Jojoschool heeft mn schoolcijfers zo erg omhoog gehaald. Alle ingewikkelde concepten worden verwerkt in eenvoudige korte filmpjes. Echt een AANRADER!! Ik heb ook al mn vriendinnen erover verteld s... Ver mais
Het is een erg fijn programma om mee te werken. Het enige minpuntje vindt ik dat sommige boeken en methodes er niet op staan maar voor de rest staat wel alles er in. Je kan hier aan de hand van samenv... Ver mais
Ik heb er heel veel aan gehad dit schooljaar, ik had voordat ik jojo ging gebruiken niet hele goede cijfers voor natuurkunde. Toen ik ging leren met jojo school, waren mijn cijfers al een stuk beter!... Ver mais
Ik begon midden 2e met het uitproberen van jojoschool en vond het meteen geweldig. Vooral omdat het alles bij elkaar heeft en dat je heel erg gemakkelijk jou leerstof kan vinden. Ook vind ik de combin... Ver mais
Beheers elk onderwerp uit je lesboek in een handomdraai met aansluitende uitlegvideo’s, samenvattingen en oefenopgaven gemaakt door docenten. JoJoschool biedt lesstof voor de brugklas tot en met het examenjaar voor vmbo, havo en vwo.
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Resposta da JoJoschool
Jojoschool heeft mij geholpen om de laatste zaken te leren en te herhalen voor mijn examens wat heeft geholpen bij het behalen van mijn diploma.

Resposta da JoJoschool
Goede uitleg filmpjes en prima oefenopdrachten, helaas heeft jojoschool niet alle methodes.

Resposta da JoJoschool
Goede uitleg makkelijk te gebruiken

Resposta da JoJoschool
Het is een goede site om te leren door filmpjes is het makkelijk om te leren en dus vond ik het heel fijn

Resposta da JoJoschool
Hele fijne website, helpt goed bij het leren

Resposta da JoJoschool
JoJoschool heeft mij erg geholpen met leren ook als ik niet wist hoe ik ergens voor moest leren. Ik raad het zeker aan.

Resposta da JoJoschool
Ik ben geslaagd door deze site met een gem. van 6.2 zo goed!! aanrader!!

Resposta da JoJoschool
De filmpjes helpen heel erg met het begrijpen van de stof, bij mij vooral voor bedrijfseconomie. Daarnaast is het heel makkelijk om oude examens te maken via je laptop en je telefoon.

Resposta da JoJoschool
Onze school had dit voor de examenkandidaten geregeld om uit te proberen. Ik ben heel blij dat ik die kans heb gekregen. Alle boeken staan op de site en het oefenen is heel toegankelijk gemaakt. Het leren voor de examens werd hierdoor nog gemakkelijker. Ben zeker geslaagd!

Resposta da JoJoschool
Dit systeem werkt écht, directe feedback op hoe je denkt/werkt en gerichte hulp. Geeft een gevoel van steun, naast het aanleren van de benodigde kennis en boost het zelfvertrouwen. Ik heb mijn kind gerustgesteld zien worden thuis. Alsof we een docent aan tafel hadden zitten!

Resposta da JoJoschool
JoJoschool is super! Het helpt mij om beter te leren voor exames en ik denk niet dat ik het zonder gered zou hebben

Resposta da JoJoschool
JoJoschool heeft mij zo enorm erg geholpen met voorbereiden op mijn examens! Als ik iets verkeerd had kon ik voor tips vragen en wat ik precies verkeerd had gedaan, wat enorm erg hielp met de stoffen te begrijpen.

Resposta da JoJoschool
Dit jaar was als 5 havo-leerling enorm spannend, maar JoJoschool heeft voor mij echt het verschil gemaakt. Het platform biedt een structuur die ik in de reguliere lessen soms miste. De video's leggen de lastige examenstof stap voor stap uit en de oefenexamens bootsen de realiteit perfect na. Dankzij de gerichte feedback wist ik precies waar mijn zwakke punten lagen en hoe ik die kon verbeteren. Nu de examenuitslag er is, kan ik met trots zeggen dat ik het heb gehaald. JoJoschool is elke euro en minuut dubbel en dwars waard geweest!

Resposta da JoJoschool
Echt hele goeie uitleg en echt een tip voor thuis zitters. Love de filmpjes en de opdrachten zijn ook heel goed examen training is echt een live savet

Resposta da JoJoschool
Ik vind jojo school zo fijn gaf me echt een gerust gevoel omdat het me echt heeft geholpen met leren voor mijn examens ben zo blij dat ik jojo school heb gebruikt weet niet wat ik zonder moest doen.

Resposta da JoJoschool
Ik vond de oefenexamens heel fijn, en de video’s van de docenten per vak hielpen enorm, door de goede uitleg kon je daarna goed aan de slag met de opdrachten

Resposta da JoJoschool
Jojoschool is echt een aanrader voor bij het leren. Met handige oefeningen en uitleg filmpjes maakt het het leren een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Resposta da JoJoschool
Dankzij JoJoSchool heb ik mijn diploma gemakkelijk gehaald! De lessen waren duidelijk, de begeleiding was fijn en ik werd goed gemotiveerd om door te zetten. Een aanrader voor iedereen die op een flexibele manier zijn diploma wil behalen 😊.