Kellfri AB Opiniões 24

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Man prøver at indhente et tilbud fra Kellfri, men man bliver mødt med arrogance og nedladenhed gennemgående. Tør slet ikke tænke på hvis man har problemer med et af deres produkter, hvor ringe se... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

God gammeldags kunde pleje. Ved e-mail forspørgelse om maskine på lager i Middelfart alternativt på Sjælland for straks afhentning, responderede Martin Bro prompte og undersøg... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Umulig kundeservice

Tør slet ikke tænke på hvis man har problemer med et af deres produkter, hvor ringe servicen så bliver, når de her i salgsprocessen tillader sig at være så ubehøvlede.

Hold jer langt væk!

6 de junho de 2025

Resposta da Kellfri AB

Kære Nikolaj, vi er selvfølgelig kede af at dette er din oplevelse.

Ved gennemgang har du modtaget flere tilbud med større rabatter end der normalt gives. Hvorefter du syntes det "sejler" og at der ikke er styr på tingene. Sådan skal oplevelsen selvfølgelig ikke være, men vores betingelser for de varer du har fået tilbud på er ret klare, og det virker som om det er her at forvirringen er opstået. Du er velkommen til at ringe til os hvis du ønsker videre rådgivning eller tilbud angående vores produkter. Vi står selvfølgelig bag vores produkter.

Kellfri brændekløver

Købte i 2022 en eldrevet brændekløver fra Kellfri. Allerede i 2022 var der problemer med den, som Kellfri afskrev og henviste til manualen for vedligehold - stemplet kørte simpelthen ikke frem ved aktivering, og der er intet i manualen som afhjalp problemet. I 2023 er problemet der stadig, og den eneste måde at få stemplet tilbage på, er at banke med en hammer på den ramme som stempelhovedet kører i. I 2023 er hele maskinen fuldstændigt rusten fra top til tå og halvdelen af klistermærkerne er faldet af - den så bogstavligtalt 10 år gammel ud. Her i 2024 er stort set al maling faldt af, gennemgående rust og pr. dd. er stemplet helt stoppet med at ville køre hverken frem eller tilbage. Den har kløvet måske 90-100 m2 nåletræ sammenlagt, så i hurtige tal har det kostet ca 100 kr pr. m2 - og maskinen er færdig efter 2½ år. Dyre lærepenge. Spar sammen og køb noget ordenligt kvalitet, tænker de bruger de samme monteringer, stempler osv i alle deres maskiner, og det er mildest talt det værste kineser klamp jeg har set længe.

22 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

For ringe kundeservice og lang… leverinstid

Bestilte en en vare start september. Der stod 5-10 hverdages levering inde på hjemmesiden. Jeg skulle bruge varen d 1/10, så tænkte jeg det nok skulle gå.
Der gået over 10 hverdage og intet hørt fra dem. Venter så lige en uge mere og stadig ingen vare kommet og ingenting hørt.
Jeg ringer til dem slut september og får afvide at være er bestillingsvare og først på lager d 3/10. Altså en måned efter jeg har bestilt.
Jeg skulle selv kontakte dem for at få en status på hvor min vare var.
Synes kundeservice er for ringe.
Udover det kan de ikke se hvor min vare er henne i deres system. Deres system er nede når man ringer til dem, og de kan ik finde min ordre nr lige pludselig.

Jeg handler ikke her igen…

1 de outubro de 2024

Dårlig service

Jeg bestilte 4 fangfold til kvæg den 18-8, den 27-8 er der en venlig sjæl der kontakter mig siger de står ved hende, læsset forkert af, kontakter Kellfri, de bliver afhentet den 28-8, den 2-9 har jeg stadig ikke modtaget noget, jeg får heller ikke nogen information fra Kellfri, i hele forløbet er ingen information fra Kellfri, ved ikke hvad der sker med dem

2 de setembro de 2024

Ved e-mail forspørgelse om maskine på…grus og gødningsspreder Kellfri 33-JMATV

God gammeldags kunde pleje.
Ved e-mail forspørgelse om maskine på lager i Middelfart alternativt på Sjælland for straks afhentning, responderede Martin Bro prompte og undersøgte hos sine forhandlere på Sjælland. OG fulgte op med telefon opkald for at tilsikre mail modtaget og set.
Henvist til Minitraktorgården i Næstved der straks gjorde klar.
Efter handel ligeledes opfølgning om tilfredshed med service / maskine.
Sådan en oplevelse glæder rigtigt meget

21 de abril de 2023

Kellfri Skivehøster

Kellfri Skivehøster; Købte en 2,5M skivehøster til min gård for et par år siden, den er elendig. De fuldstøbte remhjul er af en ikke definerbar ”støbemetal blanding”, som revner og smuler. Jeg vil skyde på at metalblandingen er fuld af slagger, frem for stål, altså noget være Kina junk :-(

Køb noget kvalitet, også selv om det er brugt f.eks. Kverneland, kvalitet kan repareres og reservedele koster faktisk ikke så meget :-)

26 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Mangler 4968,75 kr for en returneret…

Mangler 4968,75 kr for en returneret gårdspladsharve!
Jeg bestilte en gårdspladsharve til 4968,75 kr på jeres hjemmeside. Desværre var der problemer med jeres hjemmeside, da jeg bestilte, så ordren gik ikke igennem og jeg fik ingen ordrebekræftelse på mail.
Jeg bestilte derfor igen og det hele gik igennem og modtog med det samme en ordrebekræftelse.
Desværre har jeres system registreret begge bestillinger og der bliver derfor trukket knap 10.000 kr fra min konto og jeg får leveret 2 stk. gårdspladsharver, til trods for, at jeg selv kun har en ordrebekræftelse på den ene harve.
Jeg kontakter fluks kundeservice, der først har lidt svært ved at finde problemet. Til sidst kan de godt se, at systemet har været nede, så der er sket en fejl.
Jeg får udfyldt en formular og de bestiller en fragtmand, som kan hente den ekstra gårdspladsharve. Den blev så hentet 13/9 og i dag 30/9, har jeg endnu ikke set skyggen af mine 4968,75 kr, trods jeg 2 gange efter afhentningen, har kontaktet jer skriftligt, for at høre hvor mine penge bliver af. Sjovt nok stopper al respons efter afhentningen, så hvis ikke jeg har mine penge indenfor meget kort tid, så går jeg videre med sagen.
Heldigvis har jeg alt på skrift og hele mailkorrespondancen, så der er ikke noget i kan løbe fra.

12 de agosto de 2022

Elendig service

Elendig service. Har i over 2 måneder forsøgt at få leveret en reservedel ifm. med en reklamation. Ubrugelig vare/firma da man ikke kan holde stille så længe.

21 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte den 1/6 2022 3 cavallettis ifølge…

Købte den 1/6 2022 3 cavallettis ifølge ordremodtagelsen ville der gå 5-10 hverdagen inden varer kom frem, dette skete ikke, jeg kontaktede Kellfri.dk , fik at vide varerne lå hos post nord, og de kunne ikke bringe pga fejl adresse( der er ikke fejl i adressen på ordren) blev spurgt om ikke jeg selv, lige kunne kontakte post nord. Info( det kan man ikke, de tager ik tlf) desuden er det jo Kellfri der skal sørge for at varerene kommer frem.
Og nu har vi den 1/7 2022 og jeg har ikke hørt fra Kellfri i over en uge, og mine varer er heller ikke afleveret.
Virkelig dårlig service, kan på det kraftigste fraråde at handle med dette firma.

1 de julho de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte en del reservedele til ATV…

Bestilte en del reservedele til ATV Gravearm; delene kom indenfor forventet leveringstid i en del pakker.

Efter det hele var pakket ud; viste det sig at en del manglede.
Kontaktede kundeservice omkring samme; og fik dagen efter en bekræftigelse på at de manglende dele vil blive eftersendt.

27 de maio de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Forsvundet ordre nr.

Lidt sløv betjening da mine penge var forsvundet i deres system uden et ordre nummer.
Jeg er dog blevet lovet at varerne nu skulle være på vej. 🤞🏼

23 de fevereiro de 2021

8 måneder og stadigvæk ikke den sidste vare

Jeg købte nogle vare i marts 2020, men jeg fik først de første vare i sommeren, og nu i januar har jeg stadigvæk ikke fået den sidste genstand. Hver gang har det været mig som skulle kontakte Kellfri og aldrig omvendt.
I sagde at den sidste del af ordren skulle have været komme i oktober, men i har ikke kontaktet mig med ny dato og nu er det Januar.
Det har været en rigtig træls oplevelse.

3 de janeiro de 2021

Transportskade hurtigt klaret

Har købt stållåger som blev leveret hurtigt. Desværre var der transportskade på en af dem. Et enkelt telefonkald og lidt fotodokumentation og problemet blev klaret med en ny låge. Rigtig god behandling. Har handlet med Kellfri flere gange og har altid været tilfreds.

6 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt en Kellfri kombikløver og…

Jeg har købt en Kellfri kombikløver og jeg er skuffet over både service og maskinen. Maskinen er meget uholdbar og der er ikke meget service efter pengene er indkasseret. Den ankom rustet og der manglede flere dele til den, så den ikke kunne bruges og det tog lang tid inden de kom. Inden jeg havde flækket de første 20 rummeter buggede kniven, stellet skilte sig af på midten, saven ville ikke tage gassen og det værste var at de ikke ville tage den tilbage uden at få 20% af prisen+ at jeg selv skulle fragte den til middelfart. Elendig service og elendig maskine. Saven er for svag og sløver processen, selve maskinen er kun brugbar til regulært brænde i størrelsesorden 10-20 cm. i ø, rør den en knast falder maskinen sammen.

25 de setembro de 2019

Resposta da Kellfri AB

Hej Poul. Skal vi holde os til forløbet og se bort fra dit sidste opkald til Peter? Det er rigtigt at der var noget rust på den leverede maskine i første omgang, og derfor blev der lavet et forlig hvor du fik et afslag på maskinen. Senere, og det kan måske passe med efter at have lavet 20 rm træ kontakter du os igen på grund af en revne i maskinen. Du får tilbud om enten at leverer maskinen tilbage eller få en ny maskine. Du tænker over det en måneds tid og vælger så at få leveret en ny maskine. Den leverer vi på en anden adresse hvor du har solgt den til, og du kommer med den defekte maskine. Det er helt ok med os. At du så nu er sur over at du ikke får afslaget fra maskine 1 på maskine 2, som modtager har meddelt han er meget tilfreds med, ligger langt udenfor begrebet "god service".
Vi er kede af at du ikke kunne bruge maskinen, vi mener godt vi kan være forløbet bekendt, og vi glæder os over de mange andre kunder som er glade for produktet. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os hvis der er andet du ønsker en snak om.
Mvh Kellfri, Carsten Vesthammer

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestile en trailer om formiddagen

Bestile en trailer om formiddagen, afbestilte den igen om eftermidddagen både telefonisk og for en sikkerhedsskyld også pr mail, men fik svaret at det kunne jeg ikke da den var afsendt. Dette undrede mig eftersom jeg ikke kunne få et tracking nummer. Derudover ville de heller ikke stoppe transporten, da jeg havde givet dem mit momsnummer. derfor havde jeg ikke 14 dages fortydelsesret. Selvom traileren ikke kan bruges til mit erhverv ville de stadig ikke høre på mig, da jeg dermed er privat kunde. Alligevel ville de ikke stoppe transporteb, som var med Post NOrd fra Sverige. Dette opdagede jeg sel 4 dage senere på Post Nord Hjemmeside. Og fik hermed meddelt PostNord at jeg nægter modtagelsen. Det undrer mig at Carten fra Kellfri Danmark vil tvinge kunder til at købe. Kan kun fraråde at handle med Kellfri.

6 de agosto de 2018

Resposta da Kellfri AB

Hej Henning, jeg er ked af at jeg ikke formår at forklarer på en for dig forståelig måde hvordan transportsystemet fungerer trods at vi har talt i telefon 3-4 gange og du har sendt 3-4 mails. Jeg beklager at du fortryder din bestilling efter vi afviser dit forslag om rabat men vi kører fastpriser mod at vi betaler for leveringen. Trackingsystemet må ikke sammenlignes med hvad der anvendes hvis du køber en pakke tøj på nettet. Levering af denne type produkter, som fylder ca. 3 m3 og vejer 368 kg, kører i et selvstændigt stykgodssystem gennem svenske Postnord og vi har ikke mulighed herfra at standse igangværende transporter. Jeg vil ikke undskylde for at vi lykkes med at sende varer samme dag de er bestilt da det er meget efterspurgt af vores kunder.
Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at ringe til mig igen.

Kellfri
Carsten Vesthammer

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og produkter til fornuftig pris.

Har efterhånden købt en del maskiner/redskaber hos Kellfri og har altid fået en god behandling. Det er tydeligt at salgskontoret i DK er besat med kompetente medarbejdere, der ved hvad de snakker om. Derudover er det værd at nævne, at man får produkter til en meget fornuftig pris.

30 de novembro de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais