Puzzel gekocht van 1500 stuks premium quality maar helaas ontbraken en na vele dagen puzzelplezier......7 stukjes. Vervelend maar wat mij echt verbaast is dat er geen reactie is van Jumbo nadat ik dit... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De beste is Jumbo Europaplein Elst gld Een goede tweede jumbo Moeselplein Weert En helaas is mijn ervaring niet groter de Jumbo Jacobslaan Nijmegen helaas 3 plaats en helemaal onderaan Jumbo couwe... Ver mais
Altijd goed tevreden over kwaliteit in Zutphen (Leesten). Na verhuizen naar Zeeland in Vlissingen hetzelfde product gehaald en dit was ronduit SLECHT. Na een mail hierover helaas na 2 weken nog geen... Ver mais
Het betreft het Porta-puzzelbord. Tijdens het gebruik golft het bord heel erg. Zodoen is puzzelen op dit bord één bron van ergernis en niet te doen. De klantenservice van Jumbo is ronduit slecht. Z... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Nasiballen
Na een mail hierover helaas na 2 weken nog geen reactie. Jammer dat er zo met klanten wordt om gegaan.
Slechtste supermarkt
Komen beloften niet na. Meer hoef je er niet over te zeggen toch?
Niet goed geld terug.
De hazelnoten die ik in de vestiging van Jumbo in Leusden Centrum had gekocht waren muf. Gemeld in de winkel en na inlevering geld terug.
Een pluim voor Jumbo supermarkt in Berkel & Rodenrijs
een grote pluim voor de Jumbo supermarkt in Berkel & Rodenrijs.
Voor mijn moeder van 91 jaar is het doen van boodschappen een wekelijkse opgave.
Sinds de Jumbo in Berkel een Supermarkt heeft geopend is dit beduidend anders.
Vaak krijg tijdens mijn bezoek aan haar lovende woorden over deze Supermarkt.
Artikelen die niet in het assortiment zitten worden besteld en enkele weken later staat het daadwerkelijk in de winkel.
Buisman voor in de koffie is hier een goed voorbeeld van!
Tijdens haar laatste bezoek zag de manager haar staan bij de kassa.
Hij kwam uit zijn kantoor, hielp haar met de boodschappen op de band zetten en later weer in haar tas.
Geweldig Jumbo, zo hoort het.
Mijn moeder heeft u erg hoog zitten en wil echt nergens anders meer boodschappen doen.
U verdient een echte pluim!