Jokesieraden Opiniões 68

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

OPLICHTERS!!!! DE NAAM JOKE IS VERVANGEN DOOR NIENKE. Ik herkende het aan de fake ring die ik had besteld in goed vertrouwen bij Joke van mijn erfenis (zie review hier ergens onder). V... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waarmee ze adverteren klopt niet: niet handgemaakt, komt uit China. De steen zat niet-bindend de ring maar werd los bijgeleverd. Retourzending zou voor eigen kosten komen terwijl bij het retourbele... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Het is mij nog nooit overkomen, zag er erg betrouwbaar uit. Maar mevrouw Joke antwoord via eoa vertaal-translater. Waarschijnlijk ga ik de bestelde ring en het geld retour niet ontvangen!! Dankie v... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik had hier een ring besteld en las daarna de reviews. Toen heb ik direct gemaild om mijn bestelling te annuleren. Ik zit niet te wachten op spullen uit het buitenland, geloofde het verhaal van 'Joke'... Ver mais

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

68 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een teleurstelling een ketting van…

Wat een teleurstelling een ketting van goud nou echt niet en zo kort het is voor een klein kind en de steen zogenaamd een robijn wat een sof mensen koop hier niet ik heb 36,00 betaald voor niets kan het zo weggooien

27 de agosto de 2025

Niets bestellen

Troep gekregen. Ketting besteld begon na 3 dagen te verkleuren en te ruiken naar oud ijzer.
Mail gestuurd maar het enige antwoord wat ik krijg is dat ze het zullen opnemen om de kwaliteit te waarborgen.
Mensen trap hier niet in is zeker niet van joke die met pensioen is

21 de agosto de 2025

Alweer SCAMMERS

Er ging niets mis, ik ben ook hier weer niet ingetrapt. Ik wil de mensen even waarschuwen dat alle advertenties die je ziet op YouTube: CHINESE dropshoppers zijn, SCAM, pure oplichterij. Ze hebben allemaal dezelfde formule: AI foto’s, pretenderen Nederlands te zijn met een Lulverhaal, en torenhoge kortingen. Mensen gebruik toch je verstand.

20 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn alarmbellen gingen al rinkelen…

Mijn alarmbellen gingen al rinkelen omdat "Joke" er erg IA uitziet. Als je klikt op de 3 puntjes boven de advertentie, naast gesponsord. Dan zie je dat de aanbieder in Hongkong zit. Toen Trustpilot bekeken. Niet kopen dus.

19 de agosto de 2025

Scam!

Niet doen, oplichterij. Ontvangen product lijkt niet op het plaatje, maat van de ring klopt niet, ketting bij de hanger ontbreekt, en bestelling retour is nagenoeg onmogelijk en levertijden worden niet nagekomen

12 de agosto de 2025

Advertentie melden als scam

Ik zag op YouTube een advertentie voor dit bedrijf en zou er bijna iets bestellen. Maar ik vond het toch wel bijna te mooi lijken om waar te zijn en er na lezing van de reviews hier dus van afgezien. Dank dus voor jullie reviews! Ook heb ik de advertentie bij Google gemeld als scam, maar zij laten hem vooralsnog staan. Dus mochten jullie die advertentie nog een keer tegenkomen, meld hem dan alsjeblieft ook, dan is de kans groter dat ze hem verwijderen en er niet nog meer mensen instinken

17 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb net een bestelling gedaan stom…

Ik heb net een bestelling gedaan stom heb eerst bestelt en betaalt en toen pas gekeken op internet of joke siraden betrouwbaar waren maar niet dus ik ga joke siraden vragen om mijn geld terug te krijgen zo niet dan doe ik aangifte

15 de agosto de 2025

Joke sieraden nep! Dikke oplichterij

Ik heb een ketting gekocht, na eenmaal gebruik is de ketting gelijk kapot gegaan en verkleurd. Ik wou deze graag terug sturen maar kon dit niet. Na een paar keer mailen heb ik eindelijk bericht gekregen dat ik deze wel terug kon sturen wat voorheen niet kon en ik zogenaamd korting zou krijgen. Heel vreemd dit, dit is duidelijk oplichterij en Joke bestaat niet. De ketting heb ik nog steeds.😡

31 de julho de 2025

Schandalig puur oplichterij.

Oplichterij. Uistekend website maar puur oplichterij! Er bestaat geen Joke. Prullaria wordt vanuit China gestuurd. Ik had voor 76 euro besteld maar wat ik heb gekregen is nog geen 5 euro waard. De prullaria uit een snoepautomaat is beter.

14 de agosto de 2025

Oplichters.

Oplichters.
Op de website staat een oudere dame die met pensioen gaat.
Klopt helemaal niet van. Ring komt uit China en is geen zilver
Niets kopen daar

12 de agosto de 2025

Oorbellen

In 2 woorden NIET DOEN !!!Zelfgemaakte oorbellen van Joke komen rechtstreeks van Shein of Temu.42.99 heb 20 % teruggestort gekregen ...dus opgelicht voor34 ,41

25 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dit is geen ster waardig

Dit is geen ster waardig. Wat een flutsieraden.sieraden wat je bij de action kan krijgen voor een euro. Mensen trap hier niet in,want je wordt opgelicht!!!!!

1 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.