der står og er langt i processen med at sætte dem på hylden.
Jeg spørger ham om det er dem, han bekræfter hvorefter jeg tager 2 pakker, og siger til ham på en pæn måde, “ kan du godt forstå jeg føler mig lidt til grin” han reagerer overhovedet ikke på kommentaren, og beklager så men ikke engang!
Det er sku den dårligste betjening i en butik længe, som i rigtigt længe, det må i nu klare bedre Jem&fix, måske en af grundene til man vælger at handle på nettet!!

25 de novembro de 2025

Jem & Fix Randers Nv. Elendig betjening

Jem & Fix Randers NV får man den mest ubehøvlet betjening man kunne tænkte sig når man faktisk bare vil købe noget. Har brugt mange penge derinde men nu det slut, seriøst kunne i ikke opdrage lidt på de unge mennesker de forstår ingen ting og det at være serviceminded.

18 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais