Var inde og spise fredag 21/11 og vi var 4 spisende. Sad ved et rundt bord hvor tallerkener for hele bordet blev taget ud fra samme sted for alle 4 personer (dvs det blev rakt ind over bordet) og dis... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
København / Nørrebro: Fuldkommen fantastisk oplevelse... Vi følte os som de eneste kunder - fantastisk service fra Benjamin og hans crew. Maden... WOW! Selvom vi fik af vide senere på aftenen at de va... Ver mais
Fuldstændig fantastisk oplevelse! Fænomenal mad med masser af smag og leg med sanser. Følelsen af at være tilbage i Thailand er 100% hjemme. Kan kun give de varmeste anbefalinger til Kiin Kiin.... Ver mais
8000 Århus C Forret og hovedret var perfekt, men.så stopper det også her. Efter at havde siddet og ventet over 1 time, samt rykket for desserten, 1 kugle kokosis. Betalte vi regningen og gik. B... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Guldbergsgade 21, 2200, København N
- www.kiin.dk
Skulle hente Take away og kom lidt før…
Skulle hente Take away og kom lidt før min mad skulle være klar. Da jeg kommer ned kan de ikke finde navnet og spørger om bevis på at jeg rent faktisk har bestilt mad ved dem. Da jeg får kvitteringen tilsendt siger de at den først er klar 20 minutter senere, fordi de først er gået ind nu. Da jeg siger at det er en fejl i deres system siger de at den først Er kommet nu fordi jeg lige har været udenfor og bestille den. Jeg spørger hvordan jeg kan bestille til afhentning 18.40 kl 18.42, det har de ingen svar på. Jeg Beder dem om at annullere ordren og det kan de godt, men jeg skal selv henvende mig til deres hovedkontor for at få pengene igen. Det tager mig 15 min ventetid på at få han til at skrive en mail om at pengene bliver sendt retur, men jeg skal stadig selv kontakte hovedkontoret for at være sikker. Arrogant service og dårlig dårlig kunebehandling.
Fik leveret en parodi af en Pad Thai…
Fik leveret en parodi af en Pad Thai her til aften fra Kiin Kiin to go Østerbro. Det var blot en stor bunke nudler med lidt rejer, et par ringe rødløg og peanuts.
Har flere gange fået denne ret hos Kiin Kiin både i Valby og Hellerup og disse 2 steder severer en helt autentisk og lækker Pad Thai i modsætning til Kiin Kiin To Go Østerbro, som absolut ikke var pengene værd.
Den biks burde lukke øjeblikkeligt, den giver Kiin Kiin et dårligt ry. Holder mig langt væk fra Kiin Kiin fremover hvis man alligevel ikke kan regne med den samme kvalitet i alle restauranter.
Spild af penge. Man får en langt billigere og bedre Pad Thai hos Jais Madhus som er drevet af en thailænder.
Har i øvrigt fået bedre Pad Thai i et gadekøkken i Thailand til 20 kr.
Og Wolt som leverede maden har ikke noget problem med at levere mad fra skodrestauranter som Kiin Kiin.... pinligt wolt.
Er SÅ vred over at have betalt 125 kr. for en bunke nudler ØV.
Hold jer væk!
Virkelig virkelig skuffet!
Ville ønske jeg kunne give 0 stjerne ! Vi bestilte 2 beefsalat med ekstra grønt og en satekylling ! Kødet var alt for tørt (som gummi) dårlig kvalitet, alt for lidt dressing (fishsauce er altså meget billigt) , der var alt for lidt kød 6-7 små stykker! Kun risen var nogenlunde ok. Vi betalt 340 kr i alt for 2 personer og ingen af os blev mætte! Vi kommer aldrig igen!
Skam jer 🤬
Havde man kunne give 0 stjerner
Havde man kunne give 0 stjerner, var det blevet fortrukket..
Min kæreste bestilte mad fra jer, hvilket viste sig at være en stor fejltagelse!
Vi bestilte Panaang karry, kyllingespyd, dim sums og spareribs.
Den først nævnte ret, Panaang karryen, smagte bogstavelig talt af en hjemkundskabsret der var gået galt. Retten manglede salt, eller bare et eller andet krydderi, der kunne redde den fra sin smagløshed.
Kyllingespydene, som man ellers skulle tænke var ret lige til, var så tørre at man ville kunne klassificere dem som mordvåben - husk noget at drikke til, hvis du var stupid nok til at hoppe ud i det.
Vores dimsum var rå. Hvilket er rigtig nederen, ja faktisk direkte klamt og sundhedsfarligt, når den er lavet af gris…
Til sidst havde min kæreste så bestilt spareribs. Godt råd? Hold dig fra det og spar de penge. De var næsten ikke tilberedte og var som gummi i konsistensen. Føj.
Alt i alt, en mega klam, skuffende og dyr skod oplevelse.
Vi kommer aldrig tilbage - spar jeres penge og køb i stedet en happy meal, hvilket er en større kulinarisk oplevelse end det her.
Vi spiste på Kiin Kiin en lørdag aften…
Vi spiste på Kiin Kiin en lørdag aften i maj 2021. Maden var fantastisk og perfekt parret med vin. Betjeneningen var super søde og hjælpsomme, og vi kommer helt sikkert tilbage igen. Det var virkelig en fed oplevelse!
Bye Bye KIN KIIN
Bye Bye KIN KIIN - Du var super god til at starte med for år tilbage - Nu - Er du PIV ringe - discount af værste skuffe - " Pumpede kylling - Tør and -super ringe grønsager - dårlig aftale omkring tidspunkt for afhentning = kold mad - dårlig omtale af dårligt betalte kokke - OSV - VI SES DESVÆRRE ALDRIG IGEN - KÆFT I ER RINGE
Skuffende oplevelse 😨
Bestilte en pomelo salat med tigerrejer og mynte.
Var ikke klar over, at den bestod mest af rødløg, revede gulerødder, tomater og agurk.
Jeg gik ud fra, at salatens hovedingrediens var pomelo ud fra navnet.
Finder et andet sted at købe thai mad fremover.
Super delicious food and big portions…
Super delicious food and big portions (Kiin Kiin to go Amager)!🙌🏼
Virkelig dårlig og skuffende mad...
Kiinkiin to go Østerbro er en joke - maden er af den værste kaliber og forstår slet ikke at man vil lægge navn til den mad...
En ellers hyggeligt aften blev afbrudt af kvalme og opkast...
Social dumpning på Kiin Kiin
Kiin Kiin henter kokke i Asien på falske vilkår og både groft underbetaler dem og tvinger dem til lange arbejdsdage og giver kun fire fridage om måneden. Hvis kokkene siger op, får de bøder af Kiin Kiin.
Hold Jer væk så længe de bedriver social dumpning.
3Fs hjemmeside har historien. Ejeren nægter at kommentere de uhyrlige oplysninger
Helt fantastisk god takeaway menu
Helt fantastisk god takeaway menu.
Mad lavet med kæmpe passion, skønneste smage og en super flot anretningsvejledning.
Stort tak til dig Addy for din høje service og tusinde tak til personalet for, at hjælpe med at bære menuen ud i bilen.
Vi glæder os til, at smage jeres lækre menu igen.
A bad experience at Aroii Nørrebro
A bad experience at Aroii Nørrebro
After waiting for an hour and a quarter longer than expected the time of delivery, we received our food. The restaurant does not answer the phone, so we could not get an answer. The order was marked “Delivered" from Just Eat halfway through our waiting, and at no point have we received an explanation from Aroii, as to why the food took two hours to arrive.
The restaurant and Kiin Kiin Admin have not taken any responsibility for their delivery, and refuse to relate to the bad experience we have had.
The food was also of poor quality and overpriced - DKK 25 for a can of cola and DKK 125 for a dish with four pieces of duck and two lychees, the rest of it was soup-like sauce with tasteless vegetables.
Er ikke Kiin Kiin må jeg konstatere
Er ikke Kiin Kiin må jeg konstatere. Og selvom de har indgået samarbejde med Thailands ambassade, så ville jeg nok fravælge dette, hvis jeg skulle repræsenteres af dem.
Vores oplevelse var at fiskekagerne var ret ordinære og kedelige, satay kylling ret lækkert, men 2 af 6 spyd var ikke ordenligt gennemgstegt, salat med laks og blæksprutte lidt slatten, og ikke største oplevelse. Hovedret var egentligt rimeligt ok, men hvordan man kan have varm med stående ude i over en time og stadigt mene man kan servere det har jeg lidt svært ved at forstå.
Deres webside er håbløs og selv om jeg må erkende fejl selv, da jeg åbenlyst ikke fangede det, så er det træls, at man tror man bestiller til kl 17.45, for så at konstatere, at det øjeblik der trykkes send, så ændres tidspunktet til et andet (15.50).
De talte kun engelsk og virkede ophøjede ligeglade med problemet, så valgmulighed var at jeg kunne komme og hente det eller lade være. De nægtede pure at hjælpe med at finde en løsning, virkede snarere rigtigt sure over jeg ikke havde hentet maden.
Tror vi holder os til selve restaurentet fremover. Virker ikke som om deres to go koncept har den samme tilgang.
For en uge siden bestilte jeg mad ved…
For en uge siden bestilte jeg mad ved Kiin Kiin to go i Hellerup. Jeg bestilte til afhentning kl. 18. Maden blev udleveret kl. 18.20 hvor en del af ordren havde stået i posen og ventet siden jeg ankom kl. 18.
Maden var desværre ikke som forventet. Bao bollerne var kolde og vi fandt ben i begge to, og risene til retten med rød karry havde ikke fået nok og knaste. De stegte ris smagte ikke af noget særligt og var ret kedelige. Samme aften skrev jeg den ovenstående klage til dem men har intet hørt.
Dårlig mave og dårlig respons
Min ven og jeg bestilte takeaway fra Kiin Kiin Bao Bao i går og fik begge ekstremt dårlig mave efterfølgende. Vi kontakter restauranten gennem Wolt, som vi havde bestilt fra, og den eneste respons vi fik var, at deres mad altid er frisk og ingen andre har sagt det samme - hvilket jo er at forvente, da de selvfølgelig ikke vil indrømme, at deres mad har været dårlig. Jeg er ekstremt skuffet over denne service, og det er bestemt sidste gang, at jeg nogensinde bestiller herfra igen!
Så latterligt dårligt
Så latterligt dårligt! Og når man tager den pris for maden, skal det sidde bare lidt i skabet.
Vi bestilte fire småretter, der på hver deres måde var håbløse. Brødet til deres bao var så tørt, at det mest mindede om flute fra frost. Blæksprutteringene var som at spise elastikker med nogle underlige sener, der simpelthen ikke kunne tygges.
En anden ret var så oversaltet, at den ikke smagte af andet end salt. Kødretten var tør, smagte kun stærkt af brændende chili, og det der skulle forestille en coleslaw (med fine, tyndtrevede gulerødder på billedet) var en random salat med tomater og agurk i. Prisen: 355 for fire små retter, ingen af os gad at spise igen.
Det var ikke decideret uspiseligt, derfor to stjerner. Men jeg skulle nok have penge for at gide spise det igen.
Bestilte take away på Amager forleden…
Bestilte take away på Amager forleden dag.
Vi afhentede selv maden, men da vi kom hjem, havde de glemt at give os ris med til begge retter. Vi ringede og klagede og havde egentlig forventet, at de ville bringe vores manglende ris. Men nej, det kunne ikke lade sig gøre. Ingen bil til rådighed. Så vi måtte afsted igen. I øvrigt var der ikke EN i butikken som talte dansk.
Da vi så endelig kom igang med vores kolde mad, var især den ene ret ( ribben) fuldstændig intetsigende, tør og kedelig.
Den lille slat salat som fulgte med var ordinær og ligegyldig.
Kiin Kiin er total overvurderet og hæver sig på ingen måde over andre Thailandske spisesteder. Den eneste grund til de to stjerner er, at vi vi pga alt besværet med risen, kan hente mad en anden gang på deres regning. Det manglede også bare.
Ringe service og kedelig mad.
Min ellers høje forventning til Kiin Kiin blev til en slem skuffelse. Maden var kedelig, blandt andet var kylling i karry retten, serveret med en kylling filet skåret i tre store stykker. Konsistensen var dødsyg og deres service fra restauranten på Amager var ikke til stede, da de aldring ringede tilbage, da vi ringede og klagede over manglerne.
Skod med skod på
Bestilte to retter -
- en poke Bowl som primært bestod af hvidkål skåret i kæmpe store klodser, og så ris. Der var to små stykker avocado i, og næsten ingen laks - ret trist ret til 125kr
- en gul karry ret - hvor emballagen var gået i stykker, så der var plastikstykker i.
Totalt skod 🙄
Vil på det kraftigste anbefale IKKE at…
Vil på det kraftigste anbefale IKKE at bestille takeaways hos Kiin Kiin. Som rigtig mange andre fik vi en elendig service nytårsaften. Vi havde bestilt maden til levering kl 16.30. Vi begynder at ringe til kundeservice kl 17.45, hænger i telefonen i næsten 30 min, får at vide at maden kommer kl 19. Kl 19.30 ringer vi og får at vide, at chaufføren lige er kørt afsted mod os. Kl 20.30 ringer vi igen og får besked på selv at afhente maden (!) Det siger vi nej til. De beder os så selv om at ringe til chaufføren for at koordinere (!!) Kl 21.30 har vi stadig ikke fået mad og bestiller sushi, som bliver leveret på 20 minutter. På intet tidspunkt modtager vi proaktiv information fra Kiin Kiin.
Det er én ting at fuldstændig fejle i leverancer, hvilket i sig selv er mærkeligt for så etableret en restaurantkæde. Noget andet er den horrible og dybt uprofessionelle måde at håndtere situationen - både undervejs og efterfølgende. Det er mig en gåde, hvordan det kunne håndteres så dårligt, og det tyder på, at personalet i kundeservice har haft nul support og retningslinjer fra en kompetent ledelse.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.