Voor het uitzoeken van een keuken voor ons nieuwe huis zijn we heel goed geholpen door Tessa. Er zijn zoveel keuzes te maken, maar zij heeft ons daar op een fijne manier doorheen geloodst, mede doo... Ver mais
Wat zijn wij ontzettend fijn geholpen door Michael Willems! Vanaf het eerste gesprek hadden we meteen een goed gevoel. Michael nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar al onze wensen en wi... Ver mais
Adviseurs Stella was deskundig,vriendelijk en niet dwingend om iets te verkopen.Ze dacht goed mee,kortom dik tevreden!
Vervolg op eerder review: er zijn 4 nieuwe kastdeuren geleverd, na onderzoek bleek het geen water schade en heeft onze rechtsbijstandsverzekering ons schadeloos gesteld. Hopend dat onze verzekering... Ver mais
Een designkeuken die helemaal bij je lifestyle past. Bij Keukenmaxx leggen we de verbinding tussen jouw lifestyle en jouw keuken. Tussen fashion en design. Tussen trendy en tijdloos.
Vanuit de hele wereld zoeken onze designers de mooiste trends om jou te inspireren. Een echte designkeuken ontdek je pas als je hem ziet, voelt en probeert. Ontdek de innovaties en bijzondere materialen van onze prachtige merken SieMatic, XXLine, Maxxclusive en i-luminate.
Onze showrooms
Onze keukendesigners verrassen je graag met een persoonlijk en uniek ontwerp. Kom langs in een van onze showrooms in Hoofddorp, Barendrecht, Etten-Leur of Reeuwijk.
Keukenmaxx - your life, your style, your kitchen
Kruisweg 655-657, 2132 NC, Hoofddorp, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Meteen bij binnenkomst voelde wij ons welkom en al snel kwamen wij aan tafel bij Max en dit voelde meteen goed, we kregen alle ruimte en Max dacht in alles mee, wij hebben vandaag getekend en kunnen niet wachten tot de keuken staat 😊 keukenmaxx en vooral Max tot zover ontzettend bedankt 👍🏻😊

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Door lange aanloop tussen ontwerp en uitvoering van de keuken moest een correctie in het plan worden doorgevoerd. Helaas werden alle consequenties niet overzien, waardoor in de definitieve uitvoering een paar onopgemerkte tekortkomingen voorkwamen. Vijf jaar later werden die door een derde opgemerkt. De melding van die foutjes aan Keukenmaxx leidde direct tot het inplannen en vervolgens uitvoeren van de kleine aanpassingen.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Wat een fijne ervaring! De verkoper dacht goed met ons mee, nam alle tijd en legde alles duidelijk uit. Wij hebben met veel vertrouwen onze keuken gekocht en raden KeukenMaxx zeker aan!

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Een prachtige keuken geleverd, een Issue met de inbouw koelkast geweldig opgelost door een nieuwe koelkast te leveren door de verkoper en de keuken is geïnstalleerd door heel vriendelijke monteurs met gedegen vakkennis.
Het team heeft uitstekend werk gedaan!
Superblij met de keuken en de service!!!
Thx mannen.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Ik heb goede ervaring met de service van keukenmaxx aangezien ze keurig de afspraken nakomen.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Great company before you pay in full. Awful company once they have your money.
40K kitchen and 3K installation. Looks nice but functionally incomplete.
They things they acknowledged will be fixed in… 2 months! I get the damaged panels need to be ordered from the factory, everything else could be fixed right now but we have to wait. 3 cupboards can’t be used because the push mechanism was missing at installation, so they just sit empty.
Then the washing machine connection started leaking. They blame the one piece that was not installed by them and refused to even inspect in person.
I replaced the tap myself and stopped the leak. But the root cause is still there.
Closing the cold water tap in the quooker crates water pressure that vibrates though the pipes. Quooker Custer service said “contact the installer “ but keukenmaxx does not even reply.
They refuse to offer any service, or even send someone to have a look.
Their installation was fast but poorly done. Every panel they cut filled the cabinets with sawdust, they installed the kitchen on top without cleaning up. That dust will forever live under the oven. Only for the refrigerator I managed to vacuum myself so it’s not installed already dirty.
Their installation insisted the washing machine would not fit and raised the countertop by 1 cm. There a 1 cm gap between the handle and top of the washing machine so completely unnecessary change that affects the ergonomics considerably.
Their sales team is super friendly and professional. Everyone after is the opposite.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Goede service, zowel bij de aankoop, plaatsing en afronding ervan.
Er was een probleem met een ZZPer die de opdracht niet wilde doen ivm gietvloer. Deze is ook niet begonnen en achteraf ook erg blij mee als je alleen maar kan denken in problemen en niet in oplossingen wens ik je veel succes maar niet bij mij. Gelukkig werd er door de klantenservice goed mee gedacht, er werd snel gehandeld door de planning en klantenservice zodat er de dag erna 2 toppers de keuken zeer professioneel kwamen plaatsen.
Kortom zeer tevreden met het resultaat.
Bedankt hiervoor.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Het is een prachtige keuken geworden met heel veel opberg en bladruimte zoals we van tevoren bedacht hadden. Goed advies gekregen bij verkoop in showroom Hoofddorp. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
De monteur belde ruim van tevoren dat hij eraan kwam. Kundige en snelle reparatie met goede toelichting. Beleefde en prettige monteur.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Van voortraject tot levering is er goed gecommuniceerd, was er geen moeite te veel en de monteurs van de keuken hebben het waanzinnig goed en secuur afgeleverd. De communicatie rondom levering, tijdens montage en na aflevering was ronduit een voorbeeld voor anderen. Ik ben echt impressed tot nu toe. Dit is een keuken uit het hogere segment dus dat heeft ongetwijfeld invloed, maar nogmaals: we zijn erg tevreden over Keukenmaxx. Wij hadden de tip van vrienden gekregen die erg tevreden waren over hun keuken en de verwachting is 100% waargemaakt.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Op een prettige manier te woord gestaan in de showroom. Duidelijke communicatie. Gewoon tevreden.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Prachtige keuken gekocht bij Keukenmaxx Reeuwijk. Heel fijn sfeertje en goed geadviseerd. Niks is teveel voor ze...

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Goede ervaring! Professionele en vriendelijke keukenspecialisten die voor een geweldig eindresultaat zorgen.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Alles wat we gevraagd hebben vanaf de plaatsing tot aan de na service van het stellen van de deurtjes Chapeau

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Service van keukenmax is goed, 1 opmerking ik moest 95 euro betalen voor een randje 5 x 50 cm van de zelfde materiaal dan keukenblad dat is aardig bedrag

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Service en klantencontact is waardeloos en omslachtig. Personeel in Barendrecht maakt je uit voor leugenaar en knalt heel sportief de hoorn erop. Wat een mentaliteit. Er wordt niks fatsoenlijk opgelost en het gaat ze alleen om verkopen. Koop er geen keuken!!!

Resposta da Keukenmaxx Keukens
De levering en het monteren verliepen volgens schema en op tijd. Vriendelijke medewerkers die hun vak verstaan.

Resposta da Keukenmaxx Keukens
Vanaf het moment met van de keuken samenstellen tot aan het monteren is alles super verlopen. Keurig netjes geholpen meegedacht en de montagemonteur was ook zeker top. Wij zijn meer dan dik tevreden.