Jørns Busrejser A/S Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jørns Busrejser skulle aflevere vores 120 elever ved Frederikshavn - Gøteborg-færgen. De kom desværre for sent fordi de havde miskalkuleret transporttiden. Dem kommer vi ikke til at benytte igen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Min dreng har været med jer på bus tur til Prag, sammen med knap 100 andre= fire 9. Klasser. Chaufføren var flabet og nedladen ( han kom med meget negative ord mod de unge mennesker) Han hav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har stiftet bekendtskab med Jørns Busrejser/Ditobus i forbindelse med Danacup i Hjørring og nu en fantastisk tur til Amsterdam med min skole/EUC Nord. Vi havde en virkelig rar og servicemi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i denne uge (uge 49) været på studietur til Amsterdam fra start til slut med en helt fantastisk service undervejs. Vores chauffør Michael har bare været helt suveræn og mega god, hyggelig og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de autocarros

Escrito pela empresa

Hos Jørns Busrejser har vi siden 1979 haft én mission: at give vores kunder trygge, behagelige og mindeværdige rejseoplevelser. Vi startede med én bus og en stor passion for service – i dag råder vi over en stor vognpark af moderne busser og servicerer alt fra skolebørn og pensionister til virksomheder og foreninger. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, hvor vores erfarne og høflige chauffører sørger for en tryg og komfortabel rejse. Uanset om turen varer fem minutter eller flere dage, står vi klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til vores kunder. Vores motto er: Vi er til for vores kunders skyld – og det mærkes! Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig haft sådan en dårlige tur før nu

Jeg har aldrig haft sådan en dårlige bus tur før nu.
Jeg skulle på tur med mine klasser hvor vi skulle køre 13 timer. Vi måtte ikke sove på en måde som var behageligt på vej hjem gad vores buschauffører ikke og tømme toilettet så vi ikke kunne gå på toilettet i 13 timer vi havde kun et stop på 15 min til at tisse og det hvor overhovedet ikke nok til en bus tur på 13 timer kan slet ikke anbefale dem som slet ikke

4 de setembro de 2022

Elendigt service

Har nættop oplevet en buschaufør ved navn ****. Og han kunne ikke opfører sig ordenligt, han havde ingen respekt for hans kunder, svinede dem til, og var generelt bare flabet over for dem. Han havde meget få opgaver på den tur han var på, men dem kunne han selfølige ikke opfylde, Første opgave var at han skulle tømme toiletet så der var toilet facaliteter, men nej det kunne manden ikke opfylde. Han Havde nemlig for travlt med at fede den på et hotel som hans kunder havde betalt for. Synes det for dårligt at en voksen mand som leif ikke kan respektere andre mennesker, og især unge mennesker som den skole han kørte med. Han har ikke været anede end flabet på den tur som eleverne var på, og jeg synes bare det for dårligt når man betaler firmaet for noget, og så kan de ikke engang drive forretning. Det siger også en del om dem når deres trust pilot er 36 posetive anmeldelser, og resten er negativt. Elendig oplevelse, vil helt klart ikke anbefalde dem til de næste.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ville virkelig ikke anbefale det…

Jeg ville virkelig ikke anbefale det her busselskab. Fordi at buschaufførene ikke har respekt for dem de kører med ved ikke at tømme toilettet på en 15 timers langtur bustur, eller svarer dem igen og er mega sure hele turen. Det er simpelthen uacceptabelt.

4 de setembro de 2022

Jeg er i chok.

Hvor skal jeg starte...
Sikke en dårlig oplevelse. Vores busschauffør Leif var mega sur og flabet overfor os. Han rørte ved pigerne, og kom med en meget upassende kommentar til en af drengene. Hele turen hjemad, alle 13 timer, fik vi kun et enkelt stop til at gå på toilettet, og vi havde ikke mulighed for at gå på toilet i bussen fordi Leif ikke havde tømt toilet tanken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Min dreng har været med jer på bus tur…

Han havde ikke tømt toilet tanken og nægtede at holde pauser på vejen hjem ( lærerne påpegede det for ham at det var uacceptabel) det endte med de fik 1 kort pause på vej hjem.

Mange af de unge mennesker er her til morgen ankommet til Sønderjylland med ondt i maven pga de ikke har haft mulighed for at benytte toilettet.

Jeg vil absolut ikke anbefale dette selskab til andre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og hurtige ruter

Jeg har taget ruten Aalborg - Herning med Thingaard Expressen mange gange efterhånden, og jeg er lige tilfreds hver gang. Ruten er hurtig, bussen er behagelig, priserne billige og chaufførerne er altid meget høflige og venlige, 5/5 herfra.

25 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Igår skulle vi med Jørns busrejser på…

Igår skulle vi med Jørns busrejser på tur, aftensmad skulle indtages hos Hvidsten Kro. Vejret i Aarhus hvor vi kom fra var regnvejr, men da vi kommer til Randers står det ned med sne og jo nærmere vi kommer Hvidsten, står det klart for os, at vi ikke kommer videre, vore chauffør Jørn , sørger for vi kan blive på Hvidsten kro for natten og ikke bare spise den aftensmad som var planen, det er fantastisk at Jørn/chauffør , har tænke så meget på sikkerhed for os 59 personer i bussen, idag har han så også sørget for vi kom godt og sikkert til Aalborg, tusind tak Jørn, du skal have 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Firmaet er ligeglad med passagernes…

Firmaet er ligeglad med passagernes sikkerhed og om de kommer frem til tiden. Chafførerne har til dato gjort et godt job. MEN Pas på jer selv. Hvis en mørkhåret lille kvinde, der taler et andet sprog, kører bussen. Hun kører ikke godt og meget stært, bremser hårdt hele tiden. Hun er forvirret og meget stresset. Ævler og råber af passagerne. Har ikke tid til vente til folk kommer af eller på. De må falde ind i hinanden i bussen.Hun er skide ligeglad. Og det må busselskabet også være. Siden Hun får lov til at køre sådan. Klager lytter man ikke til i det firma. Troede busser overholder køreplaner og bringer kunder sikkert frem.

10 de novembro de 2021

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Skulle hjem fra lejr med 50 børn. Bussen kommer 20 min for sent, så vi med nød og næppe nåede toget. Træls, at en ellers dejlig lejr skulle slutte med stress, jag og bekymring for børnene😡

7 de outubro de 2021

Elendigt busselskab

Elendigt busselskab. Vi var på studietur i Bruxelles. Vi kom 12 timer for sent hjem fordi det tog buschaufføren 24 timer at skifte 1 rude. Derudover valgte han at lyve os op i ansigtet op til flere gange. Kan ikke anbefales

27 de setembro de 2021

Ville gerne give 0*

Ville gerne give 0*
Kontoret/administrationen er ufleksibel og "scorer" 600 ex moms for en tur på under 15 km, som vi ikke havde bedt om, men rettere troede vi havde betalt for ikke at få.
Chauffør var sød og undskyldte for rodet, men kontoret totalt usamarbejdsvillig.

27 de agosto de 2021

Utilfreds

Bussen kommer flere timer for sent og buschaufføren er altid enten sur eller irriteret. Virkelig dårligt sted👎

26 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Så sætter i gæster af midt i et…

Så sætter i gæster af midt i et vejkryds, hvor de så står og tisser op af folks vinduer, smadre flasker på biler og vinduer... alt i mens jeres chauffør bare står og kigger... det er godt nok dårlig.!!!

25 de maio de 2019
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais