Fik over 1000 klik igennem men ingen salg. I samme periode have vi 25 salg på 1000 klik på Facebook og 20 på anden platform. Klikprisen var høj i starten, så sælgeren fra Kelkoo ønsket og sætte de... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fik hjælp af Alexander til opsætning af tracking på mine 2 hjemmesider glasfiber-center.dk og easy-nettrade.dk Det var fredag aften jeg skrev til ham, så jeg havde egenligt først forventet svar mand... Ver mais
Gennem min stilling i en større dansk webshop har jeg haft et godt og givende samarbejde med Kelkoo. Vi havde ikke de store forventninger til platformen, men er blevet overrasket positivt. Vi har nu v... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Site de comparação de preços
- Agência de e-commerce
- Serviço de marketing online
- Agência de Marketing
- Agência de Marketing Digital
Escrito pela empresa
Hvert sekund sammenligner vi tusindvis af produkter fra de bedste mærker, så du altid får de bedste tilbud. Hvis du har en webshop tilbyder vi både strategisk og praktisk hjælp til din markedsføring ved at fremføre dine produkter gennem vores 2700 bæredygtige salgskanaler. Vi samarbejder med Danmarks største brands.
Informações de contacto
Dinamarca
- www.kelkoo.dk
ubruglig side
synes den hopper op i søgemaskinerne når man søger på noget, men den har ingen priser at sammenligne med.. totalt useless..

Resposta da Kelkoo Danmark
Ikke som det var en gang
Brugte en gang flittigt Kelkoo.dk
MEN nu synes jeg tit det sker at siden ikke er
opdateret og går man ind på et produkt er prisen
nogle gange anderledes.
Nogle gange finder siden også ting som slet ikke
har nogen realvantes til det som man søgte på.
Det kan selvfølgelig ske.
Små ting som irritere og så er det nemmere at bruge
en anden "søge" side hvor det bare virker hver gang.
Såmænd okay
Okay, jeg bruger den måske ikke slavisk når jeg søger på produkter og producenter ...men de få gange jeg HAR brugt kelkoo har jeg fundet dét, jeg ledte efter hurtigt nok til at jeg ikke blev drevet til vanvid.

Resposta da Kelkoo Danmark
når man søger på noget.. så kommer der tusindvis af andre vare som ikke har noget som helst at gøre med det man søgte på
det er meget fustrerende at søge på noget hos dem da deres søgemaskine er så dårlig at jeg ikke engang gider bruge det da det er så rodet
Kelkoo er ok
Synes ikke at de varer man finder på Kelkoo er specielt billige, men ellers ok side...
Dårligere end google
Kan tit google mig frem til billigere varer.
Okay side
Jeg var inde i kelkoo.dk dog skal i ikke sige de er dårlige eller de ikke holder hvad de lover de har kun hjemme sider til de i søger efter jeg Harry Potter and the half blood prince og de fandt nogen billige sider og jeg fik det jjeg bestilte to dage efter
Mangel
Hvis man søger på ford alufælge, er man inde og søge på biler til salg - findes der en mere direkte måde at bruge kelkoo på?
Niels
Mange ens produkter...
Det er svært at sammenligne priserne på deres produkter, da identiske produkter ofte optræder flere gange.
Men dog har de en nem måde at finde produkter på og god søgning.
Udemærket, ikke blandt de bedste
Det er et udemærket index, som strækker sig over mange forskellige varer, men den er langt fra perfekt og mangler mange butikker, men den kan sagtens bruges.
Super side!
En god prissammenlignings-side, men Pricerunner (pendant til Kelkoo) er dog lidt mere brugervenlig. Har dog altid været glad ved at benytte Kelkoo.
Forkerte oplysninger
Kelkoo's produktoplysninger indeholder alt for mange fejl.
F.eks opgives Sony KDL-40W4000 til 100 Hz, selvom det vitterlig er 50 Hz.
Sony KDL-40X3500 og Philips 32PFL9632 opgives til 50 Hz selvom de begge er 100 Hz.
Det er ærgerligt for forbrugere, forhandlere og producenter med disse fejlagtige oplysninger, som gør sammenligning upræcis.
Påpeger man disse forhold bliver man fuldstændig ignoreret i modsætning til Pricerunner, hvor sådanne henvendelser behandles seriøst. Hvis de indberettede oplysninger kan bekræftes, retter Pricerunner det prompte.
Kelkoo bør først og fremmest benytte producenternes oplysninger, og skulle der være fejl er det vel rimeligt at disse rettes, så forbrugerne får det bedst mulige grundlag for at gå videre til en forhandler.
No title
kun 3 stjerner da deres gamle site virkede meget bedre end de nye gør
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.