Jenny Fashion

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu word... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

NEVER NOOIT BESTELLEN, je krijgt ALLEEN ROTZOOI GELEVERD bij deze webshop. Zij hebben namelijk helemaal geen winkel in Nederland, zoals op de website vermeld. Je krijgt na weken alleen maar goe... Ver mais

Informações de contacto

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Eerste aankoop

Eerste aankoop: 3 van de 4 kledingstukken passen niet. Terug kan wel, maar daar gaat het mis. In plaats van Klarna betaling (doe ik altijd als ik bij een onbekende winkel bestel) aan te passen, wordt de waarde van de geretourneerde artikelen als winkelkrediet om gezet. En dus moet je alsnog het oorspronkelijke bedrag betalen.

Eh als ik bij een eerste bestelling al zo ontevreden ben, koop ik er zeer zeker niet weer, dus heb ik ook niets aan winkelkrediet.

4 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Iets besteld wat niet bevalt

Iets besteld wat niet bevalt. Ik wacht op antwoord hoe dit retour te sturen en voor restitutie. Gelukkig zijn wij lid van consumentenbond, die kan ik desnoods in gaan schakelen mocht er deze week geen reactie komen.

30 de junho de 2025

Niks bestellen!

Niks bestellen!! Als je het binnen krijgt. Maar mocht het niet passen ( de flut kwaliteit) en je moet het terug sturen kost je dit 23,50! En dan houden ze het bij de douane tegen en moet je maar hopen of het retour komt. Ik heb het 2x aangetekend verstuurd en 2x tegen gehouden. Post nl. heeft beide keren een onderzoek ingesteld en heb ik het uit eindelijk weer terug gekregen. Zelfs mijn verzendkosten terug gekregen. Da's pas service!! Jenny-Mode niet!!

13 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Koop nooit bij dit bedrijf!!

Koop nooit bij dit bedrijf!!
Je bestelling retourneren doen ze niet terwijl ze zeggen het wel te doen. Maanden op mijn geld gewacht, omdat het retourpakket op de boot naar China lag.
Na een boze mail kreeg ik de volgende dag ineens mijn retourzending in de bus. Het gaat helemaal niet retour naar China, ze LIEGEN! En het geld wordt niet teruggestort. Nu het lastig wordt regeren ze ook iet meer op mijn mail.

11 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Advies: Bestel hier NOOIT wat!

Advies: Bestel hier NOOIT wat!

Wat een grote bedriegers zijn dit. Eind december een jas besteld, maar nu nog steeds niets ontvangen.
1 ster is eigenlijk nog te veel. Waardeloos bedrijf.

7 de abril de 2025

Waarschuwing

Waarschuwing, koop hier niet! In december een trui gekocht. Nooit ontvangen, masr wel betaald. 35 euro. Allerlei "welgemeende" excuses.
Geen woorden voor. Schandalig .

31 de março de 2025

Oplichters!

Oplichters!
Idem als de vorige reacties.
Ik had beter de recensies gelezen vooraleer ik bestelde.
Besteld, betaald en nooit iets geleverd, contact gezocht, geld terug gevraagd en plots bestaat hun mail niet meer.
Dit is je reinste oplichting

18 de março de 2025

Niet bestellen

Op 26 januari een damespak besteld.
Heb 14 februari gemaild en gevraagd wanneer ik deze kon verwachten, excuses en zeiden dat het pakket onderweg was.
Nu nog niks ontvangen, gemaild en krijg deze ook steeds terug.
Ben nu gestapt naar Nietbezorgd.nl.
Hoop dat zij voor mij het betaalde bedrag terug kunnen halen.

26 de janeiro de 2025

Oplichters

Oplichters! Frauduleuze site!
Leveren waardeloze artikelen, niet conform aan de afbeeldingen. Terugsturen niet mogelijk ofwel tegen torenhoge kosten. Geld terugbetalen gebeurt niet, daarna geen contact meer.

3 de janeiro de 2025

Waardeloos

Waardeloos. 7 jan laarzen besteld en betaald. Na een tijdje contact opgenomen en werd gevraagd om nog even geduld te hebben. Inmiddels 2mnd verder en nog steeds niks. Zelfs m'n mail komt niet meer aan bij hun. KOOP HIER NIKS, ALS JE GELD JE LIEF IS. Schandalige oplichters.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling is nooit geleverd zou begin…

Bestelling is nooit geleverd zou begin januari geleverd worden waarna de bestel status op geleverd stond. Heen en weer gemaild met elke keer excuses dat ze er wat aan zouden doen maar ook als je je geld terug wilt hebben ze een reden om dit niet te doen. Hopelijk besteld niemand meer wat op deze site.

Classificada 1 em 5 estrelas

Het meest waardeloze bedrijf wat ik…

Het meest waardeloze bedrijf wat ik ken. Bestellen, betalen, niks krijgen/ krijgen laat staan je geld terug ontvangen ondanks toezeggingen. En uiteraard telefonisch onbereikbaar en lulkoek per mail ontvangen.
Een advies. Nooit daar iets bestellen.

21 de dezembro de 2024

Niet bestellen!!!

Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadres info@jennymode werkt niet meer. Gebeld, krijg ik in gesprek toon... grote oplichters, niet bestellen!

Zeer slechte webshop

Op 4 januari iets besteld dat 20 januari geleverd zou zijn. Niets ontvangen. Uiteraard Jenny Mode op de hoogte gesteld. Ze zouden het onderzoeken. Na enkele mailtjes van mijn kant dat ik maar niets hoor anders dan dat ze het onderzoeken heb ik mijn geld teruggevraagd. Weer mailtje dat ze er achteraan zitten. Ik heb nu NietBezorgd.nl ingeschakeld om te kijken of ze mijn geld kunnen terugkrijgen. Meteen reactie gekregen dat ze Jenny Mode in gebreke hebben gesteld en gesommeerd hebben binnen 24 dagen te leveren of anders geld terug.

25 de fevereiro de 2025

Oplichterij

Oplichterij. Ik heb een jas op 2 januari gekocht en nog steeds niet binnen. Ze houden je aan een lijntje door elke keer excuses aan te bieden, omdat ze het pakketje “kwijt” zijn en weigeren geld terug te geven.

2 de janeiro de 2025

Helaas hier hetzelfde

Helaas hier hetzelfde. 28 dec een trui besteld. Zou geleverd zijn. Dit klopte niet. Nu bijna 8 weken verder en meerdere keren gemaild. Oprechte excuses en de vraag om nog even geduld te hebben.
Geen mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen.

22 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.