Kenjan Hundeartikler Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne dele en meget positiv oplevelse, som jeg netop har haft med Kenjan. Min ca. 11-12 år gamle Kenjan læderline har holdt rigtigt godt, læderet bliver næsten kun bedre med årene, og den brug... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supergod service og uovertrufne produkter. Jeg havde bestilt en vare, som ved modtagelse viste sig at have en defekt. Jeg ringede til Winnie som håndterede det helt perfekt og fragtfrit sendte mig e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestildte en doppelte dressur line, som kom med posten et par dage efter. KenJan har altid været indbegrebet af super høj kvalitets håndarbejde. Har flere liner fra dem, fra da butikken lå i Hjelm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super super service. Jeg bestilte noget forkert ringede og talte med dem. Sendte retur og fik så det rigtige. Begge gange fik jeg mine vare inden for 3 dage. Pakket super godt ind. Endvidere ful... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação
  2. Loja de artigos para animais de estimação

Escrito pela empresa

Hos Kenjan arbejder vi udelukkende med hundeartikler, der er skabt til daglig brug – ikke til pynt. Vores produkter er udviklet med fokus på funktion, slidstyrke og komfort, og vi anvender kun materialer, vi selv kan stå inde for. Det betyder kraftigt læder, solide metaller som messing og stål samt gennemtænkte konstruktioner, der holder til gentagen brug over mange år. Kenjan har rødder i professionelt hundearbejde, hvor udstyr skal fungere hver gang. Erfaring fra tjenestehunde, træning og konkurrence danner grundlaget for vores sortiment. Vi ved, hvad udstyr bliver udsat for i praksis – træk, fugt, snavs og belastning – og vi designer derefter. Det gælder alt fra liner og halsbånd til seler og specialudstyr. Alle produkter er håndlavet eller færdiggjort med stor omhu. Læderet udvælges for sin styrke og evne til at ældes smukt, og metaldelene er valgt for deres holdbarhed og sikkerhed. Mange af vores kunder vælger Kenjan, fordi de ønsker hundeudstyr, der ikke skal udskiftes hele tiden, men som bliver bedre med brug. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og realistiske forventninger. Vores produkter er udviklet til aktive hunde og hundeejere, der stiller krav til deres udstyr – uanset om det bruges til træning, arbejde eller hverdagsbrug. For os handler det ikke om trends, men om løsninger, der fungerer i virkeligheden. Kenjan er for dem, der prioriterer kvalitet, funktion og lang levetid – og som ønsker hundeudstyr, der er lavet med faglighed, erfaring og respekt for hunden.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

77 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gode varer

En forretning der har god service og kvalitet

16 de maio de 2026

Kære Jane

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores varer, service og kvalitet. Netop kombinationen af gode produkter og god kundeservice er noget, vi arbejder målrettet med hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Kenjan er dansk kvalitet

Kenjan er dansk kvalitet. Har været fan af Kenjan i 30 år og har endda udstyr fra Kenjan der er lige så gammelt og stadig i fin form. God service. Og det nye ejerskab, der er blevet meget skarp på LiveTV er et ekstra plus.

12 de maio de 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din mangeårige opbakning til Kenjan.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du stadig har udstyr fra os, som efter 30 år fortsat er i brug. Holdbarhed, funktionalitet og godt håndværk har altid været en vigtig del af vores arbejde, og derfor er det ekstra glædeligt at høre, at det stadig lever op til forventningerne.

Vi er også glade for, at vores nye ejerskab og tilstedeværelse på LiveTV bliver taget godt imod. Vi arbejder hver dag på at føre de værdier videre, som Kenjan er kendt for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din fortsatte tillid gennem alle årene.

Altid super betjening

Altid super betjening. Med smil og latter 💪

5 de maio de 2026

Kære Dorthe

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Det er altid en fornøjelse at hjælpe, og det glæder os meget, at du oplever den gode stemning og service hos os. Smil og godt humør følger heldigvis ofte med, når man arbejder med mennesker og hunde, som man brænder for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg bestilte en vare

Jeg bestilte en vare, som kom lynhurtigt. Desværre var min forventning ikke helt i overensstemmelse med varen, men returnering gik ligeså glat som modtagelsen af varen.

6 de maio de 2026

Kære Vivian

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Selvom varen ikke helt levede op til dine forventninger, glæder det os, at både leveringen og returneringen forløb hurtigt og problemfrit. Vi ved, at det kan være svært at vurdere et produkt fuldt ud, før man står med det i hånden, og derfor gør vi vores bedste for at sikre en nem og smidig returproces.

Tak fordi du handlede hos os, og fordi du tog dig tid til at give os din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

When I finally realized that I…

When I finally realized that I actually needed to download an app to get my package there was no problem =)
The leash? Best quality and a sight for the eye as always coming from you.

1 de maio de 2026

Dear Susanne,

Thank you so much for your wonderful review and kind words.

We're delighted to hear that everything worked out with the delivery and that your package arrived without any issues. Even more importantly, we're pleased to know that you're happy with the leash. We take great pride in quality craftsmanship and durable materials, so it's always rewarding to hear when our products meet expectations.

Thank you for your continued trust in us and for taking the time to share your experience.

Have a wonderful day.

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Super serviceminded betjening og mit…

Super serviceminded betjening og mit indtryk var at det er en meget professionel vejledning der leveres.

7 de maio de 2026
Opinião espontânea

Kære Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en professionel og serviceminded vejledning. Vi lægger stor vægt på at hjælpe hver enkelt kunde med at finde det rette udstyr til deres hund, så det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – det sætter vi stor pris på.

Kvalitetsting til hunde

Kvalitetsting til hunde. 100% ærlige og velordnende forhold i top. Hurtig levering og kan varmt anbefales ++++++

3 de maio de 2026

Resposta da Kenjan Hundeartikler

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Vi gør os umage for at tilbyde produkter, der holder til aktivt hundeliv, og samtidig sikre en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Top kvalitet!!!

Top kvalitet!!!
Tak for super lækre produkter, og et smukt håndværk ❤️

7 de agosto de 2025

Hej Kirsten

Hvor er jeg glad for at høre at du synes om produkterne. Tak for stjernerne.

Hav en fantastisk dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynhurtig levering efter bestilling på…

Lynhurtig levering efter bestilling på webshop. Og varen (2 stk. hundetegn) var perfekt graveret.

29 de abril de 2026

Hej A

Tusind tak for de dejlige ord. De bliver givet videre til rette vedkommende :-).

Hav den bedste dag.

Mycket nöjd

Snabb leverans. Mycket bra produkt,

14 de abril de 2026

Hej Nina

Dejligt at du bestiller fra Sverige også. Tusind tak for de fine stjerner og søde ord.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har stadig ikke fået mine vare……

Oplyste at vare ville blive sendt senere, først i denne uge.
Søndag stadig ikke modtaget nogen varen.

14 de abril de 2026

Hej Susie

Tak for snakken i går og dejligt at vi fik styr på hvordan vi fik det til at hænge sammen så du kunne få alle dine vare samlet.

Dejligt med løsningsorienterede kunder :-)

Hav en dejlig dag og et dejligt skue i næste uge.

12 de abril de 2026

Hej Birgitte

Tak for alle stjernerne og de søde ord. Det betyder virkelig meget for mig.

God behandling ved tlf

God behandling ved tlf. henvendelse

9 de abril de 2026

Hej Jette

Tusind tak for de fine ord og mange stjerner. Forsøger hver dag at gøre mit bedste med at vejlede jer og hjælpe jer.

Hej Susanne

Tusind tak for at du brugte tiden på at svare her og give de flotte stjerne.
Det betyder alt for mig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode tilbud og fin service.

Gode tilbud og fin service.

2 de abril de 2026

Hej Heidi

Håber på 5 stjerner næste gang :-)

Tak for de fine ord. De varmer.

Alt fint

Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig ekspedering - alt fint

31 de março de 2026

Hej Camilla

Tusind tak for de mange stjerner og de fine ord.

God vejledning

Købte foder på hjemmesiden og valgte afhentning i butik...Winnie kontaktede mig og vi aftalte hvornår jeg kunne hente...Da jeg hentede foderet fik jeg god vejledning om foderet, da det var første gang jeg prøvede det på mine hunde

17 de fevereiro de 2026

Hej Rikke

Tak for de flotte ord og det er altid hyggeligt når i kommer i butikken.

Winnie Krogsdal Perto

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais