Mijn pakket niet gekomen terwijl ik het zaterdag had besteld stond er vandaag besteld morgen in huis maar niks gekregen ook geen track en trace wat is dit nou ik zit bijna 3 4 dagen te wachten
Leia as opiniões dos outros
Heel tevreden met het Apple Magic keyboard en de Mouse. Super handige producten vooral voor onderweg of op locatie. Levertijd was snel en producten kwamen helemaal overeen met de beschrijving.
Product was snel geleverd. Helaas was het defect. Het had ook een echt Apple product moeten zijn, maar de behuizing van de kabel die in bestelde voelde heel anders aan dan de kabel die ik bij mijn Mac... Ver mais
Ik had de verkeerde kabel opgestuurd gekregen. Deze bestelling was echter al even geleden. Toch hebben ze dit na contact opnemen zeer snel en goed opgelost. Bedankt voor de goede service
Informações sobre a empresa
Kabelmix is dé marktleider met een groots assortiment originele Apple accessoires. Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs.
Waarom kiezen voor Kabelmix?
- Originele Apple accessoires
- 085-3034876
- service@kabelmix.nl
- www.kabelmix.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
AirPod nooit ontvangen
Hier een AirPod gekocht, ter vervanging van een zoekgeraakte. Enorm blij om eindelijk weer fatsoenlijk muziek te kunnen luisteren, want ze beloven verzending binnen een dag, maar niets is minder waar.
Na de bestelling en betaling alleen een bevestiging gekregen en daarna helemaal niks meer ontvangen of gehoord.
Een paar mails gestuurd, om de voortgang te vragen, maar hier nooit een reactie opgehad.
Daarna geprobeerd te bellen. Ik kwam uit bij een nummer in Groningen, blijkbaar van de winkel, maar hier kunnen ze je niet verder helpen. Kent ook het nummer niet waar je misschien wel een antwoord kan krijgen en je zelf even moet zoeken, maar het moet ergens in Leek zijn. Zelf dus maar even googlen. Bijzonder dat je het nummer van je eigen bedrijf niet hebt.
Het nummer in Leek kunnen vinden en dagenlang meerdere keren gebeld, maar hier wordt geen enkele keer opgenomen.. Ondertussen wel duidelijk dat ik kan fluiten naar mijn AirPod en mijn geld ..
Advies: Hier NOOIT iets bestellen!

Resposta da Kabelmix
Mijn zoon heeft een nieuwe AirPod…
Mijn zoon heeft een nieuwe AirPod besteld. Het zou om een orginele Apple gaan. Toen hij hem kreeg dolblij 90 euro voor betaald . Maar ze connecten niet met elkaar. Hij kreeg elke x een foutmelding. Dus wij naar de Apple store en het is dus zo dat hij de Europese AirPods heeft en hij dus een niet Europese heeft ontvangen. Nu maar een nieuwe bij the apple store gekocht. En hij kan dus fluiten naar zijn 90 euro. Voor ons dus nooit meer kabelmix

Resposta da Kabelmix
Snelle levering en goed werkend product…
Snelle levering en goed werkend product ontvangen dat er als nieuw uitziet. Ook een origineel product (Apple AirPod), geen replica.

Leveren verkeerde product
Leveren verkeerde product. Bij retourneren van verkeerde product wordt aangegeven dat dit niet aangekomen is, ondanks dat dat wel zo is. Reageren vervolgens nergens meer op en je kunt fluiten naar je geld

Resposta da Kabelmix
Zeer goede en makkelijk bereikbare klantenservice

Oplichters
Bestelling gedaan van 3 Apple Toetsenborden. Nooit gekregen. Zou zogenaamd verzonden zijn met DPD, maar pakketten zijn hier niet bezorgd en iedere keer ander verhaal waar pakket dan geleverd is.
Heb meerdere keren aangegeven dat ik producten of mijn geld terug wil, maar inmiddels is de communicatie stil gevallen.
Ik wacht nu al meer dan een maand op mijn geld.

Resposta da Kabelmix
Neppe oplaadkabel verkopen ze want…
Neppe oplaadkabel verkopen ze want binnen enkele dagen was het kapot en email geven ze geen antwoord zelfs met foto's!
De positieve reviews zijn ook nep !
Neppe opladers, gevaarlijk!
4 micro-usb opladers besteld voor mijn Samsung telefoon. Erbij op de site stond "Merk: Samsung"
Op de laders zelf staat ook Samsung, maar het moet wel namaak zijn zoals ik ook in andere reviews lees.
1 oplader is uit elkaar gesprongen, de andere 3 worden heel warm en laden ontzettend langzaam, na 8 uur opladen zit mijn telefoon nog maar zo'n 60%!
Super service
De laadkabel heb ik de volgende dag ontvangen. Helaas bleek ik een verkeerde besteld te hebben. De ruiling was heel snel geregeld. Top service, goede artikelen en prima prijzen
Betaalbare producten
Betaalbare producten. Kwalitatief goed en snelle klantenservice
Excellent service
Great products, fair pricing, and excellent service! Gino also helped me sort out a small issue with one of the products on the same day—I would definitely buy from Kabelmix again.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.