Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,9

Mau

TrustScore: 2 em 5

590 opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Dålig kundtjänst

Jag köpte en parfym från Kicks, men den saknade plastförsegling och kartongen var dessutom skadad vid leverans. Det verkade som att produkten redan var påverkad innan jag fick den.

Jag kontaktade kundtjänst och skickade bilder på själva parfymförpackningen. Tyvärr hade jag inte kvar ytterförpackningen från posten, eftersom jag inte visste att det skulle behövas.

Jag fick som svar att produkten enligt deras rutiner skickades förseglad, och därför kunde de inte godkänna retur eller reklamation. Jag erbjöd mig till och med att skicka tillbaka varan på egen bekostnad, men fick ändå ingen hjälp.

Oavsett vad orsaken är, upplever jag att jag som kund hamnade i en situation där jag inte fick någon lösning, trots att produkten inte var i förväntat skick vid leverans.

Detta var en negativ upplevelse för mig, och tyvärr gör det att jag tvekar att handla här igen.

8 de abril de 2026

Äckligt beteende

Idag var jag på Kicks outlet i Olivi Erikslund och där fanns två säljare, och en av dem var väldigt oförskämd mot oss. När jag testade parfymer frågade jag den andra säljaren om jag kunde få 20% rabatt om jag var medlem i Kicks, så hon svarade "ja". Efter det var det nästan dags för butiken att stänga. När jag tog med mig två parfymer till disken sa den oförskämda säljaren att den inte var på rabatt, utan bara online, så jag tog uppenbarligen inte parfymen. Hon var väldigt oförskämd och sa så många onödiga saker till mig även när jag gick från butiken. Det var väldigt respektlöst och jag förstår att det var stängningsdags och att de hade bråttom, men det rättfärdigar inte hennes beteende. Det var inte okej att kunderna uppförde sig dåligt.

9 de abril de 2026

kicks i nordstan - Bästa personalen Feri

Var på kicks i nordstan. Fick hjälp av en så duktig och trevlig personal som hette Feri. Hon var så service minded och hittade den perfekta varan för mig, och visade hur jag skulle använda den på bästa sätt. Hade gått tillbaka till butiken ändast pga av henne!!

2 de abril de 2026

Hej Hanna,

Tack för din feedback.

Vad roligt att höra att du haft en positiv upplevelse av vår personal och servicen dom erbjudit på plats i en av våra butiker.

Vi uppskattar att du tagit dig tid till att skriva in till oss och vi kommer även att föra det vidare till berörd butik så dom får ta del av dina fina feedback.

Dålig kundservice!!

Jag beställde en foundation från Kicks, Clarins Double serum foundation. På hemsidan stod det inget om att den skulle vara mörk och när jag använde deras filter för att se om den skulle passa så såg det bra ut på mig. Jag tänkte att man inte helt kan lita filter men att det skulle vara så långt från verkligheten kunde jag inte tro. Jag får ingen kompensation från Kicks då de inte har nöjd kund garanti. Missnöjd kund garanti? Ja!

7 de março de 2026

Hej Anna,

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att du har haft en negativ upplevelse av ett av våra AI-verktyg samt i kontakt med vår Kundservice i samband med ditt köp.

Vi jobbar flitigt på att dessa verktyg ska fungera så bra som möjligt men att det tyvärr inte kan ge en fullständig garanti om en produkt och hur den kan passa dig men att den kan vara bra att använda för att testa sig fram. I slutändan väljer man själv den produkt/nyans man önskar att köpa ifrån oss därefter men att vi alltid i första hand hänvisar till våra butiker om man är osäker speciellt när det kommer till nyanser för att känna att man verkligen får det man önskar sig och där man har möjlighet att testa dom fysiskt på plats.

Vi tackar för att du tog dig tid att skriva in till oss med din feedback, det ger oss möjligheten att se över hur vi kan förbättra vår service framåt.

Frekke ansatte

Var på tur til å gå gjennom Kicks Trondheim Torg da jeg ble stoppet av en ansatt som fortalte meg at de hadde hatt tyveri den dagen fra noen som hadde på samme klær som meg (dongeri skjorte). Derfor måtte hun stoppe meg i tilfelle jeg var gjerningsmannen. Veldig ubehagelig opplevelse da jeg aldri har stjålet noe som helst, ikke som barn en gang. Jeg mener du skal være rimelig sikker på at det er rett person før du stopper noen å sier slikt. Hva i all verden har de disse Securitas ansatte for da egentlig? Er ikke dette deres jobb? Tror de virkelig at tyven kom tilbake med samme antrekk rett etter tyveriet? Jeg har også tidligere hatt flere mindre hyggelige opplevelser fra ansatte i Kicks. Flere negative enn positive for å si det sånn, men dette var dråpen. Etter denne hendelsen har jeg fått veldig lite lyst til å besøke Kicks. Er det rart folk foretrekker å handle på nett når man blir møtt på denne måten? Forsøkte Fredrik & Louisa etter dette, men der er de ikke mye bedre dessverre.

8 de agosto de 2025

Hei Ludicolo,

Takk for din feedback. Vi beklager på det sterkeste hendelsen som skjedde i en av våre butikker og behandlingen du fikk av våre ansatte. Vi tar hendelsen alvorlig og vil gjennomgå den sammen med den aktuelle butikken for å sikre at noe lignende ikke skjer igjen i fremtiden, og at alle våre kunder får best mulig service.

Hilsen,

Classificada 1 em 5 estrelas

RIKTIG HEMSK PERSONAL på Kicks…

RIKTIG HEMSK PERSONAL på Kicks FÄLTÖVERSTEN! Två unga tjejer på kicks Fältöversten som attackerar mig och min dotter för andra gången , bråkar och argumenterar tillbaka efter att ha sålt en felaktig vara som de påstått ska vara rätt och sedan skyller på mig då jag ska reklamera att JAG gjort fel som inte kollat varan, att det är mitt ansvar som kund , och inte deras som plockar fram en parfym och påstår att en helt annan doft är EDTn till samma parfym, och bekräftar att hon är helt hundra säker, men som sen visar sig vara fel helt fel.

De bråkar uppför sig högst opproffesionellt och skyller på mig , att jag borde ha bättre koll och kommenterar mig för att jag blir upprörd på hur de agerar ?
De lyssnar inte och är oerhört agressiva , omogna, ingen uns av professionalitet. De båda verkar helt sakna insikt att de faktiskt jobbar inom ett service yrke samt är anställda och ansiktet ut för KiCKS . Och när man kontaktar Kicks verkar de inte ta ansvar direkt över det inträffade , ingen kontakt med ngn chef eller återkoppling . Då jag frågar kundservice vad deras butikschef heter svarar hon att hon inte vet vem det är ???

HELT sjukt! Man blir mörkrädd att de kommer undan. Jag kommer ALDRIG handla från kicks igen'!! De förstörde min och min lilla dotters dag. Hon grät och fick så ont i magen hela dagen. Då tråkigt och läskigt.

Som svar till ER kicks kundtjänst , jag har all rätt att beskriva min upplevelse av er personal som var brutal mot mig och mitt barn.
Jag har inte namngett någon, såsom ni skrivit i ert svar. Heller inget utseende har beskrivits innan, annat än att det var två mörkhåriga tjejer, kunde lika gärna varit ljushåriga.
Det är direkt ingen beskrivning av ens ansiktsdrag eller utseende på så vis .

Fokusera på att se till att det blir tryggt i era butiker med personal som har rätt kompetens och personlighet istället för att "klappa " era kunder på huvudet här med svar såsom - "så beklagligt" eller tillrättavisanden av hur vi som kund och konsumenter beskriver våra upplevelser. Ganska fräckt.

21 de março de 2026

Hej Giuliy,

Vad tråkigt att höra att du haft en negativ upplevelse i en av våra butiker.

Vi tar gärna emot feedback efter besök man har haft hos oss eller hur man kan önska förbättring i vår service, men att vi ser det som väldigt viktigt att man inte beskriver vår personal i utseende eller namnger någon i en negativ kommentar. Detta är för att vi inte ser det som väsentligt när man väljer att ge feedback till oss och för att vår personal också har rätt till att känna sig trygga på sin arbetsplats.

Vi tar emot av din övriga feedback över hur du upplevt bemötandet på plats i berörd butik och ser självklart vidare på detta och hur vi kan förbättra vår service framåt, men att vi ber om att vänligen beskriva vår personal varsamt i kommentarer i fortsättningen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Otrevlig personal

Otrevlig personal, man frågar om hjälp men de vill inte hjälpa. De prioriterar inte kunderna och är allmänt otrevliga på kunder

13 de março de 2026

Hej Moa,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du blivit bemött negativt i en av våra butiker och att du inte fått den hjälp du önskat. Det är självklart inte så ett besök hos oss ska se ut.

Vi är tacksamma över att du tog dig tid till att skriva in till oss så att vi har chans att förbättra vår service i alla våra butiker.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundtjänst något av det mest otrevliga…

Kundtjänst något av det mest otrevliga jag någonsin träffat på.

7 de março de 2026

Hej Max,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse av vår Kundservice och över bemötandet du fått i kontakt med dom. Det är självklart inte så det ska se ut när man är i möte med vår personal och vi kommer att se vidare på detta med berörd avdelning.

Classificada 1 em 5 estrelas

3 dygn har gått sedan beställningen och…

3 dygn har gått sedan beställningen och fortfarande har paketet inte lämnats ut till transportföretaget. Ändå lovar de snabba leveranser. Detta va sista gången jag köper via dem.

5 de março de 2026

Hej Peter,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse av ett köp du har gjort hos oss och våra leveranstider. Våra leveranstider som uppges i kassan gäller med speditören och startar då efter det att en order lämnar vårt lager, sedan ska vi i vanliga fall skicka ut paket ifrån vårt lager inom 24 timmar, men kan vid högre tryck öka till 1-3 dagar.

Återigen, vi beklagar att detta har skett för dig och att det blivit en fördröjning i packeteringen av din order hos oss och vi tar emot din feedback angående detta och tar det vidare till berörda avdelningar för att se hur vi kan förbättra servicen i detta framåt.

Tom parfymflaska

Får en tom parfymflaska levererad och blir av kundtjänst hänvisad till butik för reklamation. Butiken kontaktar kundtjänst som misstror mig. Personalen i butiken är jättetrevliga men det är inte trevligt alls att att stå där utskämd som lögnare. Jag ser svaren på recensionerna som KICKS ger att det inte går att reklamera utan det är bara en trevlig fasad utåt.
Bytt butik nu och sprider vad som hänt vidare bland vänner.

25 de fevereiro de 2026

Hej Marlene,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har haft en negativ köpupplevelse hos oss och i kontakt med vår personal i samband med detta både i butik och via vår Kundservice.

Det är självklart inte så vi önskar att det ska se ut när man handlar hos oss och vi kommer att se över händelsen med berörda avdelningar för att se till att liknande situationer inte sker igen och att alla våra kunder får en sån fin service som möjligt.

Du är välkommen att kontakta vår Kundservice på nytt om du fortsatt inte fått hjälp i ditt ärende så dom kan titta på detta igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som vanligt fantastisk bra bemötande på…

Som vanligt fantastisk bra bemötande på Kicks i Luleå. Alltid lika hjälpsamma och proffsiga. Sen får man alltid en massa tips och råd för hur man skall lägga den finaste makeup. Ni är bäst !!

25 de fevereiro de 2026

Hej Carolin,

Classificada 5 em 5 estrelas

Så nöjd med makeup tack bästa Sandra.

23 de fevereiro de 2026

Hej Emma,

Tack för din feedback. Vi blir så glada av att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss.

Vi kommer att föra din feedback vidare till berörd butik så dom får ta del av den och vi tackar för att du tog dig tid att skriva in till oss.

Discrimination

Fredag 20.2.26 / PM. Gick jag in på Kicks i port 73 med min mamma och 2 syskon. Så fort vi gick i butiken, tjejen i kassa verkade vara obekväm med oss och vi är ganska säker hon tryckte på panik knappen eller sån signal de skicka för att kalla på vakten när de misstänker snatteri. Vi märke det direkt och vi blev jätte obekväma då både tjejer som jobbade där gick runt där vi gick och spanade in oss, de frågade inte ens om vi behövde hjälp med shopping eller ens hälsade på oss och 2 minuter efter kom vakten in också och låtsades som om han också kolla på produkter, men i verkligheten, han spanade in oss. Vi gick ut efter vakten kom in då det blev så obvious både tjejen och vakten spana in om vi ska snatta… väldigt tråkigt när man blir diskriminerad på det här sättet!!!

20 de fevereiro de 2026

Hej Tess,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att ni har haft en negativ upplevelse hos oss och över hur ni har blivit bemötta av vår personal på plats i butiken. Det är självklart inte så det ska se ut när man besöker oss.

Vi ser allvarligt på händelsen och kommer att se vidare på det som inträffat med berörd butik för att se till att alla våra kunder får en sån fin service som möjligt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig personal, fräscha butiker och snabb leverans

Kicks är en av mina favorit butiker, stort utbud och de är duktiga på att ta in nyheter. Enkelt att handla online men också i butik. Jag uppskattar deras poängsystem och personliga bonusar. Saknar dock tiden när man handlade online och när man kom upp i en viss summa hamnade man i en outlet butik. Det är också snabb leverans online och jag uppskattar att man enkelt kan boka till sin lokala butik. I butiken är det nästan alltid trevlig personal som mer än gärna hjälper till och hittar det bästa för dig. Det som gör att jag inte sätter fem stjärnor är att mina två lokala butiker är små och trånga.

15 de fevereiro de 2026

Hej Thea,

Tack för din feedback. Vi blir så glada av att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du är nöjd över den service vi erbjuder både online och i våra butiker.

Sen är det självklart tråkigt att höra att du upplever just dina närmaste KICKS butiker som lite mindre/trängre och det är en feedback vi tar vidare till rätt avdelning, som får se över om/hur detta kan förbättras framåt.

Tack för att du tog dig tid att skriva in till oss, vi uppskattar det verkligen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Älskar kicks bästa butiken..

Snälla jag kommer alltid till er kan ni få nya märke produkt som mario alla älskar deras bronzer snälla kan ni få hit till kicks

8 de fevereiro de 2026

Hej Elisa,

Tack för din feedback. Vi blir så glada av att du ger oss fina betyg, och vi uppskattar att våra kunder ger önskemål om nya produkter/varumärken man vill se på KICKS för att vi ska få möjlighet att plocka in nyheter till vårt sortiment framöver.

Vi får in mycket nyheter till vårt sortiment på KICKS under ett år, och ser det inte som en omöjlighet att just ditt önskemål kan komma att dyka upp i framtiden. Vi skickar vidare din förfrågan om detta till rätt avdelning och vi håller tummarna att just ditt önskemål ska gå igenom.

TRUFFA!!!

Ordine effettuato il 05 gennaio .. numero 22337 .. seguito il tracking .. Segna CONSEGNATO.. pacco MAI ARRIVATO.. scritte 3 mail .. nessuna risposta
TRUFFA!!
ATTENDO INFO

5 de fevereiro de 2026

Hi Rossana,

Thank you for your feedback. We are so sorry to hear that you haven't received your package and are waiting for an answer from our customer service.

If they still haven't answer you through email we recommend you to check if you have sent in an errand directly to customer service or an information-email where our campaigns and delivery information comes from, if it is through the information-email that won't reach our customer service and they won't be able to see your errand and help you.

You are also always welcome to contact them over phone for a faster process of your errand and to get help directly.

Best Regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjälpsam och trevlig…

Fantastisk hjälpsam och trevlig medarbetaren Elin på kundservice.

3 de fevereiro de 2026

Hej Rani,

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du har haft en positiv upplevelse i kontakt med vår Kundservice.

Vi tackar för att du tog dig tid att skriva in till oss med denna fina feedback, det uppskattas verkligen och vi kommer att ta det vidare till berörd avdelning och personal så dom också får ta del av detta.

Classificada 1 em 5 estrelas

Först betalat fel pris i butik och nu…

Först betalat fel pris i butik och nu väntat hela veckan på återkoppling från kundtjänst men knäpptyst ännu!?
Hade jag skött mina kunder så hade jag varken haft jobb eller kunder kvar.
Värdelöst

30 de janeiro de 2026

Hej Stefan,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse hos oss och att det blivit fel pris för ett köp gjort i butik.

Om det blivit ett fel i en av våra butiker så rekommenderar vi dig att kontakta den butiken direkt då vår Kundservice inte har möjlighet att lösa butiksärenden ifrån sig, det då dom inte har tillgång till deras system, men att butiken självklart hjälper dig vidare i det som inträffat.

Om du inte fått svar ifrån vår Kundservice ännu via mejl så misstänker vi att du har besvarat en info-mejl där utskick kommer ifrån, detta når inte vår Kundservice utan man måste kontakta dom direkt efter information som finns på vår hemsida. Du är också alltid välkommen att ringa Kundservice direkt för att få en mer omgående hantering.

Classificada 1 em 5 estrelas

Min beställning avbröts två dagar efter…

Min beställning avbröts två dagar efter beställningen! Om jag hade vetat att denna produkt inte fanns i lager så hade jag beställt en annan doft från samma serie.Produkten var tänkt som en present och jag förlorade en mycket bra rabatt på den och ! Jag har varit kund hos KICKS boutique i flera år, där jag också hade en mycket dålig upplevelse, och även online! UNDVIK DENNA SÄLJARE OM ALLS MÖJLIGT, de är extremt felaktiga!!!

27 de janeiro de 2026

Hej Gogana,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse hos oss och över ett ett köp du gjort som cancellerats.

När man gör ett köp hos oss så läggs den först in som en orderförfrågan och är inte ett garanterat köp innan dess att du mottar ett leveransbesked om att ordern är klar hos oss, det är då avtalet mellan oss som företag och kund startar.
Innan dess kan en produkt/order cancelleras från ett köp om det är så att det man beställt inte finns kvar fysiskt att packa.

Vi beklagar självklart att detta har skett för dig i ditt köp och vi kommer att se vidare på händelsen med berörda avdelningar samt vår hemsida för att minska risk att detta ska ske igen i framtiden.

Servicen är toppen!

Alltid nöjd!
Online o butik Nordstan, får alltid hjälp o goda råd.

25 de janeiro de 2026

Hej Benny,

Tack för din feedback.

Vad roligt att höra att du haft en positiv upplevelse av vår personal och servicen dom erbjudit på plats i en av våra butiker, och även online.

Vi uppskattar att du tagit dig tid till att skriva in till oss och vi kommer även att föra det vidare till berörda avdelningar så dom får ta del av dina fina feedback.

KICKS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.