JouwDierenartsAanHuis Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke dierenarts die alle tijd had. Scheelt zoveel stress, een thuisbezoek voor onze 16 jarige hond. Rekening viel mee, hadden een hogere rekening verwacht

Classificada 5 em 5 estrelas

Zulke fantastische mensen, zowel aan telefoon als de dierenarts Lotte die onze bijna 19 jarige kat op een waardige manier heeft laten inslapen. Het was zo moeilijk voor ons om hem te laten gaan. De ru... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag onze Slimmie moeten laten inslapen. Van een gezonde Ragdoll van ruim 14 jaar en ernstig ziek was het tijd. Die beslissing blijft altijd moeilijk. Omdat wij hem de stress van een kliniek wilde... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veterinário
  2. Hospital veterinário

http://www.jouwdierenartsaanhuis.nl - JouwDierenartsAanHuis biedt vertrouwde dierzorg aan huis. Vanwege stress of praktische redenen krijgen huisdieren soms niet de zorg die zij nodig hebben. Een goed contact tussen klant en JouwDierenartsAanHuis breng...

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

32 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer fijne dierenarts

Bij al onze katten doen we alles thuis wat mogelijk is al meer dan 4 jaar. Wat niet gaat werken we samen met een kliniek in de buurt. Onze katten hebben zoveel minder stress bij de thuis behandeling. De extra kosten voor aan huis komen is meer dan waard. Ook bij het laten inslapen van een van onze katten namen ze alle tijd ervoor en hebben ze dit zo fijn gedaan. Inclusief regelen dierenambulance en crematorium. Echt super waardig en fijn. Bereikbaarheid kan een probleem zijn ivm onderbezetting en zeer grote vraag van hun services. In urgentere gevallen gaan we naar een kliniek. Jaarlijkse dingen, opvolging herhaal medicatie, onderzoek in minder urgente gevallen zeer goed te doen aan huis

25 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet aan de telefoon te krijgen

Niet aan de telefoon te krijgen
Na 1 uur in de wacht verbinding verbroken
Ook na invullen contactformulier geen bericht
Als je een ziek dier hebt kun je beter een echte dierenarts bellen

14 de março de 2022
logótipo da JouwDierenartsAanHuis

Resposta da JouwDierenartsAanHuis

Beste Laila,

Vanmiddag heeft mijn collega nog telefonisch contact gehad met u. Onze excuses voor de langere wachttijd vandaag.

Vanwege meerdere corona gevallen in onze kliniek zijn wij helaas genoodzaakt te werken met een beperkte bezetting.

Onze excuses voor dit ongemak, dat is niet onze gebruikelijke gang van zaken.

Team JouwDierenartsAanHuis

Mooi

Via deze weg willen wij Pim.S erg bedanken voor het goed,lief en rustig begeleiden van de laatste reis van PoeZs over de regenboogbrug.

Pim , BEDANKT

12 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Ons lieve oude poesje naar de kattenhemel.

Wij moesten ons katje laten inslapen en we hebben ervoor gekozen dat met JDAH te doen. Dit was de eerste keer dat ze bij ons kwamen. We kregen eerst een heel ruim tijdsblok (18.15-21.15), toen ik later mailde voor wat meer detail kreeg ik dat (20.00) en ze beantwoorden geduldig al mijn vragen.

Helaas kwam er steeds meer vertraging en uitstel, omdat sommige diertjes extra zorg nodig hadden, begrijpelijk, maar wel heel moeilijk. Uiteindelijk werden we gebeld dat er een andere da zou komen, omdat het anders te lang zou duren. Om 21.30 kwam Pim bij ons aan huis.

Pim heeft er een heel mooi, sereen en liefdevol afscheid van gemaakt. Hij heeft het zo fijn gedaan, alles uitgelegd, alle stomme vragen beantwoord, rustig gebleven, tijd gegeven, iedere seconde uitgelegd, lief gedaan voor ons poesje en lief gedaan voor ons.

Hij heeft haar diezelfde avond nog afgeleverd bij het crematorium die mij gebeld hebben toen het zou gebeuren. Toen ik daar absoluut niet klaar voor was (ik reed op de snelweg), deden ook zij super lief en erg begripvol en zou het een dag later gebeuren. Vanmorgen is dus ook haar lichaam gaan hemelen.

Alles bij elkaar was het een heel fijn afscheid. Iedereen is zo lief en respectvol. Het had niet mooier, fijner en rustiger kunnen gaan.

Dank aan allemaal <3

5 de junho de 2020

Goede keuze geweest!

Onze kat Napoleon had een hekel aan het mandje en vervoer in de auto en daarbij leed hij de laatste jaren aan chronische bronchitis. Toen hij hard achteruit ging hebben we daarom gekozen voor behandeling aan huis. Die verliep volgens afspraak en Pim nam de tijd voor ons.

Helaas sloeg de behandeling niet aan en is Pim opnieuw gekomen om hem te laten inslapen. Heel verdrietig, maar zo fijn om dit thuis, zonder stress, op zijn vertrouwde plek te kunnen doen.

19 de fevereiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring. Onjuiste wondbehandeling, in een dierenkliniek eea weer moeten laten oplappen. Extra ongemak en pijn voor de hond, jammer. Spreken we nog niet eens over de kosten.

27 de agosto de 2019