Hold dig langt væk! Dårlig behandling og endnu dårligere info
Jeg ville ønske, at kundeserviceniveauet fra selve Automester også var ude hos JP Biler i Hårlev.
Vores bil har stået hos dem i 4 uger, uden der er sket noget yderligere. Vi er gang på gang blevet lovet noget, som de ikke kunne holde og hver gang de ikke har holdt, hvad de har lovet, har vi ikke fået information herom. Ej heller hvis de selv har sagt de ville ringe til os, gjorde de det aldrig. Vi har måtte ringe utallige gange uden at telefonen er blevet taget m.m. Vi har også måtte møde personligt, for at høre hvor vi stod henne.
Nu er de så gået på ferie i 2 uger, uden at vi har fået information herom heller. Måske de kunne lave en voicemail?
Først, da vi tager kontakt til selve Automester, for at høre om de har en anden kontakt end det nummer, der står oplyst når man søger på JP Biler, får vi at vide at de holder ferie.
Efterfølgende, bliver jeg ringet op og skældt ud af vedkomne fra JP Biler, for at have kontaktet Automester, hvortil jeg forklarer hvad situationen er og vi ingenting får at vide og bliver yderligere skældt ud for at jeg påpeger det.
Vi synes, I skal vide at ordet kundeservice ikke er til stede i dette værksted, som vi ellers havde formodet den ville være, nu de er en del af Automester.
De er simpelthen for dårlige til give informationer og holde det de lover, i stedet for at være realistiske, så vi har muligheden for at finde et andet sted, der kan levere disse kompetencer.
Det er sidste gang vi har været hos dem og vi vil ikke anbefale JP Biler til nogen som helst, det er hverken tid, frustrationer eller pengene værd.