Informações de contacto
Ny Næstvedvej 1-3a, 4683, Rønnede, Dinamarca
- kennsbiler@outlook.dk
- www.kennsbiler.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Perfect
Simply perfect. Boat is perfect, super easy communication and flawless delivery to Germany. Thank you ⭐⭐⭐⭐⭐
Salg af båd…
Vi havde sat vores båd i kommission hos Kenns biler og både, vi havde kontakt med Christoffer. Det blev et fantastisk godt forløb. Christoffer overholdt alle aftaler, han var god til at vejlede både køber og sælger. Da båden blev solgt gik der få timer til pengene stod på vores konto. De varmeste anbefalinger gives herfra.
Fantastisk service og godt udvalg af…
Fantastisk service og godt udvalg af både og tilbehør.
Gav en god gennemgang af båden ved overdragelse.
Kommer helt sikkert igen
My teenage daughter has been attending
My teenage daughter has been attending the swimming sessions at kenns asc for the past few months, and I am thrilled with her progress. The coaches are knowledgeable and supportive, and she has made significant improvements in her technique and speed. Additionally, she has formed strong bonds with her fellow swimmers, and I appreciate the positive and inclusive atmosphere at the club.
Købt motorbåd
Købt motorbåd. Ganske vidst i kommission, men ejers adresse sammenfaldende med firma. Råd i agterspejl. Vandindtrængning. Tæt på at synke. Vil ikke anbefale at man køber båd her.
Ærlighed og tryghed
At købe båd hos Kenns Biler og Både er helt fantastisk. Nærvær, tillid, ærlighed, tryghed, service i verdensklasse og Christoffer som rådgiver én fremfor bare at sælge. Jeg anbefaler Kenns Både i største perspektiv.
Tak til Christoffer for at skabe tillid, tryghed og service i verdensklasse.
Overvejer du at købe båd - så tag til Rønnede og Kenns biler og både !
Rigtig god oplevelse.
Ualmindelig fantastisk oplevelse at handle med en sælger som ( Christoffer ) kan helt sikkert anbefales.
Super kompetent personale om mega…
Super kompetent personale om mega flinke. Har købt en Yamaha motor til båden og de hele spiller bare. Har fået lavet de første 2 service hos dem, og det er god behandling og fair priser.
Kommer helt sikkert igen
Fantastisk vejledning og sælger,
Fantastisk vejledning og sælger,
kan absolut anbefales…
De fokuser mere på hvad kundens behov er frem for at tjene hurtig penge… virkelig hjælpsomme sælgere..
Endnu engang tak for vejledningen og handlen Christoffer…
God kvalificeret vejledning til køb af…
God kvalificeret vejledning til køb af påhængsmotor. Super service og hurtig levering…
svarer ikke på folks henvendelser på…
svarer ikke på folks henvendelser på hverken mail el chat, lover og kontakte en men intet sker
Hurtig og reel betjening.
Hurtig og reel betjening.
De hjalp mig med en påhængsmotor, der ikke kølede, og som alligevel også skulle til service. De fandt tid til den, inden de skulle på ferie - så jeg kunne komme på vandet. Tak gutter.
så dårlig service de svare ikke engang…
så dårlig service de svare ikke engang på kundeservice
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.